Headlines News :
Home » , » Na trenigu Bajerna 25000 navijača

Na trenigu Bajerna 25000 navijača

Written By maxtv on среда, 26. јун 2013. | 16:00

Oko 25.000 ljudi prisustvovalo je današnjem treningu fudbalera Bajern Minhena, koji je prvi put od dolaska u klub vodio španski trener Pep Gvardiola.Sa prvog Gvardiolinog treninga zbog povreda izostali su Mario Gece, Holger Badštuber i Bastijan Švajnštajger koji trenira individualno posle operacije stopala.
Gvardiola je odlučio da otvori današnji i sutrašnji trening za navijače, a oba će se održati na terenu stadiona Alijanc arena, koji ima kapacitet 69.000 mesta.
Pep-Gvardiola-5.jpg
Nekadašnji trener Barselone imao je na raspolaganju većinu igrača, a zbog reprezentativnih obaveza izostali su Brazilci Dante i Luiz Gustavo, kao i Španac Havi Martines, koji se sa svojim nacionalnim timovima nalaze na Kupu konfederacija.
Sa prvog Gvardiolinog treninga izostali su Mario Gece zbog povrede mišića, Holger Badštuber koji ima problema sa kolenom i Bastijan Švajnštajger koji trenira individualno posle operacije stopala.
Pep-Gvardiola-31.jpg
Gvardiola je na mestu trenera zamenio Jupa Hajnkesa, koji je prošle sezone sa nemačkom ekipom osvojio Ligu šampiona, Bundesligu i nacionalni kup.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger