Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Jovanovski poražena u drugom kolu

Vimbldon: Jovanovski poražena u drugom kolu

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 20:25

Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u treće kolo Vimbldona nakon što je rezultatom 2:0 (6:4 6:4) poražena od Belgijanke Kirsten Flipkens za 81 minut igre. 
Bojana je čitav meč delovala nedovoljno koncentrisano i nikako nije uspevala da postigne stablinost u igri. Tako je već na samom startu dozvolila brejk Belgijanki, nakon toga je napravila ribrejk ali je potom ponovo popustila i ispustila svoj servis drugi put za redom. To se ispostavilo kao ključan trenutak prvog seta jer je Belgijanka do kraja čuvala svoj servis i dobila prvi set.

Sličan scenario viđen je i u drugom delu meča. Na samom startu Bojana gubi svoj servis nakon druge brejk lopte. Ključni trenutak viđen je pri vođstvu Belgijanke od 4:3 kada je Bojana propustila čak tri brejk lopte i prilike da se vrati u meč. Do kraja, Flipkens je uspela da ostane fokusirana i dobije i drugi set istim rezultatom kao i prvi – 6:4.

Flipkens, koja je postavljena za 20. nosioca turnira, će u trećem kolu igrati protiv pobednice srpskog derbija između Jelene Janković i Vesne Dolonc. Ranije danas, poraz u drugom kolu je pretrpela i Ana Ivanović.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger