Headlines News :
Home » , » FK Partizan predstavio nove dresove

FK Partizan predstavio nove dresove

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 13:39

Na obroncima Pohorja i terenu na kome treniraju fudbaleri Partizana obavljena mini promocija nove linije dresova, koje će crno-beli nositi u sledećoj sezoni.
partizan.rsPo rečima direktorke marketinga Partizana Snežene Filipović, u dogovoru sa tehničkim sponzorom Partizana, kompanijom ‘Adidas’, ovo je samo nagoveštaj promotivnog perioda, koji će trajati oko 2 meseca i odvijaće se kroz medije – pisane i elektronske.
Pored medija, Partizan je ustupio svoje bilborde na lokaciji oko stadiona JNA, na kojima će uskoro osvanuti fotografije koje je napravio Adidasov fotograf, a pozirali su mu dobrih dva sata: Ilić, Volkov, Ninković, Ivanov, Jojić i Mitrović.
Novi dres je projektovan i odobren još pre godinu dana, što je i neki razuman i ugovorni rok za takve projekte, a odmah po okončanju ovogodišnje kampanje, počinje projektovanje nove linije za sledeću sezonu. 

Fudbaleri Partizana koji su poneli dresove na snimanju, izrazili su svoje neskrivene simpatije za kvalitet i izgled novog dela njihove sportske garderobe. No, pored dresova, svi fudbaleri su od Adidasa dobili i najnovije brendirane modele kopački, koje nose svi najpoznatiji fudbaleri sveta. To je posebno oduševilo neke od igrača, pa su svoje oduševljenje i zahvanost preneli Snežani Filipović uz izraze neskrivenih simpatija što je uspela da ‘izvuče’ od tehničkog sponzora te prezente, iako po ugovoru fudbaleri Partizana nisu obavezni da nose kopačke najrenomiranijeg svetskog proizvođača sportske opreme.
Prvi nastup u novim dresovima fudbaleri Partizana će zabeležiti na turniru u Varšavi, gde se u premijernom meču sastaju sa Legijom iz Varšave.
Ono što fanove crno – belih najviše interesuje je podatak od kada i gde će se novi proizvodi naći u prodaji. Na to pitanje odgovor smo dobili od Snežane Filipović: 
“Već od sledeće nedelje krenuće online prodaja, a odmah posle 5. jula krenuće prodaja u ‘Crno-belim buticima’. Dogovorili smo i da svi naši navijači koji pazare pretplatne ulaznice za narednu sezonu, steknu pravo na kupovinu dresova sa popustom od 20%. To je samo po sebi veliki ustupak Adidasa, jer oni kao veliki svetski brend ne mogu sebi dozvoliti da previše spuštaju cene svojih proizvoda.”
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger