Headlines News :
Home » , » Partizan pobedio Petrolul

Partizan pobedio Petrolul

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 19:50

Fudbaleri Partizana savladali su u Ptuju ekipu rumunskog prvoligaša Petrolula sa 1:0, u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Pogodak je postigao Predrag Luka u 36. minutu.
Šampion Srbije igrao je veoma dobro protiv snažnog rivala, trećeplasiranog minule sezone u nacionalnom prvenstvu. Od samog početka izabranici trenera Vuka Rašovića diktirali su tempo i pritiskali protivnika, pa su zasluženo stekli prednost u 36. minutu.
Partizan1.jpg
Kapiten Saša Ilić sjajno je uposlio Luku, koji je rutinski obišao protivničkog golmana i zatresao mrežu. U nastavku susreta Rašović je izvršio više izmena, ali su crno-beli požrtvovanom igrom sačuvali gol prednosti za zasluženu pobedu.
Partizan2.jpg
U drugom poluvremenu na golu Partizana debitovao je Milan Lukač, pojačanje iz OFK Beograda, koji je zamenio Nikolu Petrovića.
Crno beli su nastupili u sastavu: N. Petrović (od 46. Lukač), Aksentijević, Volkov, Ostojić, Ivanov (od 70. Stanković), S. Marković (od 90. Pantić), S. Ilić (od 70. Brašanac), Luka (od 74. Babić), Ninković (od 64. S. Šćepović), Jojić (od 80. Trujić), Kojić (od 59. Mitrović).

U prvom meču tokom priprema Partizan je izgubio od Lokomitive iz Moskve sa 1:0.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger