Headlines News :

Novi Pazar izpunio uslove za registraciju igrača

Written By maxtv on среда, 14. август 2013. | 13:11

Novi Pazar postigao je dogovor sa Edinom Ademovićem o isplati dugovanja, pa će klub moći da registruje nove igrače.

Fudbalski klub Novi Pazar postigao je dogovor s bivšim fudbalerom Edinom Ademovićem o isplati dugovanja, pa će klub moći da registruje nove igrače, izjavio je danas portparol kluba Redžep Korać.

Korać je za Sto plus radio kazao da je napravljen reprogram potraživanja i da je Ademović pristao da mu se dug od oko 39.000 evra isplati u nekoliko rata.

"Deo novca Ademoviću biće isplaćen odmah, dok će ostatak dobiti u narednom periodu. Na taj način biće skinuta zabrana licenciranja novih igrača i trenera, pa če Novi Pazar u duel s Radom sa klupe predvoditi trener Milan Milanović, a pravo nastupa imaće i fudbaleri koji nisu mogli da igraju protiv Partizana", rekao je Korać.

U letnjem prelaznom roku, Novi Pazar su pojaccali Dejan Rusmir, Nemanja Latinović, Slobodan Vuković, Miloš Obradović, Ivan Obrovac, Marko Jevtović, Sasa Kis, Petar Jelić, Radoša Protić, Bojan Đorđević, Elvedin Skrijelj i Mladen Lazarević, dok je Nebojšu Vušićevića na klupi zamenio Milan Milanović.

Zbog neizmirenih dugovanja prema Edinu Ademoviču, Novi Pazar nije mogao da registruje nove fudbalere, pa je protiv Partizana, u prvom kolu Super lige Srbije, nastupio bez rezervnih igrača i trenera Milanovića.

Taj meč, Partizan je dobio sa 4:3, a obeležile su ga loše sudijske odluke kojim je Novi Pazar znatno oštećen.

Metalist izbačen iz Lige šampiona!

Disciplinska komisija UEFA izbacila je ukrajinski Metalist iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog učešća u nameštanju utakmica nacionalnog prvenstva 2008.

Metalist je ove sezone takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u trećem kolu eliminisao je grčki PAOK.

U dvomeču baraža za LŠ klub iz Harkova trebalo je da se sastane sa nemačkim Šalkeom.

UEFA je najavila da će njen odbor za hitna pitanja popodne doneti odluku da li će zbog ove kazne Šalke ići direktno u LŠ ili će šansu u baražu možda dobiti PAOK.

Ukrajinski klub žalbu na ovu odluku UEFA može da podnese pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Kolumbija generalna proba pred Hrvate

"Orlovi" u Barseloni igraju od 20 časova prijateljski meč sa Kolumbijom. Trećeplasirana selekcija sveta poslednji test pred meč sa Hrvatskom.

Srbija i Kolumbija igraju danas od 20 časova prijateljsku utakmicu na Mini stadionu u Barseloni. Ovaj meč je poslednja provera "Orlova" pred duel sa Hrvatskom u Beogradu 6. septembra na stadionu Crvene zvezde.

Srbija ima dosta problema, jer dvojica standardnih golmana, Vladimir Stojković i Željko Brkić, nisu tu, kao i dvojica defanzivaca, Matija Nastasić i Milan Biševac. Ako se njima doda i Kolarov, koji zbog problema s mišićem verovatno neće biti starter "Orlovi" će u duel sa kolumbijcima ući znatno oslabljeni.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović je najavio da će na golu braniti Damir Kahriman, a da će šansu u odbrani dobiti Rajković i Tomović, dok će minutažu u napadu podeliti Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović.

"U našoj grupi već imamo dve selekcije iz prvih 10 i upravo zato duel sa Kolumbijom, koja je treća na svetu, izuetno nam je potreban zbog sticanja iskustva, samopouzdanja i svega što treba igraču da bi sazreo i iskoristio potencijal. Zato su nam ovakve utakmice veoma važne. Naravno, važan je i rezultat, ali najvažnije je da izađemo i odigramo kako znamo. Očekujem težak meč, ali nadam se pozitivnom rezultatu", istakao je Mihajlović.

Prema nekim informacijama najbolji igrač Kolumbije i zasigurno prva zvezda tima Radamel Falkao neće igrati na meču u Barseloni.

Mihajlović je na pitanja novinara iz Portugalije najavio odlazak u posetu srpskim fudbalerima koji igraju u Benfiki i poručio im da pitanje zašto u timu nema Nemanje Matića treba da postave vezisti lisabonskog kluba.

Prijateljska utakmica između Srbije i Kolumbije igra se od 20 sati na mini stadionu u Barseloni, a glavni sudija biće Španac Havijer Estrada Fernandez.

Igor Štimac: "Imam u glavi tim za duel sa Srbijom"

Imam u glavi tim za duel sa Srbijom, ukoliko ti igrači budu zdravi, u takmičarskoj formi i standardni u klubovima, rekao je selektor Hrvatske Igor Štimac. Duel Srbije i Hrvatske igra se 6. septembra na stadionu Crvene zvezde.

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac rekao je danas da već sada zna tim koji će igrati protiv Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.  Hrvatska danas u gostima igra prijateljsku utakmicu sa Lihtenštajnom.

"Ne bih rekao da je ovo uigravanje za Srbiju, s obzirom da Lihtenštajn ne odgovara onome što Srbija predstavlja u fudbalskom svetu. Ipak, svaki kandidat ima priliku da se nametne. Imam u glavi tim za duel sa Srbijom, ukoliko ti igrači budu zdravi, u takmičarskoj formi i standardni u klubovima. Poraz od Škotske bio je iznenađenje, ali moramo sada da mislimo na sebe", kazao je Štimac hrvatskim medijima.

Duel Srbije i Hrvatske igra se 6. septembra na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Selekcija Hrvatske na tabeli Prve grupe kvalifikacija zauzima drugo mesto sa tri boda manje od vodeče Belgije. Srbija je treča sa devet bodova manje od Hrvatske.

Jelena teško do 2.kola Sinsinatija

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo turnira iz Masters serije 1000 u Sinsinatiju pošto je savladala Nemicu Sabinu Lisicki sa 7:6 (7-5), 5:7, 6:2. Protivnica Jeleni u narednom kolu Ruskinja Jekaterina Makarova.

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo turnira u Sinsinatiju, pošto je pobedila Nemicu Sabine Lisicki sa 2:1 u setovina (7:6, 5:7, 6:2). Jelena će u drugom kolu danas igrati protiv Elene Makarove iz Rusije.

Meč Janković-Lisicki trajao je dva sata i 23 minuta, uz mnogo preokreta, uspona i padova u igri obe teniserke.

Početak prvog seta mnogo bolje je odigrala Nemica. Vodila je sa 4:2 i 5:3, ali je Jelena uspela da se povrati. U devetom gemu Lisicki je servirala za set, imala je i dve set-lopte, ali se srpska teniserka odbranila i uz brejk izjednačila na 5:5.

Pobednica prvog seta odlučena je u taj-brejku. Na 5:5 srpska teniserka je napravila mini-brejk i potom odservirala za prvi set - 7:5.

I u drugom setu borba je bila velika. Ponovo je Lisicki povela, bilo  je 4:1, ali je Janković osvojila naredna četiri gema i izjednačila na 4:4, a potom i povela.

U devetom gemu je servirala meč-loptu, ali je Lisicki još jednom oduzela servis srpskoj teniserki, potom dobila dva gema, i izjednačila u setovima na 1:1. Velika borba u trećem setu je trajala 45 minuta. Jelena je taj set odigrala mnogo bolje i trijumfovala sa 6:2 i 2:1 u setovima.

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger