Headlines News :
Home » , » Vimbldon:Vesna Dolonc "preko" Jelene u treće kolo

Vimbldon:Vesna Dolonc "preko" Jelene u treće kolo

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 20:59

Srpska teniserka je rezultatom 2:0 (7:5 6:2) iznenadila svoju sunarodnicu Jelenu Janković savladavši je nakon ukupno 93 minuta igre. Tako je nakon ispadanja Šarapove, viđeno još jedno veliko iznenađenje trećeg dana Vimbldona. 
Prvi set je doneo čak pet brejkova što i nije baš uobičajeno kada je ovako brza podloga u pitanju. Meč je bolje počela Jankovićeva koja je brzo povela 2:0 u gemovima ali je Dolonc ubrzo izjednačila na 2:2. Usledilo je novo vođstvo Jankovićeve od 5:2 ali tada Dolonc pravi veliki preokret.

Prvo je spasila 3 set lopte pri rezultatima 5:3 i 5:4 za Jankovićevu a potom je napravila dva brejka i stigla do 7:5 u prvom setu.
Jelena nije uspela da se oporavi od završnice prvog seta pa je Dolonc brzo povela 2:0 u drugom. Pri rezultatu 3:1, Vesna spašava nove tri brejk lopte i to je bilo sve od Jelene Janković. U nastavku meča Dolonc pravi još jedan brejk i stiže do možda i najveće pobede u karijeri.

U narednom kolu, Dolonc igra protiv Belgijanke Flipkens, koja je nešto ranije danas savladala još jednu srpsku teniserku, Bojanu Jovanovski.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger