Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Dokoviću čudno bez Federera i Nadala

Vimbldon: Dokoviću čudno bez Federera i Nadala

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 21:28

Novak Đoković izjavio da mu je čudno što u drugoj nedelji Vimbldona nema Nadala i Federera. Oni su poraženi u ranoj fazi turnira tako da mu predstoji nadmetanje sa drugim igračima koji su prikazali odličan tenis, naravno i Endi Mari u eventualnom finalu.
Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je čudno što u drugoj nedelji Vimbldona nema španca Rafaela Nadala i švajcarca Rodžera Federera
Nole1.jpg
"Dobro je, malo za promenu, jer se uvek očekuje da najbolji teniseri dođu do završnice velikih takmičenja. Kad se to ne dogodi, to je veliko iznenađenje", rekao je Đoković britanskim medijima.
Prva nedelja ovogodišnjeg Vimbldona obilovala je iznenađenjima. Prvo je, potpuno neočekivano, u prvpm kolu ispao Rafael Nadal. Eliminisao ga je malo poznati Belgijanac Stiv Darsis sa 3:0 u setovima. Potom je svoje učešće završio i branilac titule Rodžer Federer. Od njega je bio bolji 116. igrač sveta, Ukrajinac Sergij Stahovski.
"Malo je čudan osećaj što nema Federera i Nadala u drugoj nedelju. U poslednjih 10 godina uvek je bio jedan od njih dvojice. Ali ima drugih tenisera koji su igrali dobar tenis. Mislim da je zanimljivo videti nova lica u tenisu", kazao je Đoković.
Nole-2.jpg
Srpski teniser sveta igra sutra protiv Nemca Tomija Hasa u osmini finala.
"Biće to veliki izazov za obojicu. Igrao je veoma dobro ove sezone na travi. Generalno, ove sezone je igrao odlično. On ima 35 godina i veoma je blizu toga da igra najbolji tenis u svom životu, po mom mišljenju. Svakako ne izgleda kao neko ko ima 35 godina. Pun je samopuzdanja na terenu", rekao je Đoković.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger