Headlines News :

Radnički sve dalje od Jadrana

Written By maxtv on среда, 15. мај 2013. | 22:21


Crvena zvezda slavila u Kragujevcu 72:66 čime je domaćina udaljila od plasmana u Jadransku. Nova "stotka" Partizana u Superligi, savladana Sloboda 102:54. Mega ubedljiva protiv Metalca 90:68, Bobi Marjanović sa 26 poena blistao. Voša pobedila i približila se Jadranskoj.
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Kragujevcu domaći Radnički sa 72:66 (14:18, 22:15, 23:16, 13:17) u derbi utakmici 11. kola Superlige Srbije.
Ovim porazom Radnički je napravio veliki korak unazad u borbi za četvrto mesto, plasman u plej-of Superlige i Jadransku ligu sledeće sezone.
Radnicki-Zvezda2.jpg
Beogradski crveno-beli učvrstili su se na trećem mestu na tabeli i sada mirnije mogu da udju u završnicu ligaškog dela takmičenja u Superligi.
Izabranici Dejana Radonjića su do osme prvenstvene pobede došli zahvaljujući veoma dobroj igri u drugoj i trećoj četvrtini, a junaci trijumfa bili su Demarkus Nelson i Raško Katić.
Nelson je utakmicu završio sa 20 poena, dok je Katić na to dodao još 16 poena i šest skokova. U domaćem timu najistaknutiji bio je centar Uroš Nikolić sa 17 poena i sedam skokova.
Košarkaši Partizana su u hali Pionir ubedljivo savladali užičku Slobodu sa 102:54 (31:10, 25:14, 24:9, 22:21) u utakmici 11. kola Superlige.
Ovim trijumfom, devetim u takmičenju, crno-beli su ostali na deobi prvog mesta sa Mega Vizurom, ali sa boljim učinkom u međusobnim duelima. Užičani su zabeležili deveti poraz u elitnom srpskom takmičenju.
U timu Partizana svi igrači koji su ulazili u igru su postigli poene, a najefikasniji je bio Žofre Lovernj sa 22. Aleksandar Vasić postigao je 10 poena za Slobodu.
Bobi-Marjanovic.jpg
U prvoj današnjoj utakmici 11. kola ekipa Mega Vizure je u Beogradu savladala valjevski Metalac sa 90:68 (22:24, 28:7, 22:18, 18:19) i praktično osigurala plasman u Jadransku ligu sledeće sezone.
Boban Marjanović ubacio je 26 poena za domaćina, a odličan je bio i Novica Veličković sa 20 poena.
Košarkaši Vojvodine pobedili su u Nišu Konstantin sa 86:69 (23:18, 20:15, 20:20, 23:16) i tako došli na korak od plasmana u Jadransku ligu.
1. Partizan 9/2, 2. Mega Vizura 9/2, 3. Crvena zvezda 8/3, 4. Vojvodina 6/4, 5. Radnički 5/6, 6. Metalac 3/8, 7. Sloboda 2/9, 8. Konstantin 1/9

Gulbis "počistio" Troickog


Letonc Ernests Gulbis deklasirao Viktora Troickog 6:1, 6:1. Zimonjić i Beneto zaustavljeni u drugom kolu od Španaca Marsela Granoljersa i Marka Lopeza.
Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na mastersu u Rimu, pošto je u drugom kolu izgubio od Letonca Ernestsa Gulbisa sa 6:1, 6:1.
Troicki je neočekivano lako doživeo poraz, a nije pružio ni delić igre koju je prikazao u prvom kolu protiv Čeha Lukasa Rosola.
Troicki2.jpg
Od srpskih tenisera u Rimu se još takmiči Novak Đoković koji će u četvrtfinalu igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.
Nenad Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto izgubili su u drugom kolu dubla od Španaca Marsela Granoljersa i Marka Lopeza sa 6:4, 6:7 (4:7), 10:8. Španski teniseri postavljeni su za druge nosioce na turniru u glavnom gradu Italije.
ATP turnir masters serije u Rimu igra se za ukupni nagradni fond od 3.204.000 evra, a pobednik singla osvojiće ček na 500.000 evra.

Titula posle 20 godina!


Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili titulu prvaka Srbije posle tačno 20 godina. Crveno-beli u Beogradu pobedili Radnički 9:7, i tako slavili sa 3:2 u seriji.
Vaterpolisti Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su večeras na Tašmajdanu u odlučujućoj, petoj utakmici finalne serije pobedili Radnički iz Kragujevca sa 9:7 (2:2, 2:1, 3:3, 2:1).
Beogradskim crveno-belima to je prva titula prvaka države od 1993. godine, a ukupno treća u istoriji.
Zvezda-Radnicki2.jpg
Pitanje šampiona rešeno je u veoma uzbudljivoj završnici utakmice. Odlučila su dva pogotka iskusnih Duška Pijetlovića i Nikole Rađena. Prvo je Pijetlović pogodio za 8:7 dva i po minuta pre kraja, potom je Denis Šefik sačuvao mrežu crveno-belih, a zatim je Nikola Rađen pogotkom u poslednjem minutu stavio tačku na finalnu seriju.
Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Viktor Rašović, dok su po dva gola za Radnički dali Vanja Udovičić i Aleksandar Ćirić.
Vaterpolistima Zvezde ovo je drugi trofej u sezoni, pošto su prethodno osvojili i Kup Srbije.
Za crveno-bele sezona nije gotova, pošto ih 31. maja očekuje i meč polufinala završnog turnira Lige šampiona protiv španske Barselonete u Beogradu.

Čelsi za objedinjenje evropskih titula

Večeras sa u Amsterdamu igra finale Lige Evrope u kojem se sastaju prvak Evrope Čelsi i portugalska Benfika. Čelsi igra za objedinjenje titula iz Lige Evrope i Lige Šampiona a Benfika za spas sezone. Na terenu će se naći i dva srpska fudbalera - BAne Ivanović i Nemanja Matić. Početak susreta je u 20.45 .

Večeras će se na Amsterdamskoj Areni odigrati finale Lige Evrope a za trofej će se boriti londonski Čelsi i lisabonska Benfika. Utakmica će početi u 20.45 a terenu će se naći dva naša fudbalera - Bane Ivanović u odbrani Čelsija i Nemanja Matić u veznom redu Benfike.
Matic  i Luiz.jpg
Česli će imati priliku da objedini titule u oba evropska klupska takmičenja. S obzirom da se finale Lige šampiona igra 25.maja, londonski ''plavci'' će eventualnom pobedom deset dana biti vlasnici oba trofeja Uefinih takmičenja, što nikom pre njih nije pošlo za rukom.
Sa druge strane, Benfika će igrati svoje drugo finale ovog takmičenja. U svom prvom finalu tadašnjeg Kupa Uefa 1983. poražani su od još jednog londonskog kluba - Totenhema. Međutim, lisabonski "orlovi" su u Amsterdamu osvojili već jedan evropski trofej - 1962. pobedilu su Real u finalu Kupa šampiona.
Celsi trening.jpg
Večerašnji rivali sastali su se prošle godine u četvrtfinalu Lige Šampiona i Čelsi je bio uspešniji. U Lisabonu je slavio sa 0:1 da bi u revanšu u Londonu preokrenuo rezultat i pobedio sa 2:1. 
Benfika trening.jpg

Arsenal eliminisao Vigan


Fudbaleri Arsenala su na svom terenu pobedili Vigan sa 4:1, u 37. kolu engleske Premijer lige. Arsenal se približio Ligi šampiona, a Vigan je ovim porazom definitivno ispao iz lige.
Dvostruki strelac za Arsenal bio je Lukas Podolski, dok su po jedan gol dali Tio Volkot i Aron Remzi. Jedini pogodak za goste postigao je Šon Malouni.
Arsenal-3.jpg
Arsenal je pobedom prestigao Totenhem na četvrtom mestu na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i sada ima bod više od gradskog rivala.
Vigan je porazom ostao na četiri boda zaostatka u odnosu na Sanderlend, koji je u bezbednoj zoni, i sledeće sezone neće igrati u Premijer ligi.
Mančester siti savladao je u gostima Reding sa 2:0 golovima Serhia Aguera i Edina Džeka.
Arsenal.jpg
Siti je u prvom meču od kada je trener Roberto Mančini dobio otkaz, obezbedio drugo mesto na tabeli, dok je Reding još ranije izgubio šanse za opstanak.

Ferdinad završio reprezentativnu karijeru


Fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinad saopštio je da se povlači iz reprezentacije Engleske kako bi se posvetio karijeri u klubu. Ferdinand je za Englesku odigrao 81 utakmicu i postigao tri gola, a debitovao je u novembru 1997. u utakmici sa Kamerunom na Vembliju i sa 19 godina postao najmlađi odbrambeni igrač koji je igrao za englesku reprezentaciju.
Selektor Engleske Roj Hodžson pozvao je u martu Ferdinanda za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo protiv San Marina i Crne Gore, ali je fudbaler Junajteda odbio poziv rekavši da nije dovoljno spreman. On je nakon toga otputovao u Dubai, gde je komentarisao utakmice.
Rio-Ferdinand-2.jpg
Za nacionalni tim poslednji put nastupio je u junu 2011. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj, kada je selektor bio Fabio Kapelo.
"U 34. godini osećam da je vreme da se povučem i prepustim mladim igračima mesto u timu. To će mi omogućiti da se posvetim karijeri u klubu. Ekipa je u sjajnoj formi, došlo je mnogo mladih igrača koji predstavljaju budućnost reprezentacije", rekao je Ferdinand.
"Bila mi je velika čast i privilegija da predstavljam svoju zemlju u svakoj reprezentativnoj selekciji. Roju i ekipi želim mnogo sreće u budućnosti", dodao je Ferdinand, koji je odigrao 81 utakmicu za A tim.
Hodžson je pohvalio reprezentativnu karijeru Rija Ferdinanda.
Rio-Ferdinand-5.jpg
"Bio je kapiten Engleske, igrao je na tri Svetska prvenstva, što ga svrstava u veoma posebnu grupu igrača. Cenim što me je pozvao i lično mi saopštio da se povlači. Mnogo je razmišljao pre nego što je doneo ovakvu odluku", rekao je Hodžson.
Ferdinand je u novembru 1997. u utakmici sa Kamerunom na Vembliju sa 19 godina postao najmlađi odbrambeni igrač koji je igrao za englesku reprezentaciju.

Oporavila se Blanka Vlašić


Dvostruka svetska šampionku u skoku u vis hrvatska atletičarka Blanka Vlašić izjavila je da jedva čeka da se vrati takmičenjima i da se oseća jačom posle pauze i oporavka od povrede. Pre 16 meseci Vlašićeva je podvrgnuta operaciji tokom koje joj je odstranjena izraslina koja je ometala rad Ahilove tetive i komadić oštećene hrskavice sa skočnog zgloba odrazne, leve noge.
Blanka Vlašić je tokom oporavka dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju u stopalu zbog čega je propustila Olimpijske igre u Londonu prošlog leta, na kojima je važila za favorita za osvajanje zlatne medalje.
Blanka-Vlasic-3.jpg
Vlašićeva se sledeće nedelje vraća takmičenjima na Gran priju u Njujorku.
"Jedva čekam da obujem patike i takmičim se pred gledaocima, da osetim pozitvnu tremu uoči takmičenja i da ponovo budem deo svega toga. Ništa ne očekujem na prvom takmičenju, ali nadam se", rekla je Blanka Vlašić.
Blanka-Vlasic-1.jpg
"Ne znam da li ću ponovo biti ista, ne mogu da kažem koliku visinu ću moći da preskočim. Verujem da ću moći da skačem visoko kao nekada, ali to me ne opterećuje, ne smem o tome mnogo da razmišljam", dodala je hrvatska atletičarka.
Dodala je i da ljudi počnu da cene svoje zdravlje tek kada im se nešto dogodi.
"Shvatila sam da su sve brige koje su me mučile pre ove povrede nevažne. Zašto brinuti o centimetrima ili porazu? Nisam imala razloga da budem razočarana, jer sam bila zdrava i mogla sam da radim šta želim. Tužno je to što ljudi to shvate tek kada im se nešto dogodi. Ako ne možete da radite ono što radite najbolje, koja je svrha života", rekla je Vlašićeva.
Blanka-Vlasic-5.jpg
Ona je istakla da je bila veoma razočarana što je morala da propusti Olimpijske igre u Londonu.
"Imala sam veoma mračne trenutke, ali održalo me je to što sam znala da moja karijera još nije gotova. Loše sam se osećala dva dana od početka Igara. Ali, morala sam da se pomirim s tim, jer sam takmičenje propustila zbog povrede, a ne zato što se nisam dobro pripremila. Ali, biće još olimpijskih igara i svetskih prvenstava za mene, verujem u to", rekla je ona.
"Ove sezone ću se privikavati na takmčinja. Osećam veliku razliku.
Blanka-Vlasic-6.jpg
Oporavak od teške povrede vas tera preko svake granice, na mesta koja niste ni znali da nosite u sebi. Kada se vratite sa mračnog mesta, mnogo ste jači", dodala je Vlašićeva.

Prednost Indijane i San Antonija


U 4. utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije američke profesionalne košarkaške lige Indijana je u Indijanapolisu savladala Njujork sa 93:82 (23:16, 25:18, 19:22, 26:26) i povela sa 3:1 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede. San Antonio je, pak, poveo sa 3:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije pošto je na svom terenu savladao Golden stejt sa 109:91 (37:28, 17:23, 29:21, 26:19).
Sa 26 koševa Džordž Hil je bio najefikasniji akter utakmice u Indijanapolisu i ujedno i najzaslužniji za pobedu svog tima. Njemu uz rame bio je Pol Džordž koji je Njujorku ubacio 18 poena, pri čemu je imao 14 skokova i osam asistencija.
nba-NJ-Indiana-2.jpg
Na suprotnoj strani istakao se Karmelo Entoni sa 24 koša i devet skokova.
Naredna utakmica, u kojoj je domaćin Njujork, igraće se u noći između četvrtka i petka.
nba-NJ-Indiana-4.jpg
 
Njujorku pobeda donosi "majstoricu", dok bi uspeh Indijane timu iz Indijanapolisa doneo prvi plasman u finale plej-ofa Istoka od sezone 2003/2004.
nba-SA-Golden-S2.jpg
Centralna figura utakmice u San Antoniju bio je francuski reprezentativac Toni Parker koji je, uz 25 koševa, imao i deset asistencija. Dvocifren učinak u dve kategorije imao je i Tim Dankan koji je meč završio sa 14 poena i 11 uhvaćenih lopti.
nba-SA-Golden-S3.jpg
Kod Voriorsa prednjačio je Harison Berns sa 25, dok je Džeret Džek ubacio 20 koševa. Potpuno su podbacili Stiven Kari i Klej Tompson postigavši ukupno 13 poena.
Naredna utakmica igra se u noći između četvrtka i petka u Ouklendu.

Podseti me šta to beše poraz


Majami je ove sezone bio najbliži da obori skoro pola veka star rekord po broju uzastopnih pobeda u NBA ligi koji drži generacija Los Anđeles Lejkersa predvođena Viltom Čembrlenom. Prethodno su mnoge NBA ekipe imale pobedničke nizove koji su bili impresivni. Ovo je priča o najdužim serijama pobeda u najjačoj ligi sveta.
Iako su u sezoni 1995/96. Čikago Bulsi oborili NBA rekord sa 72 pobede i deset poraza u regularnom delu sezone, ekipa iz Čikaga, predvođena Džordanom, napravila je niz od „samo" 18 uzastopnih pobeda.
1-Majkl-Dzordan.jpg
Džordanovi Bulsi "samo" 18 uzastopnih pobeda
Bulsi su u toj sezoni samo poravnali rezultat Boston Seltiksa koji su do 18 uzastopnih trijufa došli u sezoni 1981/82. „Kelti" su, tada predvođeni Lerijem Birdom i kompanijom, došli do skora od 69 pobeda i 19 poraza u regularnom delu sezone, čime su postavili novi klupski rekord. I pored sjajnih igara u regularnom delu sezone Boston nije uspeo da odbrani titulu osvojenu godinu dana ranije. Seltiksi su te sezone ispali u finalu Istoka izgubivši od Filadelfija, koja je kasnije poražena u velikom NBA finalu od Lejkersa.
2-Leri-Bird.jpg
Leri Bird sa "Keltima" do 18 uzastopnih trijumfa
Do serije od 18 uzastopnih pobeda došli su i Njujork Niksi, u sezoni 1969/70. Te sezone sjajni pobednički niz Niksa počeo je 24. oktobra 1969. godine trijumfom nad Detroitom, da bi se završio porazom od iste ekipe 29. novembra iste godine. U toj sezoni Niksi su u regularnom delu došli do skora od 60 pobeda i 22 poraza, što je bio novi rekord kluba, a tim iz „Velike jabuke" na kraju se okitio i šampionskim prstenom pobedivši u velikom finalu Lejkerse sa 4:3 u seriji. Šampionsku generaciju Niksa predvodili su Vilis Rid, Valt Frejzer, Dik Barnet, Dejv Debušer, Bil Bredli i Kejzi Rasel, dok ih je sa klupe maestralno vodio trener Red Holcman.
3-Njujork-Niks.jpg
Šampionska generacija Niksa
Šampionska generacija Bostona, predvođena Kevinom Garnetom, pokušala je u sezoni 2008/09 da odbrani šampionsku titulu osvojenu godinu dana ranije. Seltiksi su krenuli nemilosrdno, i na početku sezone imali su skor od 27 pobeda i dva poraza. U tom peridu Seltiksi su napravili seriju od 19 uzastopnih trijumfa koja je počela 15. novembra 2008. godine pobedom nad Milvokijem, da bi se okončala krajem te godine (25. decembra) porazom od Lejkersa. Zanimljivo je da je ta generacija Bostona imala pobedu više od niza koji je ostvarila generacija Bostona predvođena Lerijem Birdom. Iste sezone Boston je imao još jedan pobednički niz od 12 pobeda, i regularni deo sezone završio je skorom od 62 pobede i 12 poraza. Taman kada se mislilo da ništa ne može stati na put zahuktalim „Keltima", snove o odbrani titule u drugom kolu plej ofa srušio je Orlando koji je eliminisao Boston.
4-Kevin-Garnet-Boston.jpg
Garnet sa Bostonom više uzastopnih pobeda od generacije Larija Birda
Los Anđeles Lejkersi su prvi niz od 19 uzastopnih pobeda ostvarili u sezoni 1999/00. Te sezone na klupu Lejkersa prvi put je seo Fil Džekson, koji je od Kobija, Šeka i kompanije, napravio pobedničku „mašineriju". Pobednička serija Lejkersa počela je 4. februara 1999. godine trijumfom nad Jutom, a okončana je porazom od Vašingtona 16. marta 2000. godine. U toj sezoni Lejkersi su imali još jednu pobedničku seriju od 16 uzastopnih trijumfa. Na putu do šampionskog prstena Lejkersi su u plej ofu savladali ekipe Sakrementa, Finiksa, Portlanda i Indijane u velikom finalu.
6-kobi-Sek-Fil-00.jpg
Fil sa Kobijem i Šekom napravio šampionsku ekipu
Lejkersi su u narednoj sezoni ponovili uspeh sa 19 uzastopnih pobeda, ali ovoga puta serija je počela u regularnom delu sezone, a nastavljena je u plej ofu. Zanimljivo je da su u čitavom plej ofu Lejkersi poraženi samo u jednoj utakmici finalne serije protiv Filadelfije, i to nakon produžetka. Prethodno su Kobi, Šek i drugovi počistili Portland, Sakremento i San Antonio (koji se u regularnom delu sezone bio najbolja ekipa lige).
5-Kobi-Sek-01.jpg
Samo jedan poraz Lejkersa u plej ofu
Do 20 uzastopnih pobeda u sezoni 1970/71. došli su Milvoki Baksi. Prva od 20  pobeda zabeležena je 6. februara 1971. godine protiv San Francisko Voriorsa, dok je serija okončana 9. marta iste godine porazom od Čikago Bulsa. Zanimljivo je da je to bio rekord NBA lige samo jednu sezonu, pre nego što su Lejkersi godinu dana kasnije napravili niz od 33 uzastopne pobede. Te godine ekipu su predvodili Karim Abdul Džabar i Oskar Robertson. Džabar je bio najbolji strelac lige sa 31,7 poena po meču. Iste sezone Milvoki je uzeo jedinu NBA titulu, dok je sam Džabar još pet puta osvajao šampionski prsten sa Lejkersima.
7-Dzabar-Milvoki.jpg
Džabar predvodio Bakse do 20 uzastopnih trijumfa i jedine NBA titule
San Antonio je imao najduži pobdnički niz ako se računa regularna sezona i plej of. Sparsi su u finišu sezone 2011/12. ostvarili deset uzastopnih pobeda, i još toliko u plej ofu. U prve dve runde su sa po 4:0 počistili Jutu i Kliperse i poveli sa 2:0 u finalu Zapada protiv Oklahome. Sparsi su tu na kraju i stali. Oklahoma je od 0:2 preokrenula rezultat i dobila seriju sa 4:2, da bi na kraju u finalu bila poražena od Majamija.
8-San-Antonio.jpg
Sparsi imali najdužu pobedničku seriju u regularnom delu sezone i plej ofu
Hjuston Rokitsi su u sezoni 2007/08. napravili ono što nije uspela ni šampionska genercija ove ekipe predvođena Hakimom Olejdžuonom. Tim iz Teksasa je te sezone napravio niz od 22 uzastopna trijumfa. Imajući u vidu da se na sred sezone imali skor od 15 pobeda i 17 poraza, malo ko se nadao da će ova ekipa napraviti dobar rezultat. Ipak, u trenutku kada su Alston, Skola, Londri, Trejsi Mekrejdi i Jao Ming bili zdravi, Rokitsi su došli do 22 uzastopna trijumfa. Sve je počelo pobedom nad Golden Stejtom 29. januara 2008. godine. Serija je trajala sedam nedelja, a prekinuta je porazom od Bostona 18. marta iste godine. Nakon toga se povredio Jao Ming, ali Rokitsi su uspeli da dođu do mini-serije od još 12 uzastopnih trijumfa. Ipak, Hjuston nije uspeo da materijalizuje dobre igre i u plej ofu gde je već u prvoj rundi ispao od Jute.
9-Hjuston-Rokits.jpg
Bez povređenih igrača gazli sve pred sobom - Hjuston Rokitsi
Iako ova sezona još nije gotova, aktuelni šampioni NBA lige, ekipa Majami Hita, već je napravila rezultat za pamćenje. Predvođena najboljim igračem lige Lebronom Džejmsom, sa „pomoćnicima" Dvajtom Hauardom i Krisom Bošom, Majami je sa 27 uzastopnih trijumfa napravio drugi najveći pobednički niz u istoriji NBA lige. Sve je počelo 3. februara ove godine pobedom nad Torontom, a završilo se 27. marta u Čikagu, kada su Bulsi svladali Majami sa 101:97. Zanimljivo je da su mnoge utakmice dobijene nakon preokreta, i da su Lebron, Vejd i Boš uvek smogli snage da se izvlače iz naizgled bezizlaznih situacija. Ipak, Majamiju je falilo još pet utakmica da stignu rekord koji su davne 1972. godine postavili Los Anđeles Lejkersi.
10-Majami.jpg
Majami na pet pobeda od obaranja rekorda
Los Anđeles Lejkersi su u sezoni 1971/72. napravili neverovatan niz od čak 33 pobede koji je i danas rekord NBA lige. Predvođeni legendarnim Viltom Čembrlenom, Džerijem Vestom i Gejlom Gudričem, tim iz Los Anđelesa seriju trijumfa započeo je 5. novembra 1971. godine, a završio 9. januara 1972. godine porazom od Milvoki Baksa. Regularn deo te sezone Lejkersi su završili skorom od 69 pobeda i samo 13 poraza, što je dugo vremena predstavljao  najbolji rezultat u NBA ligi. Tek su Čikago Bulsi, predvođeni Džordanom, u sezoni 1995/96.  oborili taj rekord sa 72 pobede i deset poraza  u sezoni.
11-Vilt-Cembrlen.jpg
Generacija Lejkersa iz 1972. godine neprikosnovena sa 33 uzastopne pobede

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger