Headlines News :
Home » , » Kolarov "meta" Juvetusa

Kolarov "meta" Juvetusa

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 11:22

Fudbalski klub Juventus u utorak je sa Mančester Sitijem dogovorio transfer Karlosa Teveza, a sledeća "meta" uprave torinskog kluba je defanzivac engleske ekipe i srpski internacionalac Aleksandar Kolarov.
Prema planovima stručnog štaba Juventusa, Kolarov bi se odlično uklopio u taktičke zamisli trenera Antonija Kontea, verovatno bi i obeštećenje bilo manje od onog koje je Siti tražio prošle sezone.
Aleksandar-Kolarov.jpg
"U stalnom sam kontaktu sa svojim menadžerom, a uskoro ćemo videti šta će se desiti. Srećan sam u Mančesteru, ali želim da igram redovno. To sam rekao i bivšem treneru Sitija Robertu Manćiniju. Nije sve u novcu, nemam problem ni sa pričom oko moje plate. Jednostavno, želim mesto u startnoj postavi", objasnio je srpski fudbaler.
Kolarov je u Siti došao 2010. godine iz rimskog Lacija, koji je na ovom transferu zaradio 18 miliona evra. Srpski fudbaler je u Mančesteru imao nedelju platu od 233.000 evra.
Aleksandar-Kolarov-2.jpg
Juventus je za Teveza izdvojio oko 12 miliona evra, a uprava Stare dame veruje da bi za sličnu sumu mogla da kupi i Kolarova.
Prošle sezone srpski fudbaler je za Siti odigrao 27 utakmica i postigao četiri gola.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger