Headlines News :
Home » , » Samaridis kup: Srbija ubedljiva protiv Italije

Samaridis kup: Srbija ubedljiva protiv Italije

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 12:35

Srpski vaterpolisti zabeležili su ubedljivu pobedu u poslednjem meču na Samaridis kupu u Lamiji, pošto su slavili protiv Italije sa 10:5.
Starsportphoto
Izabranici Dejana Savića su takmičenje sa po dve pobede i dva poraza i na trećem mestu, a turnir su osvojili Italijani, koji su na kraju imali sedam bodova, jedan više od Mađara i našeg tima.
Susret Srbije i Italije je bio vrlo zanimljiv, pun oscilacija. Italija je do sredine druge četvrtine bila bolji rival, vodila je 4:2. Tada se razigrala Srbija. napravila seriju 5:0 i već sredinom trećeg dela obezbedila pobedu nad olimpijskim vicešampionom. Do kraja meča Italija nije imala rešenje za odlilčnu odbranu našeg tima. 

Odigrali smo dobro, prijao nam je odmor. Ali ne treba da se zavaravamo. Italijani nisu otkrili sve karte. Svima je ovaj turnir pripreman i ima još dosta da se radi do Barselone“, rekao je Savić

Savić je novo okupljanje reprezentacije zakazao za utorak, kada ekipa odlazi na petodnevne pripreme u Herceg Novi. Posle toga se rad nastavlja u Beogradu gde će biti i održan završni turnir pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Barselonu. Taj turnir na programu je od 15. do 17. jula, a na njemu će učestvovati i SAD, Kanada i Kina.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger