Headlines News :
Home » , » Debakl Zvezde na Čairu

Debakl Zvezde na Čairu

Written By maxtv on недеља, 17. март 2013. | 15:15


Crvena zvezda se ponovo osramotila, ovoga puta na gostovanju u Nišu gde su poraženi od Radničkog sa 2:1. Niški tim odigrao sjajan meč i trijumfovao golovima Ljubinkovića i Škuletića. Jedini gol za „crveno-bele" postigao Kasalica. Ovim porazom Zvezda dovela u pitanje i osvajanje drugog mesta.
Ako je neko i gajio nadu da postoji mogućnost da Zvezda nadoknadi minus od osam bodova prednosti nad Partizanom, danas, ne samo što je ta opcija propala, nego će klub sa Marakane biti srećan ukoliko na kraju prvenstva zadrži drugu poziciju.
Zvezda.jpg
Na utakmici u Nišu Radnički je zasluženo pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1. Golove za domaću ekipu postigli su Ljubinković u 44. i Škuletić u 68. minutu, dok je jedini pogodak za Zvezdu postigao Kasalica u 79. minutu. Beogradski tim je od 62. minuta igrao sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Nikola Petković.
I ovaj meč na Čairu izgledao je kao i većina koje su „crveno-beli" igrali ove sezone. Zvezda je imala jalovu inicijativu, nije stvarala šanse, domaćin je lakše probijao odbranu „crveno-belih" i bio je konkretniji.
U finišu poluvremena, posle očajne reakcije Mikića, Jovanović sa leve strane uputio je centaršut u šesnaesterac Zvezde, gde je Ljubinković sam golom sproveo loptu u mrežu Bajkovića.
Ključni momenat na meču dogodio se u 62. minutu kada je Petković, bez ikakve potrebe napravio faul za drugi žuti karton, posle čega je isključen.
Glupost Zvezdinog defanzivca kažnjena je samo šest minuta kasnije. Posle kontranapada, Radnički je intiligentno napravio višak u napadu, lopta je došla do Škuletića koji je sjajnim udarcem sa desetak metara poslao loptu pod prečku Bajkovića.
Sve što su „crveno-beli" uspeli, to je da u 79. minutu smanje rezultat. Milunović je poslao dugu loptu u šesnaesterac Radničkog, Kasalica je naleteo i glavom zatresao mrežu domaćina.
Do kraja meča Zvezda nije napravila ozbiljniju priliku za izjednačenje, a Škuletić je propustio nekoliko prilika da postigne treći gol za Radnički.
U poslednjim sekundama meča viđene su i nemile scene kada je došlo do koškanja Mladenovića i klupe Radničkog. Niko nije želeo da u igru vrati loptu koja je otišla u aut, a pomoćni trener Radničkog je šutnuo loptu u publiku posle čega je dobio crveni karton.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger