Headlines News :

"Vučica" slavila u Firenci

Written By maxtv on субота, 4. мај 2013. | 22:54


Golom Osvalda u zaustavnom vremenu meča, Roma savladala Fiorentinu sa 1:0 i približila joj se na samo tri boda zaostatka. Tim iz Firence na četvrtom mestu na tabeli Kalča, "vučica" na poziciji ispod.
Fudbaleri Rome savladali su na gostovanju ekipu Fiorentine sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Pablo Osvaldo u zaustavnom vremenu meča.
Jovetic.jpg
Ovom pobedom "vučica" je zadržala kakve-takve šanse da se dogodine takmiči u Ligi šampiona, dok je domaću ekipu u velikoj meri udaljila od tog cilja.
Adem Ljajić odigrao je ceo meč za ekipu iz Firence, dok je Nenada Tomovića u 79. minutu zamenio Romulo.
Fiorentina će i posle 35. kola zadržati četvrto mesto na tabeli italijanske Serije A, dok će Roma zadržati mesto ispod.
U prvom meču dana, u duelu između Kjeva i Kaljarija, nije bilo golova. Ostali mečevi 35. kola Kalča na programu su u nedelju.

Novo zlato za Milicu


Milica Mandić osvojila zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Španije u Alikanteu, pobedivši u finalu kategorije do 73 kilograma Tatar Nur iz Turske sa 2:1. Turnir u Alikanteu deo je priprema za predstojeće svetsko prvenstvo u Meksiku.
Olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić osvojila je danas zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Španije u Alikanteu. Ona je, u finalu kategorije do 73 kilograma, pobedila Tatar Nur iz Turske sa 2:1.
Mandic.jpg
"Srećna sam zbog pobede i zlatne medalje. To nam je bio najvažniji test u ovom delu priprema, sigurno i najjači turnir. Ipak, najbitnije je ono što će biti u Meksiku", rekla je Mandićeva posle trijumfa.
Olimpijska šampionka iz Londona bila je apsolutno dominantna u svim borbama u Španiji, što je pokazatelj da polako i sigurno podiže formu pred odlazak na Svetsko seniorsko prvenstvo u Meksiku.
"Odličan rezultat u pravo vreme. Idemo dalje, pred nama je još iskušenja i potvrđivanja. Važno je da se sada samopouzdanje podiglo na viši nivo. Ulazimo u poslednja dva meseca pred odlazak u Meksiko i ovo nam je zaista trebalo", rekao je trener Dragan Jović.

Real teško do nove pobede


"Kraljevski klub" na Bernabeu savladao Valjadolid sa 4:3, a dvostruki strelac za Real bio je Kristijano Ronaldo. Barselona, koja svoj meč igra u nedelju protiv Betisa, sada ima samo osam bodova više od Madriđana.
Fudbaleri madridskog Reala pobedili su večeras na svom terenu ekipu Valjadolida sa 4:3 u utakmici 34. kola španske Primere.
Real.jpg
U meču koji su obeležili preokreti, slavio je madridski klub za koji je dva gola ponovo dao Kristijano Ronaldo.
Meč je počeo sjajno za Valjadolid koji je poveo preko Oskara u osmom minutu, a izjednačio je Mark Valijente autogolom u 26. minutu.
Usledio je gol Ronalda u 32. minutu, ali je samo pet minuta kasnije izjednačio Havi Gera.
Brazilski internacionalac Kaka je odmah na početku drugog dela utakmice doneo novu prednost Realu, a Ronaldo je u 70. minutu povisio na 4:2.
Poraz ekipe koju trenira Miroslav Đukić ublažio je Luis Sastre sjajnim golom sa distance u 87. minutu.
Rezultati i strelci:
Valensija - Osasuna 4:0 (Soldado 39, Kosta 44, Banega 60, Žonas 90. penal)
Granada - Malaga 1:0 (Igalo 28)
Real Madrid - Valjadolid 4:3 (Valijante 26. autogol, Ronaldo 32, 70, Kaka 49 - Oskar 8, Gera 35, Sastre 87)
Deportivo - Atletiko Madrid
Juče:
Selta - Atletik Bilbao 1:1 (0:1)
Sutra:
Majorka - Levante
Saragosa - Rajo Valjekano
Sevilja - Espanjol
Barselona - Betis
Ponedeljak:
Hetafe - Real Sosijedad

Gak brži od sirene


Golom tri sekunde pre kraja meča, Slavko Gak doneo pobedu Radničkom protiv Crvene zvezde (9:8) i izjednačenje u finalnoj seriji plej-ofa na 1:1. Sledeći meč igra se na Tašmajdanu 8. maja.
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su večeras na svom bazenu Crvenu zvezdu sa 9:8 (2:2, 4:3, 0:1, 3:2) u drugoj utakmici finala plej-ofa šampionata Srbije i izjednačili na 1:1 u seriji.
Radnicki.jpg
Junak pobede Kragujevčana bio je Slavko Gak koji je tri sekunde pre kraja postavio konačan rezultat u situaciji u kojoj je njegov tim imao igrača više.
Radnički je na ovom meču bio oslabljen pošto zbog suspenzija nisu igrali Vanja Udovičić i Damir Burić. Iz istog razloga za beogradske crveno-bele nije igrao Marko Avramović.
Sledeća utakmica finalne serije plej-ofa igra se 8. maja na beogradskom Tašmajdanu.
Titulu šampiona Srbije osvojiće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Sremci blizu opstanka


Danas je završeno 26. kolo Superlige Srbije. Spartak u Borči ubedljivo savladao BSK sa 3:0. U ostalim mečevima slavili su domaćini, Donji Srem, Hajduk i Sloboda.
Fudbaleri užičke Slobode pobedili su na svom terenu ekipu Novog Pazara sa 2:0 u današnjoj derbi utakmici 26. kola Superlige Srbije. Najbolji igrač na meču bio je dvostruki strelac, Predrag Ranđelović koji je mrežu gostiju iz Novog Pazara pogodio u 40. i 69. minutu.
Donji-Srem.jpg
Važan trijumf u borbi za opstanak zabeležio je Donji Srem koji je kod kuće savladao poslednjeplasirano Smederevo sa 2:1. Ekipa iz Pećinaca do prvog gola došla je u 41. minutu preko Ognjena Damnjanovića, a konačan rezultat postavio je Ognjen Škorić u 75. minutu.
Izuzetno bitne bodove u pokušaju da sačuva superligaški status osvojio je Hajduk koji je u Kuli bio bolji od Javora sa 2:0, a golove su dali Saša Kiš i Lazar Veselinović.
Subotički Spartak je na gostovanju u Borči protiv BSK-a slavio sa 3:0, a sjajni Đorđe Despotović postigao je dva gola.
Rezultati i strelci:
BSK - Spartak 0:3 (Despotović 37, 90, Milivojev 90+5)
Donji Srem - Smederevo 2:1 (Damjanović 41, Škorić 75 - Sikimić 90)
Hajduk - Javor 2:0 (Kiš 64, Veselinović 78)
Sloboda - Novi Pazar 2:0 (Ranđelović 40, 69)
U četvrtak su igrali:
OFK Beograd - Radnički Kragujevac 1:0 (Grbić 45)
Partizan - Radnički Niš 3:1 (Volkov 16, Mitrović 76, 90 - Binić 51)
Jagodina - Crvena zvezda 2:3 (Stojanović 38, Đurić 51 - Kadu 4, Dauda 26, Milunović 52)
Vojvodina - Rad 1:0 (Vulićević 81)

Remi finalista Lige šampiona


Borusija i Bajern odigrali nerešeno (1:1) u derbi meču nemačke Bundeslige. Strelci Groskrojc u 11. za domaće i Mario Gomez u 23. za Bavarce. Gosti meč završili sa igračem manje zbog isključenja Rafinje.
Fudbaleri Borusije i minhenskog Bajerna odigrali su večeras u Dortmundu nerešeno 1:1 u derbiju 32. kola Bundeslige, koji je bio i uvertira za duel dva tima u finalu Lige šampiona 25. maja u Londonu.
Borusija-Bajern.jpg
Treneri dva tima Jirgen Klop i Jup Hajnkes odlučili su da na teren pošalju kombinovane sastave, kako bi odmorili neke igrače, pošto je pitanje šampiona Nemačke odavno rešeno, a Bajern je došao do "krune".
Borusija je povela u 11. minutu preko Kevina Groskrojca, a izjednačio je Mario Gomez u 23. minutu.
Domaćin je u 58. minutu imao odličnu priliku da dođe do nove prednosti, ali je Manuel Nojer odbranio penal Robertu Levandovskom. Prethodno je rukom u kaznenom prostoru igrao Džerom Boateng.
Gosti iz Minhena utakmicu su završili sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton i isključenje zaradio Rafinja koji je u 64. minutu laktom u glavu udario Jakuba Blaščikovskog.

Ubedljive pobede "večitih"


Crvena zvezda u Pioniru ubedljivo savladala ekipu Slobode (85:51), dok je Partizan, u derbiju kola, u Kruševcu bio bolji od Mega Vizure rezultatom 89:66. Radnički zabeležio drugi uzastopni trijumf savladavši niški Konstantin sa 67:60.
Košarkaši Crvene zvezde večeras su u hali Pionir ubedljivo savladali užičku Slobodu sa 85:51 (20:16, 17:19, 30:8, 18:8) u utakmici osmog kola Superlige Srbije.
Zvezda-Sloboda.jpg
Crveno-belima je to bila peta pobeda u nacionalnom šampionatu, dok su Užičani zabeležili šesti poraz.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Bojan Subotić sa 17 poena, a Damarkus Nelson dodao je na to još 12 poena.
U ekipi Slobode jedini igrač sa dvocifrenim učinkom bio je Branko Anđić sa 12 poena.
Crvena zvezda će u devetom kolu u sredu igrati protiv Partizana, dok će Sloboda dočekati Vojvodinu.
Partizan deklasirao Megu u derbiju kola
Košarkaši Partizana večeras su u Kruševcu ubedljivo pobedili ekipu Mega Vizure sa 89:66 (25:22, 19:15, 24:8, 21:21) u derbi utakmici osmog kola Superlige Srbije.
Partizan-Mega.jpg
Crno-belima je to bila sedma pobeda u šampionatu i sada su opet sami na čelu tabele, pošto je Mega Vizura doživela drugi poraz.
Najefikasniji u ekipi Partizana bio je francuski internacionalac Leo Vesterman sa 17 poena, dok je Davis Bertans dodao na to još 16 poena.
Domaću ekipu predvodio je Novica Veličković sa 21 poenom, a Boban Marjanović ubacio je 12 poena.
U prvoj današnjoj utakmici ekipa Radničkog je u Kragujevcu pobedila niški Konstantin sa 67:60.

Alegri ne ide iz Milana


Masimilijano Alegri i naredne sezone vodiće ekipu Milana, po ko zna koji put ove sezone demantovali su iz roso-nera pisanja medija. Korijere dela Sera objavio da je Alegri odbio ponudu Intera, te da će preuzeti kormilo Rome.
Fudbalski klub Milan negirao je danas navode da će trener Masimilijano Alegri na kraju sezone napustiti klub i preuzeti Romu.
Alegri.jpg
"Fudbalski klub Milan kategorički negira navode koje je danas objavio list Korijere dela Sera, a tiču se odlaska trenera Masimilijana Alegrija", navodi se u saopštenju.
Korijere dela Sera naveo je da je Alegri prihvatio ponudu Rome za trogodišnji ugovor, nakon što je odbio ponudu Intera.
Takođe i Inter je negirao da je kontaktirao trenera "roso-nera".
Milan zauzima treće mesto na tabeli Serije A sa 62 boda, 18 manje od vodećeg Juventusa i bori se sa Fiorentinom, koja ima bod manje, za osvajanje trećeg mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Bejl vodi u Ligu šampiona


Geret Bejl još jednom je pokazao zašto je najbolji igrač Premijer lige. Velšanin je u finišu meča doneo pobedu "pevcima" i doveo ih nadomak plasmana u Ligu šampiona.
Fudbaleri Totenhema pobedili su danas u Londonu ekipu Sautemptona sa 1:0 u meču 36. kola Premijer lige i ostali u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona sledeće sezone.
Bejl.jpg
Londonski "pevci" su se mnogo namučili kako bi došli do ova tri boda, a strelac jedinog gola bio je bivši igrač Sautemptona, Geret Bejl u 86. minutu.
Početak ove utakmice kasnio je pola sata, pošto je deo puta M-25 kojim se stiže do stadiona bio blokiran zbog udesa i izlivanja odredjene hemikalije iz jednog kamiona.
Rezultati i strelci:
Fulam - Reding 2:4 (Ruiz 70, 77 - Robson-Kanu 12. penal, 62, Fondre 75, Karačan 83)
Norič - Aston Vila 1:2 (Holt 74. penal - Agbonlahor 55, 89)
Svonsi - Mančester Siti 0:0
Vest Bromvič Albion - Vigan 2:3 (Long 29, Mekoli 50 - Kone 39, Mekartur 58, Mekmanaman 80)
Vest Hem - Njukasl 0:0
Totenhem - Sautempton 1:0 (Bejl 86)
Od 18.30 Kvins Park Rendžers - Arsenal
Sutra:
Liverpul - Everton
Mančester Junajted - Čelsi
Ponedeljak:
Sanderlend - Stouk

"Kralj Džejms" MVP lige


Makar nezvanično. Komesar NBA lige Dejvid Štern objaviće u nedelju ime najkorisnijeg igrača šampionata, ali je izvor blizak čelnicima Lige otkrio da će to biti Lebron Džejms, četvrti put u poslednjih pet godina.
Košarkaš aktuelnog šampiona NBA lige Majamija Lebron Džejms biće proglašen, drugu godinu uzastopno, za najkorisnijeg igrača (MVP), preneli su danas američki mediji. Izvor blizak članicima NBA lige rekao je da će liga sutra objaviti da je Džejms četvrti put u poslednjih pet godina osvajač prestižne nagrade MVP.
Dzejms.jpg
Džejms će se tako priključiti legendama Majklu Džordanu, Bilu Raselu, Karimu Abdulu Džabaru i Viltu Čembrlenu koji su najmanje četiri puta osvajali nagradu MVP.
On je ove sezone na 76 utakmica prosečno postizao 26,8 poena, imao je osam skokova, 7,3 asistencija, 1,7 ukradenu loptu i blokadu.
Košarkaš Majamija Kris Boš rekao je da je Džejms zaslužio da ponese titulu MVP.
"Uz dužno poštovanje ostalim igračima, ali ne znam za koga biste drugog mogli da glasate. Igrao je veoma dobro ove sezone", rekao je Boš.
Džejms će sa 28 godina postati najmlađi igrač u istoriji NBA lige koji je četiri puta osvojio titulu MVP, dok je Karim Abdul Džabar za najkorisnijeg proglašen pet puta do svoje 30. godine.

Modrić ostaje u Realu


Tvrdi menadžer hrvatskog reprezentativca Mario Mamić. Modrićev menadžer tako je negirao pisanje italijanskih medija da će bivši igrač Totenhema napustiti Bernabeu i pridružiti se ekipi Intera.
Agent fudbalera Real Madrida Luke Modrića negirao je danas da će njegov klijent na leto napustiti taj španski klub i preći u Inter. Mediji su preneli da je Inter zainteresovan za dovođenje hrvatskog reprezentativca, ali je njegov agent Mario Mamić rekao da nije čuo za to.
Modric.jpg
"Luka će ostati u Real Madridu. Mislim da nema nikakve šanse da ga u narednim godinama vidimo u nekom drugom dresu", rekao je Mamić, preneli su italijanski mediji.
"Da li bi odbio Inter i ostao u Realu? Mislim da bi to uradio. Inter je dobra ekipa, ali Luka želi da ostane u Realu i ne postoji ni najmanja šansa da napusti Santjago Bernabeu", dodao je on.
Modrić je profesionalnu karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, kratko je igrao za Zrinjski i Zaprešić, 2008. godine prešao je u Totenhem, odakle je posle četiri godine otišao u Real Madrid.
Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 65 utakmica i postigao osam golova.

Hal dogodine u Premijer ligi


Fudbaleri Hala obezbedili su danas direktan plasman u Premijer ligu, pošto su odigrali sa Kardifom 2:2, dok je Votford poražen od Lidsa. Kardif je još ranije zaslužio promociju, dok će se za treće mesto koje vodi u elitu boriti Votford, Brajton, Kristal Palas i Lester.
Engleski drugoligaški fudbalski klub Hal obezbedio je plasman u Premijer ligu sledeće sezone, pošto je danas na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 sa Kardifom. Halu je bila potrebna pobeda za direktan plasman u Premijer ligu, pošto je imao bod više od trećeplasiranog Votforda, koji je igrao na svom terenu sa Lidsom.
Hal.jpg
Kardif, koji je ranije obezbedio plasman u Premijer ligu, je poveo u 49. minutu golom Frejzera Kembela, a domaći su preokrenuli preko Nika
Prošvica u 58. i Pola Mekšejna u 63. minutu.
Hal je imao šansu za pobedu, kada mu je u poslednjem minutu dosuđen penal. Navijači su radosni zbog toga uleteli u teren, ali nisu imali razloga za slavlje, pošto je Prošvic promašio.
Konačan rezultat postavio je Niki Mejnard, u petom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je postigao gol iz jedanaesterca.
Fudbaleri i navijači Hala su na kraju utakmice morali da strepe još 15 minuta jer je utakmica Votforda i Lidsa još trajala. Lids je na kraju pobedio sa 2:1 i tako pomogao Halu da izbori direktan plasman u Premijer ligu.
Kardif je sezonu završio na prvom mestu sa 87 bodova, a Hal sa osam manje.
Ekipe koje se nalaze od trećeg do šestog mesta na tabeli Votford, Brajton, Kristal Palas i Lester će se boriti za mesto koje vodi u Premijer ligu, dok će iz Čempionšipa ispasti Piterboro, Vulverhempton i Bristol.

Leverkuzen blizu Lige šampiona


Bajer iz Leverkuzena savladao Nirnberg sa 2:0 i sve je bliži plasmanu u Ligu šampiona naredne godine. Grojter Firt iznenadio Štutgart u gostima, Verder ispustio pobedu protiv Hofenhajma.
Fudbaleri Bajera iz Leveruzena pobedili su danas u gostima ekipu Nirnberga sa 2:0 u meču 32. kola Bundeslige i učvrstili se na trećem mestu na tabeli koje vodi u Ligu šampiona sledeće sezone.
Leverkuzen.jpg
"Aspirindžije" iz Leverkuzena, dva kola pre kraja, imaju šest bodova više četvrtoplasiranog Šalkea. Strelci za Bajer, kojem je to bila 17. prvenstvena pobeda, bili su Toprak i Kisling.
U derbiju začelja Verder i Hofenhajm su u Bremenu odigrali nerešeno 2:2. Ekipa Verdera je propustila odličnu priliku da napravi veliki korak u borbi za opstanak, pošto je vodila sa 2:0 golovima Arona Hanta i Kevina de Bruina.
Ipak, u poslednjih pet minuta utakmice dva gola za Hofenhajm postigao je Sven Šiplok.
Reprezentativac Srbije Aleksandar Ignjovski igrao je za Verder do 82. minuta, kada ga je zamenio Šmic.
Važnu pobedu u borbi za plasman u Ligu Evrope zabeležio je Ajntraht, koji je u Frankfurtu savladao Fortunu iz Dizeldorfa sa 3:1.
Rezultati i strelci u 32. kolu:
Štutgart - Grojter Firt 0:2 (Sakai 52. autogol, Azemi 89)
Hanover - Majnc 2:2 (Sobjeh 37, Dijuf 70 - Miler 25, 79)
Verder - Hofenhajm 2:2 (Hant 2, De Bruin 24 - Šiplok 86, 90)
Nirnberg - Bajer Leverkuzen 0:2 (Toprak 27, Kisling 62. penal)
Ajntraht - Fortuna 3:1 (Mejer 30. penal, 87, Lakić 50 - Šahin 78)
Od 18.30 igraju Borusija Dortmund - Bajern
Juče:
Borusija Menhengladbah - Šalke 0:1 (Draksler 82)
Sutra:
Frajburg - Augzburg
Hamburger - Volfzburg

Povratak velikog šampiona


Roni O'Saliven prvi je finalista svetskog prvenstva u snukeru, koje se održava u Šefildu. Aktuelni svetski šampion savladao je mladog Džada Trampa sa 17:11, dok će mu protivnik u finalu biti bolji iz duela između Voldena i Houkinsa, gde je trenutno 12:12.
Aktuelni svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven plasirao se danas u finale Svetskog prvenstva u Šefildu, pošto je u polufinalu pobedio Džada Trampa sa 17:11.
OSaliven.jpg
O'Saliven će tako peti put u karijeri igrati u finalu na Krusiblu, na kojem je do sada osvojio četiri titule svetskog šampiona.
O'Saliven je vodio tokom većeg dela meča, a samo je posle prvog dela bilo nerešeno - 4:4. Aktuelni šampion je u nastavku imao prednost od 9:7, 14:10, a u poslednjem delu osvojio je tri, a njegov protivnik samo jedan frejm.
Zanimljivo je da O'Saliven više od godinu dana nije igrao snuker, lečeći se od depresije, a već je najavio da mu je svetsko prvenstvo u Šefildu poslednje takmičenje u karijeri. 
U drugom polufinalu igraju Riki Volden i Beri Houkins, oni će večeras završiti meč a trenutno je 12:12.

Nadal bez zaštite u žrebu za Rolan Garos


Čelnici Rolan Garosa odlučili da Rafael Nadal neće biti zaštićen u žrebu za taj turnir, odnosno da neće biti promenjen raspored nosilaca, preneli su francuski mediji.
Direktor Rolan Garosa Žilber Isern rekao je danas da španski teniser Rafael Nadal neće biti zaštićen u žrebu za taj turnir, odnosno da neće biti promenjen raspored nosilaca, preneli su francuski mediji.
Nadal.jpg
Član Organizacionog odbora Rolan Garosa Gi Forže predložio je prošlog meseca da sedmostruki osvajač turnira Nadal, koji je pao na peto mesto na ATP listi, bude zaštićen na žrebu i bude među prvačetiri nosioca, kako bi izbegao potencijalni duel sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem u četvrtfinalu.
"Uzimajući u obzir da je Nadal najuspešniji igrač u istoriji Rolan Garosa, činilo se nepodesnim da na turnir dođe kao peti, ili možda četvrti nosilac. Ali, odlučili smo da ne intervenišemo, nećemo menjati raspored nosilaca", rekao je Isern francuskim medijima.
On je istakao da Nadal nije tražio promenu, da bude prvi ili drugi nosilac.
Raspored nosilaca određuje se uglavnom prema plasmanu na ATP listi, dok organizatori Vimbldona vrednuju i rezultate postignute prethodnih godina na tom turniru.
Nadal, koji je odsustvovao sa terena sedam meseci zbog povrede kolena, skoro 1.000 bodova zaostaje za sunarodnikom Davidom Fererom koji je četvrti na ATP listi i malo je verovatno da će ga prestići do početka turnira u Parizu.
Takmičenje na drugom grend slem turniru u sezoni - Rolan Garosu počinje 26. maja.

Polufinale bez Pirsa, Garneta, Grifina, Pola...


Iako su imali 2:0, Klipersi se opraštaju odpolufinala Zapada. Memfis dodao gas i potpuno okrenu seriju u svoju korist. Boston nemoćan protiv Entonija i Niksa.
Posle Majamija, u polufinale plej ofa Istočne konferencije američke profesionalne košarkaške lige jutros su se plasirali Njujork i Indijana, dok su se Golden Stejtu i San Antoniju, na Zapadu, jutros pridružili Oklahoma i Memfis.
Poslednji učesnik polufinala Istočne konferencije znaće se posle "majstorice" Bruklin - Čikago koja se igra večeras. Trenutni rezultat u tom duelu je 3:3, a domaćin odlučujućeg duela biće Bruklin.
Sudeći po rezultatima jutrošnjih utakmica to domaćinstvo neće biti neka prednost. Jer, Njujork, Indijana i Oklahoma plasman u polufinale "overili" su baš na gostujućem terenu. Jedino je Memfis priredio radost svojim navijačima savladavši Kliperse sa 118:105, odnosno 4:2 u seriji posle koje je nastavio trku za šampionski prsten.
Rezultati:
ISTOČNA KONFERENCIJA:
Boston - Njujork 80:88 (2:4 u seriji, Njujork ide u polufinale)
Atlanta - Indijana 73:81 (2:4, Indijana u polufinalu)
ZAPADNA KONFERENCIJA:
Hjuston - Oklahoma 94:103 (2:4, Oklahoma u polufinalu)
Memfis - L.A. Klipers 118:105 (Memfis u polufinalu)
Parovi polufinala su:
ISTOČNA KONFERENCIJA:
Njujork - Indijana (5. maja)
Majami - Bruklin ili Čikago (6. maja)
ZAPADNA KONFERENCIJA:
Oklahoma - Memfis (5. maja)
San Antonio - Golden Stejt (6. maja)

Tajni rat protiv Borusije


Zove se Kejti Fišer i za nju nemački mediji tvrde da je napravila veću pometnju u odbrani Borusije iz Dortmunda od Kristijana Ronalda. Ona je devojka Matsa Humelsa, ili Nevena Subotića. Nije baš najjasnije.
Nemački Bild tvrdi da već izvesno vreme u odbrani Borusije traje "hladni rat" između Matsa Humelsa i Nevena Subotića. O tome u Dortmundu pričaju taksisti i frizeri... Pa je, normalno, priču objavio i Bild.
subotic2.jpg
Subotić i Humels su, jasno, priču odbacili kao besmislenu.
"To je, naravno, besmislica... Možemo li, molim vas, da pričamo o fudbalu", rekao je srpski reprezentativac.
"Čudno je kako neko može da poveruje u takvu priču... Poznajemo se toliko dobro da možemo da se iskreno nasmejemo celoj toj zavrzlami", rekao je Humels.
Mada je priča interesantna taksistima i frizerima, nije preterano verovatno da je istinita.
kejti.jpg

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger