Headlines News :

Jači trening za Novaka

Written By maxtv on недеља, 24. март 2013. | 23:02


Đoković se očekivano plasirao u osminu finala masters turnira u Majamiju. Novak je savladao Indijca Somdeva Devarmana 6:2, 6:4 a u borbi za četvrtfinale igraće protiv Nemca Tomija Hasa.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira masters serije u Majamiju, pošto je večeras u meču trećeg kola pobedio Somdeva Devarmana iz Indije u dva seta - 6:2, 6:4.
Nole-Majami3.jpg
Za prolazak u četvrtfinale, Đoković će igrati protiv veterana iz Nemačke, 35-godinjeg Tomija Hasa, sa kojim se do sada sastajao šest puta i vodi 4:2.
Duel protiv 254. igrača sveta za Đokovića je bio tek ozbiljniji trening za mečeve protiv mnogo jačih protivnika, koji slede već od narednog kola. Duel je trajao 70 minuta, ni prekratko, ni predugo, verovatno taman toliko koliko je prvi igrač seta želeo večeras da provede na terenu.
Prvi set Đoković je odigrao u nešto jačem ritmu. Posle ubačenog prvog servisa izgubio je samo jedan poen, a procenat osvojenih poena posle drugog servisa bio mu je 50 odsto, što Indijac nije mogao da prati.
Deverman1.jpg
U drugom setu, prvi igrač sveta je odigrao mnogo ležernije. Iskoristio je prvu brejk šansu koju je imao i stekao prednost, a onda do kraja meče više nije pritiskao servis Devarmana, pa je zahvaljujući tome Indijac u tom delu igre osvojio čak šest poena od sedam ubačenih drugih servisa.
U desetom gemu drugog seta Đoković se isuviše opustio, pa je Devarman stigao do svoje jedine brejk šanse u meču, čime je primorao prvog igrača sveta da se trgne i zaigra maksimalno koncentrisano, kako se meč ne bi bez potrebe produžavao.

Janko slavio u trileru


Janko Tipsarević posle pravog triler-meča savladao Kevina Andersona 4:6, 7:6 (7:5), 6:0 i plasirao se u osminu finala Majamija. U borbi za četvrtfinale protiv Francuza Žila Simona.
Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala masters turnira u Majamiju pošto je večeras u šesnaestini finala savladao Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:1 u setovima - 4:6, 7:6 (7:5), 6:0.
Janko-Majami1.jpg
Drugi reket Srbije i deveti na svetskoj rang listi nagovestio je uspon forme u nastavku sezone. Nakon što je pretrpeo debakl na startu turnira u Indijan Velsu pre dve nedelje u susretu sa Letoncem Ernestsom Gulbisom, Tipsarević je večeras smogao snage da se vrati u skoro izgubljen meč i na kraju zasluženo trijumfuje protiv 29. tenisera sveta.
Srpski teniser nije oduševio igrom, ali je potvrdio kvalitet u pravom trenutku. Posle dosta oscilacija u prvom setu i velikog preokreta Andersona za vođstvo od 1:0, nastavak duela doneo je taj brejk u drugom, gde je Tipsarević slavio uz dosta napora, što mu je vratilo samopouzdanje.
Anderson1.jpg
Treći set protekao je u apsolutnoj dominaciji Tipsarevića. Borbeni Južnoafrikanac nije mogao da se prepozna praveći početničke gršske, Srbin je zaigrao agresivnije i preciznije, pa je nakon dva i po sata zasluženo trijumfovao bez izgubljenog gema i izjednačio skor u međusobnim susretima na 1:1.
Tipsarević u borbi za četvrtfinale igrati protiv Francuza Žila Simona. 

Rat u Red Bulu, "ptićica" umesto krila


Srednji prst koji je Mark Veber pokazao Sebastijanu Fetelu na najbolji način pokazuje stanje u Red Bulu posle Velike nagrade Malezije. Fetel je ignorisao instrukcije iz boksa i pretekao Vebera. Mark je besan...
Dvostruka pobeda Red Bula u Maleziji nije završena velikom žurkom, jer je izbio pravi mali rat između Sebastijana Fetela i Marka Vebera, koji je s pravom besan jer je Nemac ignorisao instrukcije iz boksa i pretekao timskog druga.
Pticica.jpg
"Ovo je glupo Seb, daaaaj!", rekao je šef Red Bula Kristijan Horner, koji je prethodno naredio vozačima da drže trenutne pozicije.
Posle prolaska kroz cilj, Veber je Fetelu pokazao "ptićicu" i odbio da učestvuje u slavlju posle trke.
Fetel se, ubrzo, izvinio Veberu navodeći da je "zabrljao".
VeberFetel.JPG

Iskupljenje na "Karađorđu"


"Orlovi" su još pod jakim utiskom poraza od Hrvatske. U predstojećem duelu sa Škotskom u Novom Sadu reprezentativci će pokušati da se pobedom iskupe za debakl na Maksimiru.
Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je da je poraz od Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine ostavio jak utisak na igrače, i da će u predstojećem duelu sa Škotskom pokušati da se iskupe.
"Slažem se da nismo smeli da dozvolimo da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo o toj utakmici i pričaćemo dugo, bez obzira na to što moramo da mislimo o Škotskoj. Pogodio nas je razvoj događaja na terenu, jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji", rekao je Tošić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.
Tosic-Bisevac1.jpg
Reprezentacija Srbije poražena je u petak od Hrvatske u Zagrebu sa 0:2 i tako izgubila šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, pošto ima samo četiri boda iz pet utakmica.
"Trebalo je da držimo 0:0 što duže. U drugom delu smo preuzeli igru, jer su se oni povukli. To je zaista preveliki šok za sve nas u reprezentaciji, ne prođe sekund da neko ne priča o tom porazu, milion pitanja, milion odgovora. Treba pružiti priliku mladim momcima, treba da ostanemo zajedno i gledamo napred", rekao je on. "Pružio sam maksimum u tom trenutku, kao i svaki drugi igrač, i na tom planu nikome ne može ništa da se prigovori", dodao je vezista CSKA iz Moskve. 
Srbija će u utorak, od 20.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu igrati protiv Škotske, utakmicu šestog kola kvalifikacione Grupe A.
Kolarov2.jpg
"Ne znam kakvu atmosferu možemo da očekujemo u Novom Sadu. Nadam se samo da će na stadion doći onaj ko hoće da nam pruži podršku. Želimo da se probudimo, iskupimo i obradujemo sebe i navijače. Teško je govoriti o budućnosti, jer uprkos stanju na tabeli, mi moramo da se ponašamo kao da smo još u igri", rekao je Tošić.
U tim Siniše Mihajlovića za utakmicu protiv Škotske vraća se Milan Biševac, koji nije igrao u Zagrebu zbog parnih žutih kartona. 
"Dao bih sve utakmice da sam mogao da igram u Zagrebu. Tri puta sam igrao protiv Hrvatske i sva tri puta smo pobedili. Bila je ovo važna utakmica, meč godine, želeli smo uspeh. Moramo da pobedimo Škotsku i bar malo popravimo utisak. Moramo da ostanemo jedinstveni i istrajemo u procesu podmlađivanja reprezentacije. Za to je potrebno vreme i donekle razumem što nema strpljenja za loše rezultate", rekao je Biševac. "Svaka utakmica i svaka nova pobeda biće korak napred. Ne smemo da zaustavimo nešto što ima kvalitet. Preostalih pet utakmica u kvalifikacijama moramo da iskoristimo na pravi način", dodao je fudbaler Liona.
Bisevac-Tosic1.jpg
Fudbaler Genčlerbirligija Radosav Petrović rekao je da igrači imaju obavezu prema reprezentaciji i da moraju da se izdignu iz teške situacije.
"Dugo smo se pripremali za meč u Zagrebu i teško nam je pao poraz od Hrvatske. Sada imamo obavezu prema sebi i reprezentaciji, dresu koji nosimo, da se izdignemo iz teške situacije i reakciju pokažemo pobedom u Novom Sadu", rekao je on. "Moramo da budemo jači od teškoća. Bilo koji rival da nam dolazi u ovom trenutku, pa i selekcija Škotske, koja takođe ne blista u kvalifikacijama, imaće naš maksimalan respekt", dodao je Petrović.

Jeleni prija Majami


Jelena Janković igraće u osmini finala turnira u Majamiju. Naša teniserka savladala Nađu Petrovu sa 7:6, 6:4. Naredni Jelenin rival Rumunka Sorana Kirstea.
Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala turnira premijer
serije u Majamiju, pošto je u meču trećeg kola savladala Ruskinju Nađu Petrovu u dva seta - 7:6 (9:7), 6:4.
Jelena22.jpg
U osmini finala, Jelenina protivnica biće 27. teniserka sveta Rumunka Sorana Kirstea, koja je danas priredila iznenađenje pobedom nad šestim nosiocem Nemicom Anđelikom Kerber sa 6:4, 6:0. Jankovićeva i Kirstea do sada su se sastajale tri puta i Rumunka vodi sa 2:1.
U maratonskom duelu sa Petrovom, Jelena je konačno podsetila na najbolje dane, kada je bila prva teniserka sveta. Iako je Ruskinja kao 12. igračica sa VTA liste bila favorit, Jankovićeva je pokazala da nije slučajno to što je i pre ovog meča u međusobnim susretima vodila sa 6:2.

Prvi set bio je pun preokreta, jer se svaki drugi gem završavao brejkom. Prvi je napravila Petrova u prvom gemu, ali je Jelena uzvratila već u narednom. Do kraja seta obe teniserke su još po dva puta gubile svoje servis gemove, pa je set rešen u taj-brejku, gde je Jankovićeva u finišu imala više nerava i zasluženo povela posle sat i po igre.
Nadja-Petrova1.jpg
Drugi set Jankovićeva je odigrala skoro savršeno. Realizacija posle prvog servisa bila joj je fantastična, pošto je osvojila 15 od mogućih 16 poena, i to je prevagnulo jer je Petrova u tom delu igre imala samo jednu priliku za brejk, koju nije iskoristila.
Jelena je, s druge strane, izborila tri šanse za brejk, jednu je realizovala i pokazalo se da joj je to bilo dovoljno da konačno napravi dobar rezultat na jednom velikom turniru.

Pošto je prošle godine u Majamiju ispala već na startu, Jelena je plasmanom u osminu finala zaradila 90 poena za VTA listu.

Remi po meri Crvene zvezde


Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde igrali su nerešeno (8:8) u pretposlednjem kolu Prve A lige Srbije. Ovaj rezultat više odgovara Beograđanima jer im gotovo garantuje prvo mesto na kraju regularnog dela sezone i lakšeg protivnika u polufinalu plej-ofa.
Vaterpolisti Radničkog i Crvene zvezde igrali su danas u Kragujevcu nerešeno 8:8 (2:2, 2:2, 3:2, 1:2), u derbi utakmici pretposlednjeg 17. kola Prve A lige Srbije.
Zvezda.jpg
Ovim remijem Crvena zvezda je zadržala drugo mesto na tabeli, ali je sasvim izvesno da će u polufinalu plej-ofa startovati sa prve pozicije zbog boljeg skora u međusobnim duelima sa Radničkim, kojeg su u decembru kod kuće pobedili sa 10:8.
Crveno-beli u poslednjem kolu 3. aprila dočekuju ekipu Banjice, dok Kragujevčani kao gosti igraju protiv ŽAK-a.
Ukoliko ne bude senzacionalnih rezultata u poslednjem kolu, u polufinalu plej-ofa igraće se utakmice Crvena zvezda - Vojvodina i Radnički - Partizan.
Rezultati 17. kola: Radnički - Crvena zvezda 8:8, Partizan - Vojvodina 11:3, Dunav - ŽAK 9:7, Beograd - Singidunum 5:8. Slobodna je bila Banjica.
Tabela: Radnički 40 bodova, Crvena zvezda 40, Partizan 36, Vojvodina 24, Banjica 22, ŽAK 16, Dunav 12, Singidunum 9, Beograd 3.
U poslednjem, 18. kolu 3. aprila igraju se mečevi Singidunum - Partizan, Vojvodina - Dunav, Crvena zvezda - Banjica i ŽAK - Radnički. Slobodna je ekipa Beograda.

Borkovićev sjajan debi


Najbolji srpski automobilista Dušan Borković bio je uspešan na startu sezone Evropskog kupa turing automobila, pošto je osvojio bodove na obe trke vožene na čuvenoj pisti u Monci.
Član NIS Petrol Rejsing tima u prvoj trci je zauzeo 8. mesto, a u drugoj je bio treći u najjačoj klasi (S2000) elitnog evropskog takmičenja.
Dusan-Borkovic7.jpg
Uprkos problemima sa nedovoljno pripremljenim automobilom, Borković je postigao značajan rezultat.
"U prvoj trci sam imao problema sa preupravljanjem i auto se ponašao kao da je na ledu. Kaznu prolaska kroz pit dobio sam jer sam nepropisno prešao preko žute linije u drugoj krivini, čega nisam bio ni svestan u tom trenutku budući da sam vozio pod ogromnim naletom adrenalina. Kasnije sam ostao bez dela branika posle kontakta sa drugim autom", izjavio je srpski automobilista.
Borković je dodao da je drugu trku počeo sa novim branikom, ali je izgubio metlicu brisača, pa su uslovi bili nemogući jer skoro ništa nije video.
Dusan-Borkovic6.jpg
"To je bilo opasno, pre svega prilikom kočenja, gde se naglo smanjuje brzina i može doći do sudara sa autom ispred vas. U svakom slučaju, treće mesto u drugoj trci i ukupno sedam poena u Monci ohrabrili su me i dali pozitivan signal za naredne izazove, za koje je preduslov da se auto sredi", zaključio je Borković.
Naredne dve trke Evropskog kupa biće vožene 28. i 29. aprila u Slovačkoj.

Zimonjić i Lindsted prekidaju saradnju


Nenad Zimonjić će prekinuti saradnju sa Šveđaninom Robertom Lindstedom, koji mu je bio partner u dublu. „Još ne znam s kim ću igrati sezonu na šljaci i ostatak sezone, možda ću imati više različitih partnera", rekao je Zimonjić.
Turnir u Majamiju biće poslednji koji će Nenad Zimonjić igrati u paru sa Šveđaninom Robertom Lindstedom.
Zimonjic-Lidsted.jpg
Prekid saradnje Zimonjića i Lindšteda
Srpski teniser je na svom tviter profilu poručio da još ne zna s kim će ubuduće igrati u dublu.
"Još ne znam s kim ću igrati sezonu na šljaci i ostatak sezone, možda ću imati više različitih partnera", napisao je Zimonjić na svom tviter profilu.
Srpski teniser nije naveo raloge prekida saradnje sa Lindstedom.

Partizan najgledaniji na "Jadranu"


Navijači Partizana najvernija su publika u regionalnoj ABA ligi. U ovoj sezoni crno-bele su ukupno gledala 119.042 gledaoca, odnosno 4.579 po meču. Ova poseta je rekord kada je u pitanju Jadranska liga.
Na 13 utakmica, koliko je Partizan ove godine odigrao kao domaćin u hali „Pionir", ukupno je bilo 67.000  gledalaca, to jest 5.184 po meču, dok su na gostovanjima Partizan pratila 52.042 gledaoca, to jest 4.003 po utakmici.
Partizan-navijaci-1.jpg
Navijači Partizana najverniji
Prema navodima kluba iz Humske, ovosezonska poseta je rekord od kada je formirana Jadranska liga.
„Ponosni smo što imamo takvu publiku, koja najbolje zna da je potrebno određeno vreme za sazrevanje tima, a njihova podrška je karika bez koje se ne može. Naša publika je shvatila i podržala ideju o podmlađivanju ekipe, i bez obzira na to što nismo prošli u Top 16 fazu Evrolige, oni su nastavili da u 'Pioniru' priređuju evroligašku atmosferu i daju vetar u leđa crno-belima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo najgledaniji tim na gostujućim terenima, što još jednom potvrđuje poštovanje prema onome što je godinama radio i sada radi KK Partizan", rekao je poslovni direktor crno-belih Mlađan Šilobad.

Vukoičić: Nema favorita u Laktašima


"Cilj crveno-belih od početka sezone je plasman u Evroligu i šampionski prsten Jadranske lige. Ipak, na završnom turniru u Laktašima neće biti favorita", ocenio je trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić.
Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da na završnom turniru Jadranske lige nema favorita, ali kako je cilj njegove ekipe ostao isti - da obezbedi plasman u Evroligu i pokuša da osvoji šampionski prsten regionalnog takmičenja.
Vukoicic3.jpg
"Ambicije Zvezde od početka sezone su poznate. Cilj nije samo bio da odemo u Laktaše, već da s jedne strane obezbedimo plasman u Evroligu, ali i da pokušamo da osvojimo šampionski prsten. To neće biti lako ostvariv cilj, jer na 'fajnalforu' neće biti favorita", rekao je Vukoičić za klupski sajt.
Košarkaši Zvezde su kao drugoplasirana ekipa iz Jadranske lige izborili plasman na završni turnir, koji se od 25. do 27. aprila igra u Laktašima.
"Ima još vremena do početka turnira, a znamo da na dan utakmice neki igrač može da se povredi, izostane iz tima i time sve promeni. Sve ekipe će imati problem, jer će pojedini igrači biti van tima zbog dozvoljenog broja stranaca u našoj Superligi. To se odnosi na Zvezdu, Radnički i Partizan, ali ni Igokea neće biti izuzetak jer u Bosni postoji pravilo o broju mladih igrača", rekao je on.
"Sve to će sigurno uticati na formu. Međutim, činjnica je da četiri najbolja tima igraju finale, da su tu tri tima iz Srbije, što je veliki uspeh i pokazatelj našeg kvaliteta u regionu. Sve prognoze o konačnom plasmanu su nezahvalne. Pomalo su mi smetale neke najave da u utakmici u Kragujevcu niko neće želeti da pobedi", dodao je Zvezdin trener.
Zvezda-Aplauz.jpg
Za trofej Jadranske lige boriće se i Igokea, koja je osvojila prvo mesto u regularnom delu prvenstva, Radnički iz Kragujevca, koji je bio treći, i aktuelni šampion Partizan, koji je zauzeo četvrto mesto.
"Između Partizana i Radničkog nema mnogo razlika, jer su to dva fantastična tima, koja igraju veoma dobro. Međutim, i mi i Igokea posedujemo kvalitet, ko god je došao do završnog turnira regionalne lige morao je mnogo toga da prođe", istakao je Vukoičić. On je podsetio da je njegova ekipa na početku regionalne lige napravila negativan rezultat od jedne pobede u pet utakmica, ali da je nakon toga uspela da popravi igru. Rekao je da je poraz u Laktašima "odredio sudbinu Crvene zvezde".
"Dugo smo bili u igri za prvu poziciju, ali je meč u Laktašima odredio našu sudbinu. To je bila utakmica na jednu loptu. Imali smo poslednji napad, šut za pobedu, ali nismo uspeli. Mislim da smo tada praktično izgubili bitku za prvo mesto", rekao je on.
"Ipak, obezbedili smo drugo mesto dva kola pre kraja. Uzimajući u obzir sve faktore, kao što su igranje u Evropi i osvajanje domaćeg Kupa, nemamo razloga da budemo nezadovoljni. Došli smo do 'fajnalfora'. Jedna utakmica će nam biti dovoljna za plasman u Evroligu, a ulaskom u finale borićemo se i za osvajanje trofeja", zaključio je Vukoičić.
Zvezda-Radnicki.jpg
Zvezda je sinoć u Kragujevcu izgubila od Radničkog sa 75:80. U ekipi Crvene zvezde nije bilo Igora Rakočevića, zbog bolesti, i Vuka Radivojevića, koji je povređen.
"Utakmica je završena sa pet poena razlike u korist Radničkog, a rezultat ne govori u prilog tome koliko je bilo neizvesnosti. Duel je praktično rešila jedna lopta u poslednjim sekundama. Bili smo pripremljeni na izostanak Radivojevića, a Rakočević je dobio visoku temperaturu, pokušao je da se zagreje, ali ipak nije mogao da stoji. Nije alibi, ali se u toj situaciji nismo najbolje snašli", rekao je on.
"Radnički je zasluženo pobedio, a ostaje žal što nismo imali malo bolji procenat šuta sa linije penala", dodao je Vukoičić.

Biševac: Ne znamo šta će raditi navijači


Jedan od posmatrača, ne i aktera sramote na Maksimiru, Milan Biševac kaže kako nije siguran da će navijači podržati reprezentaciju Srbije na meču protiv Škotske. „Posle poraza od Hrvata zaista ne znam kakva će biti reakcija navijača, ali moramo biti spremni na sve. Da li će nas podržati ili vređati – ne znam", rekao je Biševac.
Niko ne zna šta da očekuje od (sad već revijalnog) meča protiv Škotske u Novom Sadu, u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je porazom od Hrvatske izgubila skoro sve šanse da se nađe na Mundijalu, i prokockala poverenje nacije koja je po ko zna koji put gledala nemoć „orlova".
Milan-Bisevac.jpg
Biševac: Ne znamo da li će nas navijači podržati ili vređati
Milan Biševac, koji nije bio u kombinaciji za utakmicu sa Hrvatskom, kaže da on i njegovi saigrači ne znaju kakva će biti reakcija navijača na predstojećem meču „orlova".
„Trudimo se da budemo koncentrisani na sledeću utakmicu. Svi smo na istom zadatku. Posle poraza od Hrvata zaista ne znam kakva će biti reakcija navijača, ali moramo biti spremni na sve. Da li će nas podržati ili vređati - ne znam. Voleo bih naravno da nas bodre, a mi ćemo gledati da popravimo sliku iz Hrvatske", rekao je Biševac, a preneo Sportal.rs. 

Veličanstveni Seb trijumfovao u Maleziji


Sebastijan Fetel potvrdio je svoju dominaciju osvajanjem Velike nagrade Malezije. Na stazi Sepang, u veoma čudnoj trci u kojoj su se vozači često smenjivali u vođstvu, Fetel je na kraju trijumfovao ispred Vebera i Hamiltona. Trku obeležila greška Hamiltona koji je u jednom trenutku ušao u boks bivšeg tima Meklarena, umesto Mercedesa čiji bolid vozi.
Trka za Veliku nagradu Malezije, na stazi „Sepang" obilovala je uzbuđenjima i greškama što vozača što njihovih timova. U takvoj situaciji najbolje se snašao Sebastijan Fetel koji je trijumfovao ispred klupskog kolege Maksa Vebera i vozača Mercedesa Luisa Hamiltona.
Sebastijan-Fetel.jpg
Fetel pokorio Maleziju
I sami vremenski uslovi najavljivali su zanimljivo nadmetanje Trka je počela na vlažnoj stazi koja se kasnije sušila tako da su vozači često svraćali u boks da menjaju pneumatike. Tada je dolazilo do neverovatnih grešaka kao što je uradila Fors Indija koja je pozvala oba vozača u isto vreme u boks.
Najsimpatičniju grešku napravio je Luis Hamilton koji je kod promene pneumatika po navici ušao u boks bivšeg tima Meklarena, umesto u boks Mercedesa.
Sulud pokušaj da nastavi trku po svaku cenu imao je i Fernando Alonso koji je već u prvom krugu imao manji sudar sa Fetelom gde mu je stradalo prednje krilo. Umesto da ode u boks, Alonso je pokušao da nastavi trku, ali je na prvoj narednoj krivini oštećeni deo blokirao točkove tako da je Španac već u drugom krugu okončao nadmetanje.
Na kraju poslednje uzbuđenje vladalo je između vozača Red Bula, jer je u samom finišu Veber zauzimao prvu poziciju, dok je Fetel bio drugi. U razgovoru sa timom Fetel je tražio da narede Veberu da mu prepusti prvu poziciju, da bi na kraju sam prestigao klupskog kolegu i osvojio prvu poziciju.

Ugledajte se na Ronalda


Igranje za prezentaciju u pojedinim zemljama se shvata kao rekreacija, dok se u drugim shvata kao najveća čast. O ovim prvima ne vredi pričati, dok je primer na koji se treba ugledati postavio Kristijano Ronaldo koji će putovati u Azerbejdžan da bi bodrio svoje saigrače, imajući u vidu da nema pravo nastupa zbog parnih žutih kartona.
Ni hiljade kilometara nisu prevelika razdaljina da se pomogne reprezentaciji, makar sa tribina, ako ne na terenu. Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo, dao je primer mnogima kakav odnos treba da imaju prema dresu nacionalnog tima.
Kristijano-Ronaldo.jpg
Ronaldo bodri saigrače iz reprezentacije
Ronaldo će putovati sa reprezentacijom Portugalije u Azerbejdžan na kvalifikacioni meč, iako, zbog žutih kartona, nema pravo nastupa. Zvezda madridskog Reala će svoje saigrače bodriti sa tribina, zatim će se sa njima vratiti u Lisabon, i onda nazad u Madrid.

Kuzmanović se vratio u Milano


Zdravko Kuzmanović napustio je reprezentaciju i vratio se u Milano. Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković je objasnio da je igrač Intera povredio primicač leve noge.
Srbija protiv Škotske ne može da računa na Zdravka Kuzmanovića koji se zbog povrede primicača leve noge vratio u Milano, piše Sportski žurnal".
Kuzmanovic.jpg
"Kuzmanović se, uz odluku i saglasnost selektora Mihajlovića i dogovor s Interom, vratio u Italiju. Povredio je primicač leve noge, sledi mirovanje i oporavak", rekao je Bošković.

Dubl: Janko prošao, Viktor ispao


Polovičan uspeh naših tenisera u dublu. Janko Tipsarević i Lukaš Kubot savladali su Fleminga i Džejmija Marija sa 2:1 po setovima 3:6, 7:6 (11:9), 13:11. Viktor Troicki i Žil Simon su poraženi od Granoljersa i Pujola sa 2:0 po setovima 6:3, 6:1.
Posle velike borbe u tri seta Janko i Kubot su uspeli da savladaju Fleminga i Džejmija Marija. Neizvestan meč u kome su protivnici poveli. Međutim, Srbin i Poljak uspevaju da stignu do preokreta. Drugi set su dobili u taj-brejku sa 11:9. Neizvesnost je nastavljena i u odlučujućem, taj-brejk setu. Ponovo su Tipsarević i Kubot imali više koncentracije i uspeli da slome protivnika - 13:11.
Janko2.jpg
Nakon poraza u singlu Troicki je završio učešće na turniru u Majamiju i u dublu. On je u paru sa Francuzom Žilom Simonom poražen od Granoljersa i Pujola. Protivnici su od starta nametnuli svoj stil igre, dominirali i nisu dozvolili Viktoru i Simonu da ozbiljnije zaprete.
Viktor1.jpg

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger