Headlines News :
Home » , , » Crvena Zvezda pobedila u prvom kontrolnom meču (VIDEO)

Crvena Zvezda pobedila u prvom kontrolnom meču (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 19:57

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su prvi meč priprema za novu sezonu sa ekipom Krke u Novm Mestu rezultatom 1:0.
crvenazvezdafk.com
Strelac jedinog gola bio je Stefan Mihajlović u 64. minutu, na asistenciju Nemanje Ahčina.
Zvezda je u sredu pre podne odradila prvi trening sa novim trenerom Slavišom Stojanovićem, a već tokom popodneva odigrala i prvi meč, u kojem je dominirala tokom svih 90 minuta, iako je nastupala u izrazito podmlađenom sastavu, sa tri člana prve postave iz prošle sezone.
Meč u Novom Mestu igran je dan pre godišnjice debakla u Ljubljani na startu prethodnih priprema, kada je Olimpija pregazila crveno-bele 3:0 i najavila još jednu tešku sezonu za beogradski klub. 

Okretanje sopstvenim juniorima već u prvom meču nagoveštava da bi nova sezona mogla da bude bolja.
crvenazvezdafk.com
Stadion: Portoval u Novom mestu. Gledalaca: 200. Sudija: Dobruž (Ljubljana) 

Krka: Obradovič, Mojstrovič, Vučkić, Cvijanović, Težmar, Mbongo, Novosel, Volarič, Ibeši, Maroševič i Košnik.
Crvena zvezda: Kirovski, Lazić, Krneta, Milijaš, Mirić, Đuričković, Mladenović, Mihajlović, Marinković, Stojković i Mudrinski.
Rezerve: Trkulja, Nenadić, Đorđević, Ahčin, Čikić, Grujić, Jovanović, Živković i Travančić. 

Krka je prošle sezone bila treća u Drugoj ligi Slovenije, ali se plasirala u viši rang, jer Dob nema uslove za Prvu ligu.
crvenazvezdafk.com
Zvezdina formacija izgleda ovako: štoperi Krneta i Marinković, levi bek je Mladenović, desni Lazić, dvojac zadnjih veznih čine Stojković i Milijaš. Krila su Mirić i Đuričković. Najistureniji je Mihajlović, a iza njega igra Mudrinski. Ekipu na ovoj utakmici vodi Bratislav Živković. 

Prvu šansu na meču imala je Zvezda, posle kontre Mirića i Mihajlovića golman Matko Obradović izbio je loptu u korner, posle kojeg je Marinković skočio najviše, ali je odbrana Krke izbila loptu sa gol-linije.

U prvih 20 minuta Zvezda je dominirala, pre svega zahvaljujući krilima, ali je zatim domaćin došao u odličnu priliku, Kirovski je 1 na 1 zaustavio Maroševića, a odbitak je pored gola poslao Anže Košnik. 

Milijaš je u narednom periodu imao dva pokušaja iz slobodnih udaraca, jedan je prošao pored gola, a drugi je odbranio hrvatski čuvar mreže Obradović.
crvenazvezdafk.com
Nastavlja se dominacija Zvezde, Mihajlovićev udarac zaustavlja Obradović, a dva minuta kasnije Mudrinski je u sličnoj situaciji, ali sudija maše ofsajd. 

Na poluvremenu umesto Kirovskog ulazi Trkulja, Mladenović se pomerio napred, a na njegovo mesto ušao je Nenadić. Štoperi su i dalje Krneta i Marinković, Mirić igra desnog beka, dok se Mihajlović izvukao na stranu. Milijaša je zamenio Ahčin, Mudrinski je najbliži golmanu Krke, a iza njega je Đorđević. 

U prvim minutima drugog poluvremena dobra saradnja Mihajlovižća i Mudrinskog, ali mlađi od dvojice dvaput ne uspeva da savlada Obradovića. 

Posle 15 minuta u nastavku Travančić menja Mudrinskog i odlazi na poziciju desnog krila, a Mihajlović ponovo u srce napada.
crvenazvezdafk.com
Samo četiri minuta kasnije prvuii strelac Zvezdinih zimskih priprema otvara golgeterski novu sezonu crveno-belih. Asistent mu je Nemanja Ahčin, 19-godišnji Pančevac, koji je prošle sezone kao pozajmljeni igrač osvojio Srpsku ligu Jug sa Radnikom iz Surdulice. 

Osam minuta kasnije u igru su ušli Čikić, Grujić, Jovanović i Živković tako da je na terenu kompletno izmenjen Zvezdin tim u odnosu na početak utakmice. 

U poslednjih deset minuta Zvezda ima još prilika. Beogradski klub imao je četiri vezana kornera, ali su se domaćini odbranili. Na drugoj strani Trkulja brani posle jedne gužve, što je ujedno bila poslednja prilika na utakmici. 

Podmlađeni Zvezdin tim slavio je na startu priprema 1:0.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger