Headlines News :

Pobeda Partizana u derbiju

Written By maxtv on недеља, 3. март 2013. | 21:56


Rukometaši Partizana pobedili su u hali Šumice ekipu Crvene zvezde sa 30:26 (16:12) u "večitom" derbiju odigranom u okviru 17. kola Superlige Srbije.
Očekivana pobeda šampiona Srbije. Mladi tim crveno-belih pružio veliki otpor, ipak nisu uspeli da ozbiljnije zaprete favoritu. Ovim trijumfom, 15. u šampionatu, crno-beli su se učvrstili na vodećoj poziciji na tabeli, dok je Crvena zvezda upisala sedmi poraz.
Partizan-Zvezda02.jpg
Rukometaši Partizana su od početka utakmice imali prednost i kontrolisali situaciju na terenu. Zvezdini igrači su u nekoliko navrata uspeli da priđu na "minus dva", ali za više od toga nisu imali snage.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nemanja Ilić sa sedam golova, dok je crveno-bele predvodio Stefan Alčaković sa šest pogodaka.
Brković: Bili smo oprezni
Trener Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da je njegov tim bio obazriv u duelu sa Crvenom zvezdom i da je zato teže došao do pobede u 17. kolu Superlige.
"Ne mogu da budem zadovoljan prvim delom utakmice u kome smo i mi i Zvezda grešili. Nije se znalo ko će kome pre da pokloni loptu. Verovatno smo mogli utakmicu lakše da rešimo... U prvom delu sezone smo uzeli samo bod Zvezdi, tako da smo danas bili obazrivi", rekao je Brković novinarima. "Još devet pobeda i osvojićemo titulu", rekao je Brković. 
Trener Zvezde Nenad Peruničić ocenio je da je Partizan zasluženo slavio, ali je kazao da je situacija u njegovom timu jako teška.
"Zaslužena pobeda Partizana, bili su konkretniji u svakom delu igre. Ovo danas je naš maksimum, naročito posle svega što se dešavalo u Šapcu (oduzimanje bodova). Iako igramo u visokoj formi, doživeli smo mnogo negativnih stvari i ja više ne znam kako da povratim igrače. Došao je trenutak gde oni više ne mogu ni da igraju, ni da azmišljaju o utakmicama", rekao je Peruničić.
"Nadam se da će moja ekipa povratiti veru u sebe. Nije lako igrati sa 16 oduzetih bodova, ne znamo ni cilj igranja", dodao je on.
Rukometaš Partizana Nenad Maksić rekao je da je uvek važno pobediti Zvezdu.
"Derbi je derbi. Uvek je važno pobediti Zvezdu, naročito kada nemamo pravo na grešku u trci sa Vojvodinom. Bilo je nervoze. Još u prvom poluvremenu smo mogli da prelomimo, ali nismo iskoristili neke šanse. Svi znamo da derbi ne bi bio derbi da završnice nisu ovakve", rekao je Maksić.

Preokret, Partizan slavio u Zagrebu


Košarkaši Partizana pobedili su u Zagrebu ekipu Cedevite sa 77:76 (10:14, 16:21, 22:19, 29:22) u utakmici 23. kola Jadranske lige i preuzeli četvrto mesto na tabeli koje vodi na završni turnir.
Ovo je crno-belima bila 14. pobeda u regionalnoj ligi, a prva posle dva "vezana" poraza. Ekipa Cedevite doživela je 11. poraz u Jadranskoj ligi. Domaćin vodio tokom celog meča. Crno-beli poveli 1,3 sekunde pre kraja, odbranili poslednji napad protivnika i stigli do veoma važnog trijumfa u borbi za fajnal-for.
Cedevita-Partizan1.jpg
Utakmica je rešena u samoj završnici, a odlučujući koš postigao je Dragan Milosavljević dve sekunde pre kraja. U sledećem napadu Brejsi Rajt je "trojkom" pokušao da donese pobedu domaćinu, ali nije bio precizan.

Zagrebačka ekipa vodila je tokom većeg dela utakmice, par minuta pre kraja i sa 10 poena razlike, ali su crno-beli, posle dosta neuspelih pokušaja ove sezone, konačno rešili u svoju korist jedan meč sa neizvesnom završnicom.
Pre Milosavljevićevog koša, šampiona Srbije u život su vratile dve "trojke", Davisa Bertansa i Lea Vestermana, ukupno serijom od 8:0 u poslednjih oko minut i po.
Cedevita-Partizan5.jpg
Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Vladimir Lučić i Bertans sa po 18 poena, dok je Marko Tomas ubacio 26 poena za Cedevitu.
Košarkaši Partizana u sledećem kolu dočekuje lidera regionalne lige, Igokeu.
Rezultati utakmica 23. kola Jadranske lige i tabela

Cedevita - Partizan 76:77
Juče:
Crvena zvezda - Cibona 97:95
Split - Široki 88:83
Radnički - Budućnost 78:63
MZT Skoplje - Zadar 94:69
U petak:
Olimpija - Krka 76:73
Sutra:
Igokea - Solnok
Tabela:
1. Crvena zvezda 17/6
2. Igokea 17/5
3. Radnički 15/8
4. Partizan 14/9
5. Budućnost 14/9
6. Olimpija 13/10
7. MZT Skoplje 12/11
8. Cedevita 12/11
9. Krka 9/14
10. Cibona 8/15
11. Split 8/15
12. Široki 7/16
13. Zadar 7/16
14. Solnok 7/15

Zvezdin kiks, hrabri "građevinari"


Ni igrač više, ni gol iz penala nisu bili dovoljni Crvenoj zvezdi da pobedi Rad na Vračaru. Meč završen rezultatom 1:1. Pogoadak za Zvezdu postigao Milijaš iz penala u 45. minutu, izjednačio Đurđević u 65. minutu. Ovim remijem crveno-beli se najverovatnije oprostili od trke za titulu.
Ako je i postojala nada da bi Crvena zvezda mogla da stigne Partizan u prolećnom delu prvenstva, ona je danas ugašena. Sve priče o paklenim pripremama i „Zvezdinom proleću" pale su u vodu na Vračaru, gde su Rad i Zvezda odigrali nerešeno 1:1.
Rad-Zvezda3.jpg
Ni igrač više ni gol prednosti iz penala nisu bili dovoljni crveno-belima da dođu do nove pobede. Pogodak za Zvezdu postigao je Nenad Milijaš iz penala u 45. minutu. Izjednačio je Đurđević u 65. minutu.
Ključni momenat na meču prethodio je golu Milijaša, kada je golman Rada Kljajić napravio penal, oborivši Kasalicu, koji je sjajno iskoristio lošu reakciju odbrane „građevinara".
Rad-Zvezda6.jpg
Zvezda je posle toga imala nekoliko prilika da povisi prednost, ali nije uspela da zatrese mrežu. Rad je posle nekoliko sjajnih šansi na početlu meča, u drugom poluvremenu igrao agresivnija.
Rad-Zvezda5.jpg
I pored igrača manje „građevinari" su bili borbeni, a agresivna igra se isplatila u 65. minutu, kada je Zvezdina odbrana, koja igra očajno, ponovo loše reagovala. Na dugu ubačenu loptu naleteo je Đurđević, koji je preciznim udarcem glavom zatresao mrežu Bajkovića.
Do kraja utakmice Zvezda je imala još nekoliko šansi. Najveću je propustio Mudrinski, koji je sa pet metara šutirao preko gola. U poslednjem napadu Zvezda je nakon kornera ponovo imala šansu, ali su gužvu u šesnaestercu defanzivci Rada uspeli da raščiste.
Rad-Zvezda7.jpg
Na kraju Rad je sasvim zasluženo došao do boda, dok su se crveno-beli, po ko zna koji put, osramotili pred svojim navijačima, koji su u velikom broju došli na stadion Obilića na Vračaru.
Ovim remijem snovi Zvezde o tituli ove sezone najverovatnije su gotovi. Prvoplasirani Partizan ima pet bodova više i utakmicu manje ispred Zvezde.

Bronza za Dudaša


Nova medalja za Srbiju. Mihail Dudaš osvojio bronzanu medalju na Evropsom prvenstvu u dvorani u Geteborgu u disciplini sedmoboj. Srpski atletičar takmičenje u sedmoboju završio je sa 6.099 bodova, a pritom je oborio i pet ličnih rekorda.
Mihail Dudaš na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Geteborgu oborio nacionalni rekord sa 6099 bodova, i osvojio bronzanu medalju u konkurenciji seniora u sedmoboju. Oborivši pet ličnih rekorda, zauzeo treće mesto.
Dudas-sa-bronzom.jpg
Čestitka ministarke Alise Marić
Ministarka omladine i sporta prof. dr Alisa Marić čestitala je našem višebojcu Mihailu Dudašu bronzanu medalju osvojenu na 32. Evropskom prvenstvu u dvorani održanom u Geteborgu.
"Sigurnim nastupima u sedam zahtevnih disciplina i sjajnim rezultatima koje ste tom prilikom zabeležili doneli ste Srbiji još jednu medalju na šampionatima Starog kontinenta u dvorani. Kao ministar omladine i sporta nadam se da će Vaš uspeh doprineti dodatnoj popularizaciji „kraljice sportova" među decom i mladima u našoj zemlji", navodi se u čestitci ministarke Marić atletičaru iz Novog Sada.
Dudaš je posle prvog dana takmičenja bio prvi u ukupnom plasmanu, ali je danas pao na četvrtu poziciju, pošto je bio osmi u trci na 60 metara sa preponama, da bi posle trke na 1.000 metara stigao do trećeg mesta.
Dudaš je posle prvog dana takmičenja i četiri discipline bio u vođstvu. On je do prvog mesta došao pošto je u subotu 60 metara istrčao za 6,91 sekundi, dok je u skoku u dalj ostvario rezultat od 7,55 metara.
Srpski reprezentativac je bacio kuglu 14,12 metara, a u skoku u vis ostvario je rezultat od 2,08 metara.
U današnjoj trci na 60 metara sa preponama bio je osmi, sa vremenom od 8,13 sekunde, dok je u skoku s motkom bio 11, sa 4,60 metara. U trci na 1.000 metara bio je peti, sa vremenom od dva minuta i 39,04 sekunde.
Srbiji je ovo druga medalja, pošto je Asmir Kolašinac pobedio u bacanju kugle. 

Ne razmišljam o ostavci


Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković istakao je da na njegove igrače negativno utiču problemi u klubu kao i godine bez titule. On je dodao da posle nerešenog rezultata i osvojenog boda ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovornost.
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković posle remija sa Radom rekao je da je evidentno da ekipa igra pod velikim pritiskom i da je sama sebi najveći protivnik.
zvezda.jpg
Crveno-beli su u derbi susretu 17. kola Jelen Superligi igrali 1:1 sa „građevinarima" na Vračaru, i sada imaju pet bodova manje od vodećeg Partizana, ali i utakmicu više.
"Nismo uspeli da dokrajčimo protivnika. Imali smo igrača više i prednost od 1:0 i ideja nam je bila da drugim golom rešimo pobednika, međutim, umesto toga mi smo primii gol iz praktično jedinog šuta rivala, a posle toga smo samo napadali stihijski. To je dakaz da ova ekipa jos mora da radi na stabilnosti", rekao je Janković na konferenciji za medije.
Janković je dodao da posle nerešenog rezultata i osvojenog boda ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovornost.
"Ne slažem se sa ocenama da voljni momenat nije na nivou, ali sve ovo što se dešava u klubu plus pritisak koji se svake godine bez titule povećava, reflektuje se na ekipu", konstatovao je trener Janković.
Na pitanje dokle će trpeti lošu formu pojedinih igrača, pre svih Darka Lazovića, on je rekao:
"Najlakše je reći da je on kriv, ali ne slažem se sa tom analizom. Imam zamerke na račun mnogih igrača, ali to je sve za našu internu analizu i ostaće među četiri zida", zaključio je Janković.

Štajk glađu zbog rvanja


Selektor rvacke reprezentacije Bugarske Armen Nazarijan započeo je štrajk glađu iz protesta zbog odluke Medjunarodnog olimpijskog komiteta da izbaci rvanje iz olimpijskog programa za 2020.
Bugarska rvačka federacija je saopštila da "Nazarijan neće uzimati hranu, izuzev sokova, do početka prvenstva Evrope u Tbilisiju, u Gruziji, 22. marta".
Armen Nazarian.jpg
Nazarian štrajkuje glađu
Tridesetdevetogodišnji Nazarijan koji je osvojio olimpijsko zlato za rodnu Jermeniju 1996, a za Bugarsku 2000, sada je salektor bugarskog tima u grčko-rimskom stilu.
Prošlog meseca, predsednik Bugarske rvačke federacije i sedmostruki svetski šampion Valentin Jordanov vratio je zlato koje je osvojio na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996.
Bugarska je u istoriji olimpijskih igra osvojila ukupno 16 zlata, što rvanje čini najuspešnijim olimpijskim sportom te zemlje.
Izvršni komitet MOK-a nedavno je u lepezi od 25 sportova koji će biti na Igrama zadržao moderni petoboj, a rvanje ima teoretsku šansu da se odmah vrati u olimpijsko okrilje, pošto će se za to upražnjeno mesto boriti sa jos sedam sportova - bejzbol/softbol, karate, vožnja rolerima, sportsko penjanje, skvoš, surfovanje i vušu.
MOK će konačnu odluku o novom članu olimpijske porodice doneti na zasedanju u Buenos Airesu od 7. do 10. septembra.

FIFA oštrije protiv rasizma


Iz Fife stižu najave da će se pooštriti bora protiv rasizma. U ovoj organizaciji da postojeće mere ne daju rezultate.
Novi šef Radne grupe koja se bori protiv rasizma u Svetskoj fudbalskoj federaciji (Fifa) Džefri Veb rekao je da namerava da uvede oštrije kazne za prekršioce pravila, pošto tvrdi da su fudbalski zvaničnici izneverili igrače koji su se suočili sa uvredama na rasnoj osnovi.
Dzefri Veb.jpg
Veb: Postojeće kazne ne daju rezultate
Mnogobrojni incidenti na rasnoj osnovi među fudbalerima i navijačima naterali su predsednika Fife Sepa Blatera da potpredsednika te organizacije Džefrija Veba postavi za šefa Radne grupe koja se bori protiv rasizma.
Radnu grupu činiće najmanje šest članova, a svoje prve rezultate predstaviće na Fifinom kongresu u maju.
"Dugo razgovaramo o rasizmu u fudbalu i mislim da nismo na pravi način podržali igrače", rekao je Veb.
On smatra da su novčane kazne koje Fifa određuje klubovima i Savezima veoma blage. Fifa je u januaru kaznila Fudbalske saveza Bugarske i Mađarske sa po 40.000 dolara zbog rasističkih i antisemitskih uvreda navijača.
"Mislim da novčanim kaznama ne možemo da rešimo problem. Znamo koliko je novca u svetskom fudbalu, a očigledno da kazne koje su ustanovljene nemaju efekta", rekao je Veb.
Sep Blater.jpg
Blater najavljuje oštrije kazne za rasističke ispade navijača
Blater je nedavno izjavio da bi trebalo uvesti nove kazne, među kojima su oduzimanje bodova i izbacivanje iz takmičenja. Najstrožija kazna u Engleskoj izrečena je napadaču Liverpula Luisu Suaresu, koji je suspendovan na osam utakmica jer je na rasnoj osnovi tokom utakmice uvredio fudbalera Mančester junajteda Patrisa Evru.
Takođe, na četiri utakmice suspendovan je kapiten Čelsija Džon Teri, zbog uvreda upućenih igraču Kvins Park Rendžersa Antonu Ferdinandu. Veb je rekao da planira put u Englesku, gde će razgovarati sa fudbalerima.
"Sastaću se s predsednikom FA Dejvidom Bernstinom, ali voleo bih i da razgovaram sa igračima kako bih čuo njihove predloge i iskustva. Mnogobrojni igrači su se suočili sa uvredama. Želeli bismo da čujemo šta obe strane misle", rekao je Veb.

Simonović: Verovao sam da ću pogoditi


Lep je osećaj i drago mi je što je ta lopta ušla. Verovao sam da ću pogoditi, rekao je košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović koji je postigao ključnu trojku u pobedi "crveno-belih" nad Cibonom u Jadranskoj ligi.
Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović, koji je "trojkom" pet sekundi pre kraja utakmice doneo pobedu svojoj ekipi protiv Cibone, rekao je da je verovao da će pogoditi poslednji šut na meču, ali i dodao da ne bi bilo nezasluženo i da je pobedio zagrebački tim.
Marko Simonovic.jpg
Simonović: Verovao sam da ću pogoditi
"Lep je osećaj i drago mi je što je ta lopta ušla. Verovao sam da ću pogoditi. Ipak, ovo je pobeda ekipe. Mi smo lošije odigrali utakmicu, bez dovoljno energije. S druge strane, Cibona je odigrala odlično, vodila je tokom čitavog susreta i da su oni pobedili ne bi bilo nezasluženo. Imali smo više sreće", rekao je Simonović za klupski sajt.
Crvena zvezde je juče u hali Pionir pobedila Cibonu sa 97:95, u utakmici 23. kola Jadranske lige i preuzela prvo mesto na tabeli pošto Igokea ima utakmicu manje. Ekipa iz Aleksandrovca igra sutra od 20.30 protiv Solnoka.
Pet sekundi pre kraja Cibona je vodila sa 95:94, a Simonović je pogodio "trojku" za pobedu svog tima. On je nakon toga uspeo da spreči igrača Cibone Di Džej Stroberija da poentira i uvede utakmicu u produžetak.
Simonović je istakao da nije igrao najbolje u prvom delu sezone, ali da je popravio igru u završnici takmičenja, kada je najpotrebnije.
Zvezda Cibona.jpg
Važna pobeda Zvezde nad Cibonom
"U početku nisam pružao partije kakve su se od mene očekivale jer se nisam brzo prilagodio. Dolazak u Zvezdu je bio novina za mene, veliki klub, veliki pritisak, ali mi je drago što pružam bolje partije u završnici lige", rekao je Simonović.
Zvezda će narednu utakmicu u regionalnoj ligi igrati za vikend na gostovanju protiv Širokog, a Simonović je rekao da njegova ekipa mora da popravi igru.
"Poslednje dve utakmice odigrali smo slabo, bez dovoljno energije i zabeležili smo dve pobede na suvi kvalitet. Predstoji nam dva dana odmora, a zatim da se dobro spremimo za Široki. Ako ovako budemo igrali sigurno da ne možemo da pobedimo u Pecari (u Širokom Brijegu)", zaključio je Simonović.

Murinjo Alevešu: „K...in sine"


Dan posle novog „El Klasika" u kojem je Real trijumfovao nad Barsom, osim golova broje se i uvrede. Katalonci, osim što su ogorčeni suđenjem, besni su i na Murinja koji je Daniju Alvešu, posle starta nad Ronaldom rekao da je „k...in sin".
I četvrti „El Klasiko" ove sezone pripao je fudbalerima Reala, koji su u subotu savladali Barselonu sa 2:1. Ni ovaj derbi nije prošao bez „trećeg poluvremena" u kojem su se Katalonci žalili na suđenje i na ponašanje trenera „galaktikosa" Žozea Murinja.
Katalonci su pobesneli zbog uvreda Žozea Murinja koji je Danija Alveša nazvao „k....nim sinom" posle oštrog starta nad Ronaldom. Kamere su uhvatile detalj kada je "Posebni", besan posle faula nad Rolandlom, ustao sa klupe, krenuo ka terenu i na portugalskom rekao "filho de puta". Ovo je samo nastavak prepucavanja trenera Reala i igrača Barselone koje traje već neko vreme.
Zanimljivo je da je sudija Migel Anhel Perez Lasa dostavio i zvanično objašnjenje zašto je isključio golmana Barselone Viktora Valdeza.
Viktor Valdez.jpg
Valdez "pocrveneo" zbog žalbe na suđenje
"Kada sam svirao kraj meča za ruku me je uhvatio igrač Barselone sa brojem jedan. To je bio Viktor Valdez. Vukao me je za ruku i uneo mi se u facu. Vikao je na mene. Reako mi je da treba da se stidim zbog svojih odluka", naveo je sudija u izveštaju.

Izborna skupština SSS sredinom marta


Aleksandar Šoštar i Ivan Bakić biće kandidati za predsednika Sportskog saveza Srbije, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. Izborna skupština SSS održaće se 15. marta u Beogradu.
Izborna Skupština Sportskog saveza Srbije biće održana 15. marta u Beogradu, odlučeno je na sednici Upravnog odbora SSS u Kosovskoj Mitrovici. Sednicom je predsedavao prvi čovek SSS Aleksandar Soštar, koji je kandidat za još jedan mandat na tom mestu. Pored Šoštareve, prihvaćena je i kandidatuira Ivana Bakića za mesto predsednika.
SSS na Kosmetu.JPG
Čelnici SSS na Kosmetu
Predsednik Kik boks saveza Srbije Borislav Pelević istakao je da nema ništa protiv kandidatire Bakića, ali da on po njegovom mišljenju, ne ispunjava uslove navedene u Statutu SSS.
"Nemam ništa protiv Bakića, ali Statut Sportskog saveza Srbije decidirano kaže da kandidat ze predsednika mora biti vrhunski sportski radnik sa vrhunskim rezultatima. Istina je da imamo samo jednog kandidata sa vrhunskim sportskim dostignućima, a to je Aleksandar Šoštar", obrazložio je Pelević.

Policija čisti favele zbog Mundijala


Poslesnje pripreme za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu su počele, a sada su na red došle favele u Rio de Žaneiru u koje je upala policija. Specijalne jedinice policije,u oklopnim vozilima, ušle su u favele u blizini aerodroma u blizini aerodroma. Za sada nema podataka da li ima žrtava.
Brazilska policija započela je akciju zauzimanja favela u blizini aerodroma u Rio de Žaneiru, u borbi protiv narko kartela, uoči prvenstva sveta 2014. i Olimpijskih igara 2016.
Brazil favele.jpg
Policija čisti favele u Riju
Operacija koja je počela u ranu zoru po lokalnom vremenu, uključila je na stotine policajaca podržanih oklopnim vozilima, koji su ušli u favele Kađu i Bareira do Vasko.
Za sada nema izvestaja o eventualnom otporu stanovnika tih predgrađa. Kako je navedeno, više od 1.000 policajaca i 200 komandosa u oklopnim vozilima planirano je da učestvuje u ovoj akciji.
Policija favele.jpg
Favele pod kontrolom narko bandi
Policija je saopštila da je sledeći cilj favela poznata po nasilju - Mare, koju uglavnom kontrolišu narko bande i njihove naoružane patrole.
Vlasti Rio de Žaneira započele su 2008. borbu protiv narko klanova - uglavnom stacioniranim u favelama, kako bi se grad očistio od kriminala uoči Mundijala 2014. i Olimpijskih igara 2016.
Rio favela.JPG
Favele naselja sa najgušćom naseljenošću u Južnoj Americi
Navodi se da je procenat nasilja u favelama opao otkako je policija započela sa akcijama.
U prvoj polovini 2012. stopa ubistava pala je na 10,9 na 100.000 stanovnika, a 2009. ona je iznosila u Rio de Žaneiru čak 36,2 na 100.000 stanovnika.

Nova titula za Rafu


Izgleda da su problemi sa kolenima prošlost za Rafaela Nadala. Španski teniser osvojio je titulu u Akapulku pošto je u finalu savladao Davida Ferera sa 2:0, po setovima 6:0, 6:2. Ovo je 38. titula u Rafinoj karijeri.
Španski teniser Rafael Nadal osvojio je 38. titulu u karijeri pošto je jutros, u finalu ATP turnira u Akapulku (Meksiko) savladao zemljaka Davida Ferera sa 6-0, 6-2.
Rafael Nadal.jpg
Nova titula za Rafu
Zanimljivo je da je sedam, od ukupno 38 trofeja, Nadal osvojio baš u mečevima sa Fererom protiv koga sada vodi sa 17:4 u pobedama.
Ferer je, pak, do jutros bio neprikosnoven u Akapulku. Prethodne tri godine nije znao za poraz što mu je donelo tri uzastopne titule. Do tih titula stigao je sa 15 vezanih pobeda i bio na najboljem putu da tu brojku zaokruži na 20 pošto je do finala preskočio još četiri prepreke.
Zaustavio ga je Nadal koji je uz ček na 291.800 dolara zaradio i 500 ATP poena.

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger