Headlines News :
Home » , , » Marko Nikolić (Vojvodina): Kvalifikacije za Ligu Evrope dolaze prerano (VIDEO)

Marko Nikolić (Vojvodina): Kvalifikacije za Ligu Evrope dolaze prerano (VIDEO)

Written By maxtv on уторак, 2. јул 2013. | 14:29

Trener Vojvodine Marko Nikolić smatra da kvalifikacije za Ligu Evrope dolaze prerano, ali da je njegov tim bez obzira na sve favorit.
fkvojvodina.rs
Novosađani kreću od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a protivnik im je ekipa Hiberniansa iz malteškog grada Paole, kojoj gostuju četvrtog jula.
“Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope dolazi rano, bolje rečeno prerano za ovaj period priprema“, rekao je Nikolić i nastavio, "Mi smo ranije definisali stvari da se pripremamo za domaće prvenstvo i tako radimo."
Ipak, on ne beži od uloge favorita i veruje da neće biti problema ako njegovi igrači ovom dvomeću priđu ozbiljno. 

„U proteklih 16 dana izvanredno smo radili na fizičkom, taktičkom i tehničkom planu, pre svega na građenju jednog timskog duha. Potpuno smo spremni za utakmicu i ne postoji ni jedan alibi ili izgovor pred ovaj susret. Vojvodina jeste favorit protiv Hiberniana i to tako mora da bude. Sa druge strane, da bismo zadovoljili svoje ambicije i očekivanja moramo biti apsolutno na gornjoj granici svojih trenutnih mogućnosti. Pre svega pristupiti utakmici maksimalno ozbiljno u smislu motivacije i želje. Dati sve od sebe što imamo u tom trenutku i ako tako bude ja ne sumnjam da će na kraju presuditi kvalitet, a kvalitet je na strani Vojvodine“, izjavio je Nikolić

Utakmica će se igrati na ”Kali nacionalnom stadionu” u Valeti, a revanš je nedelju dana kasnije u Novom Sadu. 

Ova dva tima sastajala su se već u okviru istog takmičenje u sezoni 2007/08. Tada je Vojvodina u dve utakmice bila bolja ukupnim skorom od 7:1 (5:1 u Novom Sadu i 2:0 na Malti). Jedan od strelaca na utakmici u Novom Sadu bio je i aktuelni prvotimac vojvođanskih ’crveno-belih’ Igor Đurić.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger