Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Ispao i Federer !

Vimbldon: Ispao i Federer !

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 21:24

Nakon Rafaela Nadala i Marije Šarapove, ni Rodžer Federer nije uspeo da dođe dalje od drugog kola Vimbldona! Federera je rezultatom 3:1 (6:7 7:6 7:5 7:6) savladao ukrajinski teniser Sergej Stahovski, trenutno 116. teniser sveta! 
Prvi set je bio neverovatno ujednačen, viđeno je svega dve brejk lopte, obe je propustio Stahovski, pa se otišlo u taj-brejk. U presudnom gemu Federer je rano stekao dva poena prednosti koje je sačuvao do kraja, dobio taj-brejk rezultatom 7:5 i poveo 1:0 u setovima.

Drugi set, poput prvog, bez brejka, ovoga puta dve brejk lopte je imao Federer ali ih nije iskoristio pa se otišlo u taj-brejk. Ukrajinac se ovoga puta revanširao Federeru istim rezultatom (7:5) i izjednačio na 1:1 u setovima.

U trećem setu viđen je prvi brejk a taj brejk delo je Ukrajinca koji je pri rezultatu 5:5 oduzeo servis Švajcarcu. U narednom gemu je odigrao odlično i stigao do preokreta i vođstva od 2:1.

Poslednji set je doneo dva brejka, vodio je Stahovski 3:1 ali se švajcarski teniser oporavio i stigao do 3:3. I ovaj set je otišao u taj-brejk, a u njemu je Ukrajinac slavio sa sada već očekivanih 7:5 i ostvario najveću pobedu u karijeri nakon 184 minuta igre.

U narednom kolu, Ukrajinac igra protiv Jirgena Melcera koji je u četiri seta bio bolji od kvalifikanta Reistera.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger