Headlines News :
Home » , , » Saša Danilović poziva za pomoć KK Partizanu (VIDEO)

Saša Danilović poziva za pomoć KK Partizanu (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 14:27

Mogu da stavim ključ u bravu i zatvorim Partizan, rekao Saša Danilović. "Molim političare da klimnu glavom...". Partizan nema novca ni za jedno takmičenje.
Predsednik košarkaškog kluba Partizana Predrag Danilović rekao je da je finansijska situacija u klubu izuzetno teška i da šampion Srbije trenutno nije u stanju da naredne sezone igra ni domaću, ni regionalnu, a kamoli Evroligu.
Danilovic.jpg
"Situacija u ovom trenutku je takva da mogu da stavim ključ u bravu i zatvorim Partizan. Znam da će mnogima biti drago što to čuju, ali mi uprkos svemu nismo bili državni projekat i nemamo novca. U ovom trenutku nismo u stanju da igramo ni domaću, ni regionalnu, a kamoli Evroligu", rekao je Danilović na konferenciji za medije u Klubu sportista na stadiona Partizana.
On je otkrio da trenutni dug samo prema igračima iznosi oko milion i po evra, dok dug prema državi na ime poreza iznosi oko pola miliona evra glavnice, a zajedno sa kamatama ta cifra iznosi 1,2 miliona evra.
"Političari nemaju osećaj za rezultate koje smo pravili, a svima je jasno dok oni ne klimnu glavom nema pomoći. Zato ih molim da klimnu glavom", poručio je Danilović.
Crno-beli su u sezoni koja je nedavno završena osvojili 12. uzastopnu titulu šampiona Srbije, dok su u Jadranskoj ligi trijumfovali po šesti put u poslednjih sedam godina.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger