Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Seča favorita - ispala i Šarapova!

Vimbldon: Seča favorita - ispala i Šarapova!

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 18:44

Nakon neverovatnog poraza Rafaela Nadala u prvom kolu, iz glavnog žreba ispala je i Marija Šarapova, doguravši samo jedno kolo više od pomenutog Španca. Od Ruskinje je bila bolja Portugalka Mišel Larčer de Brito rezultatom 2:0 (6:3 6:4). 
Portugalka, inače 131. teniserka sveta, napravila je prvi brejk pri vođstvu od 2:1 u prvom setu. Mlada portugalska teniserka je ubrzo stigla i do 4:1, međutim Šarapova je uspela da vrati brejk i smanji na 4:3. To je bilo sve od Šarapove u prvom setu jer se Larčer de Brito revanširala ribrejkom i potom povela 1:0 u setovima.

Drugi set je odlučen mnogo ranije a ključni brejk portugalska teniserka je napravila pri rezultatu 1:1. Teniserke su nakon toga uspele da čuvaju svoj servis a jedan od ključnih momenata desio se kada je u 7. gemu Šarapova pala, a potom otišla na medicinski tajm-aut.

Kada se Ruskinja vratila na teren, uspela je da se fokusira i zaigra bolje ali brejka nije bilo. Poslednji gem je bio jako uzbudljiv, Portugalka je servirala za pobedu, spasila dve brejk lopte i iskoristila tek šestu meč loptu za prolaz dalje.

U trećem kolu Vimbldona, Larčer de Brito će igrati protiv Italijanke Knap koja je u tri seta savladala Lusi Safarovu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger