Headlines News :
Home » , » Ministarka ispratila sportiste

Ministarka ispratila sportiste

Written By maxtv on понедељак, 17. јун 2013. | 11:48

Alisa Marić poželela sreću i uspeh timu Srbije na Mediteranskim igrama, koje će se od 20. do 30. juna održati u Mersinu. Srbiju će u Mersinu predstavljati ukupno 151 sportista, pošto je zbog povrede bokser Aleksandar Drenovak otkazao nastup.
Ministarka sporta Alisa Marić poželela je danas sreću i uspeh timu Srbije na Mediteranskim igrama, koje su na programu od 20. do 30. juna u turskom Mersinu.
Mandic-Mersin.jpg
"Želim vam mnogo uspeha i sportske sreće na predstojećim Mediteranskim igrama u Turskoj, koje ujedno predstavljaju i prvu stanicu na putu ka Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. Verujem da ćete dostojno predstavljati našu zemlju i ostvariti povoljan rezultat", navodi se u poruci ministarke Marić.
Srpski sportisti doputovali su juče u Tursku, a strelcima, džudistima, košarkašima, rvačima, strelcima, plivačima, vaterpolistima, dizačima tegova i rukometašima ostatak ekspedicije pridružiće se 19. juna.
Srbiju će u Mersinu predstavljati ukupno 151 sportista, pošto je zbog povrede bokser Aleksandar Drenovak otkazao nastup.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger