Headlines News :
Home » , » Zvezda ide na pobedu u Širkom

Zvezda ide na pobedu u Širkom

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 11:40


Uoči gostvoanja protiv Širokog brega trener Crvene zvezde rekao da njegov tim može doći do pobede. "Za nas je ovaj meč važan iz nekoliko razloga. Pre svega, kako bismo i teoretski obezbedili učešće na fajnal foru, ali i da bismo ostali u trci za prvo mesto. Cilj i ambicija kluba je da se u svakoj utakmici ide na pobedu, tako da razlike neće biti ni u ovom meču", rekao je Vukoičić.
Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je kako veruje da njegov tim može da pobedi Široki u 24. kolu Jadranske lige.
Vlada-Vukoicic.jpg
Vukoičić: Možemo do pobede u Širokom
"Za nas je ovaj meč važan iz nekoliko razloga. Pre svega, kako bismo i teoretski obezbedili učešće na fajnal foru, ali i da bismo ostali u trci za prvo mesto. Cilj i ambicija kluba je da se u svakoj utakmici ide na pobedu, tako da razlike neće biti ni u ovom meču. Rešili smo kadrovske porbleme, imali smo celu nedelju za rad i pripremu i verujemo da će to biti dovoljno da dođemo do pobede", rekao je Vukoičić za klupski sajt.
"Crveno-beli" će u odnosu na prethodnih nekoliko mečeva biti jači za Majkla Skota koji se oporavio od povrede leđa.
"Pretpostavljam da će dvorana biti popunjena do poslednjeg mesta, i s obzirom da sam imao priliku da prisustvujem takvim utakmicama Širokog, mogu da kažem da njihovi navijači znaju da naprave vruću atmosferu što će nama dodatno otežati posao", upozorio je Vukoičić.
Vlada Vukoicic 1.jpg
Vukoičićeve izabranike očekuje paklena atmosfera
Trener Zvezde je detaljno analazirao igru narednog protivnika.
"U odnosu na prvi deo lige gde je mnogo toga zavislio od Darka Planinića, u drugom delu sezone dovođenjem nekih novih igrača promenio se i koncept igre. U napadu ekipa više ne zavisi od jednog pojedinca, iz kolektivne igre traže najraspoloženijeg igrač i ne može da se kaže od koga preti najveća opasnost", zaključio je Vukoičić.
Utakmica Široki - Crvena zvezda biće odigrana u ponedeljak od 20.30 u dvorani Pecara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger