Headlines News :
Home » , » Vojvodina remizirala u prvom pripremnom meču

Vojvodina remizirala u prvom pripremnom meču

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 22:53

Fudbaleri Vojvodine odigrali su bez golova protiv slekcije Zlatibora u prvom pripremnom meču za predstojeću sezonu.
fkvojvodina.rsNovosađani su tokom celog susreta imali inicijativu, ali iz brojnih prilika nisu uspeli da savladaju odličnog golmana Marjanovića.
Idomaći tim, koji je pre nekoliko dana odigrao sasvim solidnu u porazu od Partizana 4:0, imao je tri sjajne šanse u drugom poluvremenu, ali je "lale" spasao njihov golmana Žakula.
Prilike u prvom poluvremenu propustili su Trajković posle kornera Vranješa (Marjanović brani), Poletanović na odlično ubacivanje Alivodića glavom sa 7-8 metara (Marjanović sjajnom paradom u korner) i Škuletić posle dodavanja Vulićevića šutira tik preko prečke. 

Igrači Zlatibora, koje su sa klupe predvodili Milovan Rajevac i Milovan Đorđič, u prvom poluvremenu nisu uputili ni jedan udarac na gol Kordića. 

U drugom delu igre trener Nikolić izmenio je kompletnu postavu koja je stvorila mnogo više šansi nego njihove kolege u prvom poluvremenu. 

Najbliži golu bio je Milan Spremo koji je umesto mreže pogodio stativu, a ispromašivali su se: Ilić, Bilbija, Kosović, Petrić i Ivanić. 

Golman domaćih odlično je zaustavio udarce Sprema sa 30 metara i Petrića iz neposredne blizine. 

Na kraju, da na golu Vojvodine nije zablistao Srđan Žakula, ekipa Rajevca i Đorića mogla je i do pobede pred oko 300 razočaranih gledalaca. 

Vojvodina u subotu od 11 časova ima drugu i poslednju proveru protiv bosanskohercegovačke Zvijezde iz Gradačca. 

Vojvodina: Kordić (Žakula), Vulićević (Petrić), Barić (Nastić), Đurić (Vujačić), Trajković (Kovačević), Radoja (Ađuru), Poletanović (Ivanić), Vranješ (Kosović), Alivodić (Spremo), Škuletić (Bilbija), Gaćinović (Ilić

Zlatibor: Marjanović, Marić, Luković, M. Kostadinović, Stanić, Rosuć, Potežica, Sinđić, A. Dabić, Milosavljević, V. Luković; Igrali su još: Kabanica, Đuričić, Ž. Kostadinović, Udovičić, Vujović, Bogdanović, Glišović, Gukić, Lazović, M. Dabić
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger