Headlines News :
Home » , » Bivši igrači pomažu rukometnom klubu Crvena Zvezda

Bivši igrači pomažu rukometnom klubu Crvena Zvezda

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 13:02

Rukometni klub Crvena zvezda je u vrlo teškoj sitaciji ali ima naznaka za bolju budućnost. Naime, bivši igrači Zvezde i reprezentativci najavili su pomoć bivšem klubu a učešće u rešavanju nagomilanih problema uzeće i Sportsko društvo.
Crvenoj zvezdi se naslućuju lepši dani. Možda ne naredne nedelje, meseca, ali u skorije vreme sigurno. Kako navodi ''Sportski žurnal'' bivši rukometaši crveno-belih, a sadašnji nosioci dresa nacionalnog tima, izrazili su želju da pomognu klubu iz kog su potekli.
rk cz 1.jpg
Trenutno je najbitnija dozvola za sezonu, a rok za njeno dobijanje je 1. avgust. Da bi to bilo moguće potrebno je isplatiti sve dugove, ili se bar dogovoriti sa igračima kojima se duguje da prolongiraju rok, tačnije da se utvrdi nova dinamika plaćanja.
Za normalno funkcionisanje, start od nule, potrebno je oko 200.000 evra.
Ali, i taj novac bi mogao da se nađe. Kako? Uz pomoć pravih zvezdaša, bivših igrača, onih koji su 2003/04. osvojili duplu krunu, a potom u Ligi šampiona „skinuli skalp" braniocu trofeja Celju.
''Reprezentativci Petar Nenadić, Nikola Manojlović, Rastko Stojkovi su izrazili želju da pomognu, ako mogu. Razgovarali su međusobno, neka njihova ideja je da se angažuju u nalaženju sponzora'', kaže trener Nenad Peruničić.
rk cz 2.jpg
Da je to realna opcija potvrđuju i reči generalnog sekretara Sportskog društva Ivana Todorova od pre nekoliko dana.
''Prikupljamo određeni broj ljudi koji će se uključiti u rad oko kluba. Biće u budućoj upravi i bivših igrača, naravno. Ostaje samo da se vidi na kojoj poziciji. Za Uprvani odbor kluba traži se desetak ljudi, ali desetak koji će da donose sredstva. U njemu će sigurno biti i neko od bivših igrača'', rekao je Todorov.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger