Headlines News :
Home » , » FK Jagodina pripreme nastavlja u Bugarskoj

FK Jagodina pripreme nastavlja u Bugarskoj

Written By maxtv on недеља, 30. јун 2013. | 22:03

Posle sedam dana priprema u Jagodini, fudbaleri i stručni štab istoimenog kluba otputovali su u Bugarsku na glavni deo priprema za nastupajuću sezonu.
Starsport
Jagodinci će biti smešteni u hotelu "Piri Lozd" u mestu Banjsko, a ugovoreno je odigravanje šest prijatelsjkih utakmica, pet sa bugarskim ekipama (Lokomotiva Sofija, Lokomotiva Plovdiv, Slavija Sofija, Pirin Goce Delčev i Liteks Loveč) i jedna sa albanskim timom Besa.
“Akcenat će biti na uigravanju ekipe sa ciljem da što više igrača udje u formu. Moramo da formiramo ne samo startnu jedanaestoricu, već grupu igrača koji mogu u svakom trenutku da odgovore zadatku i ambicijama", rekao je trener Mladen Dodić i napomenuo da se u Banjsko ne odlazi samo zbog ruskog Rubina, sa kojim Jagodina 18. jula igra prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, već i zbog predstojeće sezone u nacionalnoj Superligi.

"Imaćemo odlične uslove u Banjskom, da se pripremamo i dočekamo što bolje utakmicu sa Rubinom na domaćem terenu. Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika", kazao je Dodić.

Fudbaleri Jagodine ostaće na pripremama u Bugarskoj do 12. jula.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger