Headlines News :
Home » , » Gulit uz Fergusona

Gulit uz Fergusona

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 11:32


Rud Gulit stao je u odbranu Aleksa Fergusona koji je posle meča Lige šampiona, besan zbog suđenja, nije obratio u medijima. "Naravno da su menadžeri dužni da se pojave posle meča, ali Ferguson je to odbio jer je bio previše emotivan da bi dao adekvatnu analizu. Ako neko sa iskustvom i godinama Ser Aleksa odluči da je bolje da ne govori, onda to mora da se poštuje", rekao je Gulit.
Legendarni holandski fudbaler Rud Gulit kritikovao je Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) zbog pokretanja disciplinskog postupka protiv menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona, koji se nakon revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Reala nije obratio medijima.
Rud Gulit.jpg
Gulit brani Fergusona
Ferguson je, revoltiran odlukom sudije da isključi Nanija, odbio da se pojavi na konferenciji za novinare, na kojoj je govorio njegov pomoćnik Majk Filan.
"Postupak protiv Fergusona je tipičan primer korišćenja položaja i želje da se poštuju pravila po svaku cenu. Naravno da su menadžeri dužni da se pojave posle meča, ali Ferguson je to odbio jer je bio previše emotivan da bi dao adekvatnu analizu. Ako neko sa iskustvom i godinama Ser Aleksa odluči da je bolje da ne govori, onda to mora da se poštuje", rekao je Gulit za britanski "Miror".
Aleks Ferguson.jpg
Ferguson emotivno doživeo poraz protiv Reala
Pravila Lige šampiona nalažu da su treneri dužni da budu na raspolaganju medijima 20 minuta nakon utakmice.
Disciplinska komisija UEFA će povodom ovog slučaja zasedati 21. marta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger