Headlines News :

Odbojkašica Srbije pobedile Izrael

Written By maxtv on субота, 22. јун 2013. | 22:43

Odbojkašice Srbije savladale su u Subotici selekciju Izraela sa 3:0 (21:18, 24:22, 21:15), u utakmici 2. kola drugog turnira B grupe Evropske lige.
Foto: Odbojkaški savez SrbijeNašoj selekciji je to treća pobeda u ovogodišnjem takmičenju, nakon što su prethodno na prvom turniru u belgijskom gradu Leuvenu slavile takođe protiv Izraela i Nemačke.
Srbija je savladala Izrael u meču u kojem su izabranice Aleksandra Vladisavljeva igrale pod pritiskom posle poraza od Belgije.
U prvom meču 2. kola Belgija je pobedila Nemačku sa 3:0 (21:17, 21:17, 21:17). U nedelju u 3. kolu sastaju se Belgija - Izrael (17.30 sati) i Srbija - Nemačka (20.15). 

Srbija: Raonić, Kecman (7), Cvetićanin, Medić, Savić (15), Luković (1), Helić (6), Rosić, Bursać (3), Dabić (1), Blagojević (9), Stevanović (5). 

Izrael: Likančenkova, Velikij (16), A. Gluk (10), Peham (1), Cinober, Cur (6), Kolnogorov (5), Ponte, Rodriges (4), Artmenko, Šebotarov, K. Gluk. 

Tabela:
1. Belgija 5 5 0 15:3 14
2. Srbija 5 3 2 10:8 8
3. Nemačka 5 2 3 10:9 8
4. Izrael 5 0 5 0:15 0

Almerija se vraca u Primeru

Fudbaleri Almerije obezbedili su plasman u Primeru naredne sezone, pošto su u finalnom dvomeču plej-ofa eliminisali Đironu.
Posle pobede u prvom meču 1:0, Almerija je kod kuće slavila sa 3:0 i vratila se u elitni rang posle dve godine.
Andalužani su poveli golom Vidala u 17. minutu i sa tim rezultatom otišlo se na pauzu. U drugom poluvremenu zablistao je 29-godišnji Čarls Dijas de Oliveira – Brazilac je dao golove u 52. i 70. minutu i potvrdio veliki trijumf Almerije.

Alan Simonsen preminuo posle udesa na trci "24 časa Le Mana"

Vozač Aston Martina Alan Simonsen poginuo je posle udesa u devetom minutu 81. izdanja trke "24 časa Le Mana".

Beta/AP Photo/Michel Spingle
34-godišnji Danac, koji je startovao sa pol pozicije u klasi GTE Am klasi, imao je udes u krivini Tert Ruž, kada je pri velikoj brzini udario u zaštitnu ogradu.
Na stazu je tada izašlo bezbednosno vozilo, a Simonsen je prebačen kolima hitne pomoći u medicinski centar, gde je podlegao povredama.
"U 15.09 Aston Martin sa brojem 95, kojim je upravljao Alan Simonsen, izleteo je sa staze pri velikoj brzini u krivini Tetre Ruž dok se vozio četvrti krug. Vozaču je pružena prva pomoć na licu mesta, a pošto je bio u ozbiljnom stanju, prebačen je u medicinski centar na stazi, gde je preminuo nedugo zatim. Porodica Alana Simonsena je obaveštena odmah o tragediji od strane Dejvida Ričardsa, prvog čoveka Aston Martin rejsinga", stoji u saopštenju organizatora trke "24 časa Le Mana", koji su istakli da neće više komentarisati nesreću dok se ne utvrde tačni razlozi zašto se ona dogodila. 


Simonsova smrt je prva koja se desila u Le Manu od 1997. godine, kada je Sebastijan Enjolra izgubio život tokom kvalifikacija. Ujedno, to je prva nesreća sa fatalnim ishodom tokom trke od 1986. godine, kada je na najprestižnijoj trci izdržljivosti poginuo Džo Gartner. 

Posle Simonsove pogibije, redari su uspeli da poprave zaštitnu ogradu i trka je nastavljena. 81. izdanje legendarne trke startovalo je u subotu u 15 časova, a od početka je viđena očekivana dominacija Audija.

Mediteranske Igre: Srpski košarkaši u finalu

Srpski košarkaši deklasirali Makedoniju sa 94:49 i plasirali se u finale Mediteranskih igara u Mersinu. Protivnik u borbi za zlato biće domaća reprezentacija.
Košarkaši Srbije plasirali su se u finale turnira na Mediteranskim igrama pošto su danas u polufinalu savladali selekciju Makedonije sa 94:49 (27:11, 20:8, 25:15, 22:15).
Srbija-kosarka.jpg
Najzaslužniji za uspeh izabranika selektora Olivera Popovića bili su Balaban sa 19, Malešević sa 13 i Živanović sa 11 poena.
"Makedonci i mi smo prethodnog dana imali veoma teške utakmice, izgleda da su se naši momci brže i bolje oporavili. Od prvog minuta utakmice krenuli smo jako u odbrani i dolazili do lakih poena. Prednost je konstantno rasla, tako da nismo imali nikakvih problema da ostvarimo ubedljiv trijumf i plasiramo se u finale", rekao je Popović.
Selekcija Srbije u borbi za zlatnu medalju na Mediteranskim igrama sastaje se 25. juna sa domaćom reprezentacijom Turske, koja je u drugom polufinalu pobedila Tunis sa 77:69 (20;13, 23:20, 13.20, 21:16).

Varnice izmedju Serene Vilijams i Šarapove

"Peckanje" Serena Vilijams i Marije Šarapove pred početak Vimbldona. Povod sukoba bila Serenin intervju za "Roling Stoun", Šarapova spremno "riternirala".
Serena Vilijams nedavno je u intervjuu za "Roling Stoun" kritikovala 16-godišnju devojku koja je silovana u Ohaju, velika prašina se podigla oko cele priče, a napadima na Serenu priključila se i Marija Šarapova.
Serena.jpg
"Nije da krivim devojku, ali ako imaš 16 godina i dozvoliš sebi da se toliko napiješ da ne znaš gde se nalaziš, moglo je da bude mnogo gore. Ona je imala sreće. Ne znam da li je nevina, ali nije smela da dovede sebe u tu situaciju. Osim ukoliko joj nisu sipali nešto u piće, to je već druga stvar", izjavila je Serena za "Roling Stoun" i navukla na sebe bes velikog broja čitalaca.
Takođe, Serena je kritikovala i Šarapovu, a Ruskinji se to nikako nije dopalo.
Sarapova.jpg
"Mislim da bi Serena morala da se ograniči na tenis u svojim izjavama, neka priča o svojim uspesima i rezultatima, a ne o svemu ostalom. To je samo traženje pažnje. Ako baš želi, neka priča o svojoj vezi sa čovekom (francuski teniski trener) koji je bio oženjen i ima decu", oštro je odgovorila Šarapova.
Serena je naknadno izdala i saopštenje u kojem se izvinjava porodici mlade devojke, ali je njena prvobitna izjava ostala dobro zapamćena.

Mediteranske Igre: Visok plasman atletičara

Atletičari Srbije nalaze se na trećem mestu posle prvog dana ekipnog Evropskog prvenstva u Kaunasu sa 103 osvojena boda. Bekrić, Kolašinac i Stolićeva pobeili u svojim disciplinama.
Srpski atletičari nalaze se na trećem mestu posle prvog dana ekipnog Evropskog prvenstva u Kaunasu sa 103 osvojena boda. Prvi su Litvanci sa 120, drugi Slovenci sa 118 bodova, dok je iza Srbije Hrvatska sa 93, odnosno Austrija sa 88.
Bekric.jpg
Emir Bekrić je pobedio u trci na 400 metara sa preponama rezultatom 49,98 sekundi, dok je Asmir Kolašinac bio prvi u bacanju kugle sa 20,37 metara.
Sonja Stolić pobednica je trke na 3.000 metara sa devet minuta i 27,70 sekundi, dok je Tatjana Jelača bila druga u bacanju koplja sa 56,88 metara.
U bacanju diska Dragana Tomašević bila je treća sa 59,88 metara, dok je Amela Terzić ličnim rekordom od dva minuta i 4,67 sekundi bila treća u trci na 800 metara.
Jelena Vasić bila je četvrta u skoku motkom, dok je Miloš Raović bio četvrti na 400 metara.
U trci na 400 metara s preponama Mila Andrić bila je peta, dok je Aleksandra Rodić bila peta u troskoku sa ličnim rekordom od 12,71 metar.
Miloš Čović bio je sedmi u bacanju kladiva, Katarina Sirmić sedma na 100 metara, dok je isto mesto u istoj disciplini zauzeo Marko Antić.
Kolasinac.jpg
Goran Nava bio je četvrti na 1.500 metara, Milena Gavrilov četvrta na 3.000 metara stipl, a Tamara Marković četvrta na 400 metara.
Aleksandar Bundalo je zauzeo šesto mesto u skoku u dalj, a Jasmin Ljajić treće u trci na 3.000 metara.
Miloš Savić, Marko Antić, Strahinja Jovančević i Goran Podunavac na kraju su bili osmi u štafeti na 4x100 metara, dok su Katarina Sirmić, Aleksandra Stošić, Jelena Subotić i Marijela Marković bile pete u ženskoj konkurenciji.

Mediteranske Igre: Nova dva zlata i srebro za Srbe (VIDEO)

Srpski plivač Ivan Lenđer osvojio je novu zlatnu medalju za Srbiju na Mediteranskim igrama u Mersinu.
On je u trci 100 metara delfin osvojio zlatnu medalju sa vremenom 52,30. Drugi je bio Italijan Mateo Rivolta sa vremenom 53.04, dok je bronzu osvojio njegov zemljak Pjero Kodija.

Uspešni su bili i džudisti Aleksandar Kukolj i Ljubiša Kovačević. Kukolj je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji do 90 kilograma, dok je Kovačević uzeo srebru u kategoriji do 73 kilograma.


Srpski predstavnici su bili uspešni i u petak, plivač Velimir Stjepanović doneo je prvo zlato Srbiji na Mediteranskim igrama u Mersinu, jer je 400 metara slobodnim stilom isplivao u vremenu 3:48,33, dok je tekvondista Vanja Babić osvojio bronzanu medalju.

Vlade Divac: Balkanske zemlje favoriti na EP

Vlade Divac očekuje da se reprezentacije sa Balkana uključe u borbu za medalje na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci i izdvojio Crnu Goru kao najozboljinijeg kandidata za osvajanje titule.
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) i jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena, Vlade Divac, rekao je da mnogo očekuje od balkanskih selekcija na predstojećem prvenstvu Evrope i istakao da je Crna Gora favorit za osvajanje titule.
Divac.jpg
"Ne bi me začudilo da sve tri medalje u Sloveniji odu baš reprezentacijama sa prostora našeg regiona. Uvek je teško predvideti ko bi mogao da postane novi prvak Evrope. Međutim, kao favorita izdvojio bih Crnu Goru zato što će na na predstojećem Evrobasketu imati najkompletniju reprezentaciju", rekao je Divac.
Zanimljivo je da će na predstojećem kontinentalnom šampionatu u istoj grupi (B) igrati čak četiri selekcije sa prostora bivše Jugoslavije - Makedonija, Crna Gora, BiH i Srbija.
"Na ovim prostorima uvek se igrala kvalitetna košarka. Mislim da timovi sa naših prostora mogu daleko da doguraju i ne bi me začudilo da sve tri medalje odu baš ovim reprezentacijama", ocenio je Divac.
Na pitanje da li je teže biti vrhunski košarkaš ili obavljati funkciju predsednika OKS, Divac je odgovorio da su te dve pozicije potpuno različite i samim tim jako teške za poređenje.
"Treniranje košarke je fizički veoma zahtevno pošto su osim utakmica tu i stalna putovanja i treninzi. S druge strane, otkako sam na čelu OKS imam mnogo veću odgovornost jer, zajedno sa svojim timom, radim na poboljšanju uslova za sport i sportiste u Srbiji"", rekao je Divac.
Prvenstvo Evrope za košarkaše biće održano u Sloveniji od 4. do 22. septembra, a u B grupi u Jesenicama, pored Makedonije, Crne Gore, BiH i Srbije, igraće još Litvanija i Letonija.

Novak Đoković: Nikada nije lako osvojiti gren slem

Novak Đoković izjavio da nije lako doći do titule na gren slem turniru, bez obzira na rivale. Protivnik najboljeg tenisera sveta u prvom kolu Vimbldona biće Florijan Majer.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je u subotu da ne postoji lak način da se osvoji titula na nekom gren slem turniru i da je nebitno to što su njegovi glavni rivali u drugoj polovini žreba na Vimbldonu.
Djokovic-Vimbldon.jpg
"Neki bi rekli da sam imao sreće, ali ne postoji lak put do titule na gren slem turniru. Najbolje bi bilo da osvojim ovaj svetski najprestižniji turnir. Moram da se koncentrišem od samog početka i fokusiran na prvog protivnika", rekao je Đoković.
On bi tek u finalu Vimbldona mogao da igra protiv glavnih konkurenata za titulu - Rodžera Federara, Endija Mareja i Rafaela Nadala.
Srbin će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv Nemca Florijana Majera, a ako sve bude bilo po planu, on će u četvrtfinalu igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha, a u polufinalu protiv Španca Davida Ferera.
Đoković ove godine nije igrao nijedan turnir na travi, da bi, kako je rekao, dao prioritet oporavku.
"Spreman sam, nije mi prvi put da sam u ovakvoj situaciji, ali adaptiranje na najbržu podlogu sa najsporije za samo nekoliiko dana nije uopšte lako", kazao je Đoković.
On je rekao da zna šta da očekuje u prvom kolu protiv Majera.
"Znam šta da očekujem protiv Majera. On je opasan igrač, voli da igra na travi. Servira dobro, dobro se i kreće. Težak je protivnik za prvo kolo, ali sam spreman", rekao je srpski teniser.

Nebojša Čović: Ideja nestanka Zvezde, ravna je ideji nestanka Srbije (VIDEO)

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvene zvezda, Nebojša Čović, održao je konferenciju za novinare na kojoj je bilo reči o finansijskoj situaciji u klubu i planovima u radu sa mlađim kategorijama. O novom treneru crveno–belih ni reči.
Na našem najvećem stadionu, održana je konferncija potpredsednika FK Crvena zvezda zaduženog za finansije Nebojše Čovića, koji je pričao o finasijama i mlađim kategorijama.
Covic.jpg
''U ponedeljak i utorak biće regulisani svi dugovi u vezi sa stanovima, a to je 14.200.000 dinara. Regulisaćemo sve stipendije i sve obaveze za isplatu prevoza, što iznosi 2.100.000. Time dovodimo na nulu obaveze prema mlađim kategorijama. Potpisali smo neke klince. To će biti smer u budućnosti, sa obavezama prema omladincima nećemo mnogo kasniti'', izjavio je Čović.
Čović je govorio i o isplati dugova prema drugim klubovima zbog čega je zvezda bila na tapetu FSS-a.
''Neka svi smire strasti kada je Crvena zvezda u pitanju. Rešićemo neke rate za Dimitrijevića i Vilotića, uskoro i za Pantića, a na putu smo da rešimo i problem sa Radom. Juče smo isplatili određeni deo naknada, ne manje od dve hiljade evra. Spartak iz Subotice? Obaveze izvršavamo u skladu sa sporazumom. Sloboda? Dosta smo već izmirili. Što se tiče Jagodine, tu smo manje-više pri kraju. Marfin banci dugujemo još 35 hiljada evra, nećemo da trpimo više pritisak banaka, ali zahvalni smo im na razumevanju.'', dodao je Čović.
Potpredsednik Crvene zvezde je naglasio da nije sve tako crno, aludirajući na tužbe koje su podneli igrači Zvezde protiv kluba iz Ljutice Bogdana.
''Razgovarali smo sa skoro svim igračima. Nije sve tako crno. Dobićete informaciju kada budemo završili. Pantiću će najverovatnije biti omogućen transfer, on želi da ide. Što se tiče dolaska Ninkovića, optimista sam. Mijailović neće otići za džabe, što se sportskog dela tiče, on ima otvorena vrata u matičnom klubu. Igrati za Zvezdu je čast, vrednost se više povećava igračima kada odlaze iz Zvezde nego iz drugih klubova. Ideja nestanka Zvezde ravna je ideji nestanka Srbije. Posle kiše uvek dođe sunce'', završio je Čović.

FIBA uvodi nova previla od Oktobra naredne godine

Svetska kuća košarke (FIBA) usvojila je promene u pravilima koje će stupiti na snagu 1. oktobra 2014. godine.
Beta
Beta
U pitanju je pet pravila od kojih se dva odnose na tehničke greške.
Tu su i pravila o faulu u napadu pod košem, kao i pravila o tajm-autu i dužini napada nakon skoka u napadu.
1. Bez faula u napadu u polukrugu ispod koša. 

Svrha: Da bi se zaštitio napadač. 

Novo pravilo: Nema faula u napadu ukoliko je odbrambeni igrač u polukrugu ispod koša. 

2. Tajm-aut 

Svrha: Izbegavanje preteranog broja tajm-auta na kraju utakmice. 

Novo pravilo: Svaki tim će imati pravo na dva tajm-auta tokom prvog poluvremena, tri tajm-auta tokom drugog poluvremena i maksimalno dva od ta tri tajm-auta mogu biti korišćena u poslednja dva minuta drugo poluvremena. Jedan dodatni tajm-aut za svaki produžetak. 

3. Pravilo 24 sekunde 

Svrha: Ubrzavanje igre 

Novo pravilo: Nakon skoka u napadu posle šuta iz igre ili sa linije slobodnih bacanja, ekipa će imati 14, a ne 24 sekunde kao što je to do sada bio slučaj. 

4. Tehnička greška 

Svrha: Trenutna kazna je previsoka 

Novo pravilo: Kazna za tehničku grešku biće jedno a ne kao do sada dva slobodna bacanja. 

5. Tehnička greška 

Svrha: Da se obezbedi veća kazna za igrače koji ne poštuju pravila sportskog duha. 

Novo pravilo: Igrač će biti isključen sa utakmice ukoliko zaradi dve tehničke greške.

Rukometasice krenule pobedom na Mediteranskim igrama

Rukometašice Srbije započele su takmičenje na Mediteranskim igrama pobedom nad selekcijom Italije rezultatom 38:27 (21:10).

Starsportphoto
Starsportphoto
Izabranice selektora Boškovića odlično su ušle u meč, povele rezultatom 9:1 i tu razliku postepeno povećavale do kraja meča.
Najefikasnija u našem timu bila je Jelena Trifunović sa 12 golova, dok je kod Italijanki Kristina George imala devet pogodaka.
Prva utakmica je uvek najteža. Iako Italija nije toliko kvalitetan protivnik, jako sam zadovoljan kako su devojke odigrale. Svima sam pružio priliku da igraju. Najvažnija nam je utakmica u ponedeljak protiv Crne Gore. Došli smo ovde da osvojimo medalju, prvi stepenik smo prošli ali ima još dosta da se igra“, poručio je posle meča selektor Saša Bošković.

Tim Srbije na toj utakmici činile su: Katarina Krpež, Sandra Filipović, Jelena Trifunović, Katarina Stepanović, Maja Radojičić, Marina Živković, Jelena Živković, Jovana Risović, Sanja Rajović, Tamara Georgijev, Jovana Stoiljković, Ana Kačarević, Marijana Tanić, Dragana Cvijić, Sanja Radosavljević i Jovana Atanasković.

SKANDAL: Osmoro Turaka dopingovano na Mediteranskim igrama

Osmoro turskih dizača tegova učesnika Mediteranskih igara u Merinu bilo je pozitivno na anti-doping kontroli, saopštila je turska televizija.

Dizači tegova se suočavaju sa suspenzijom od šest meseci do dve godine zbog pozitivnog nalaza na supstancu čije ime nije saopšteno.
Kako je rekao predsednik Turske federacije za dizanje tegova Tamer Taspinar, očekivalo se da će trojica od osam takmičara osvojiti medalje na Igrama.
Mediteranske igre u Mersinu traju do 30. juna.

Mesijevi advokati spremaju nagodbu

Advokati Barselone Lionela Mesija koji je optužen za utaju poreza, spremni su da se nagode sa sudom, iako tvrde da su neosnovane optužbe za poresku prevaru.
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti, File
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti, File
Advokatska firma Huarez Vesijana saopštila je da će argentinski fudbaler poštovati španske zakone.
„Verujemo da je naš klijent već platio sve svoje poreske obaveze, ali će on, ako treba, platiti utvrđeni iznos“, kaže se u saopštenju advokata.
Mesi i njegov otac Horhe optuženi su da su u periodu od 2007. do 2009. utajili porez i oštetili državu za četiri milina evra. 

Oni će se pojaviti pred sudom povodom tih optužbi 17. septembra.

Katić tužio Partizan

Centar Crvene zvezde Raško Katić podneo je tužbu Košarkaškom arbitražnom sudu FIBA zbog dugovanja koja Partizan ima prema njemu.
Starsportphoto
Starsportphoto
Kati, koji je u redove ’crveno-belih’ stigao prošlog leta upravo iz šampiona Srbije, obratio se sudu koji će kontaktirati ’crno-bele’ i videti o kolikim dugovanjima je reč.
Podsetimo, Miroslav Raduljica je još početkom godine tužio Partizan, ali je sa njim klub iz Humske odmah postigao dogovor o načinu isplate.
Na sličan način, ali bez tužbe, dogovorana je i isplata dugovanja Milanu Mačvanu. 

Katić je boje Partizana branio od 2010. do 2012. godine i za te dve sezone je sa klubom osvojio dve titule šampiona Srbije, jednu u ABA ligi, kao i dva Kupa Radivoja Koraća. 

Sa Zvezdom je u tek završenoj sezoni došao do trofeja u Kupu i igrao finala u Superligi i ABA ligi, ali su ’crveno-beli’ u obe borbe za titulu poraženi upravo od Partizana.

Preminuo mladi hrvatski fudbaler (VIDEO)

Mladi hrvatski fudbaler Alen Pamić, sin trenera Istre Igora Pamića i brat igrača Dinama Zvonka, preminuo je u petak u 25. godini.
Pamić se onesvestio dok je igrao mali fudbal u petak, pošto ga je izdalo srce sa kojim je imao problema i ranije.
Poslednju utakmicu odigrao je za Istru u februaru, kada se na meču sa Lokomotivom po treći put u karijeri onesvestio. Tada je posle samo nekoliko trenutaka sam ustao i izašao iz igre.
Pamić je pre tri godine izmao zdravstvenih problema, kada je iz Rijerek prešao u Standard iz Liježa. Srušio se na terenu tokom zagrevanja, a svedoci su a ljudi koji su prisustvovali tome rekli su da je prestao da diše. Mislilo se da je u pitanju epilepsija, pa srčani udar, ali su on i njegov otac i dalje tvrdili da je zdrav, pa je nastavio sa karijerom. 

U leto 2011. Pamić je opet pao u nesvest na treningu u Žminju, tokom priprema za povratak na teren. Lekari su brzo reagovali i on je proveo noć u bolnici iz preventivnih razloga, a njegov otac je tada rekao da je aritmija posledica neravnoteže u krvotoku i da su analize pokazale da je zdrav. 

Kada se i treći put onesvestio, Pamić je prestao da igra fudbal i počeo da ide na pregleda kako bi ustanovio šta sa njim nije u redu. U septembru je planirao da ide na nove kontrole koje je trebalo da pokažu da li bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom.

Daudin menadžer tuži Zvezdu

Švedski agent Patrik Merk, čiji klijent je fudbaler Crvene zvezde Abiola Dauda, potvrdio je da je odlučio da tuži ’crveno-bele’.
Starsportphoto
Starsportphoto
Već je poznato da je Merk prošlog meseca najavio moguću tužbu i zahtev za raskid Daudinog ugovora zbog neisplaćenih plata, ali je to sve u međuvremenu rešeno.
Ipak, Šveđanin planira da prijavi Zvezdu lično, zato što on nije dobio novac.
Dauda je dobio skoro sav novac, ali meni nisu isplatili ni cent. Uopšte nisam srećan zbog načina na koji se ponaša uprava Zvezde. Uopšte nisu profesionalci, to se tako ne radi“, rekao je Merk, „Zato sam slučaj predao advokatu, a on će odlučiti da li će prvo da se žali Fudbalskom savezu Srbije ili ćemo direktno pred organe FIFA“.

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger