Headlines News :
Home » , » Kragujevčani tonu ka samom dnu

Kragujevčani tonu ka samom dnu

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 17:05


U poslednjoj utakmici 18 kola Super lige Srbija Radnički iz Niša savladao je na gostovanju kragujevački Radnički sa 1:0. Navijači domaćeg tima posle utakmice skandirali "Uprava napolje". Kragujevački tim ostao na pretposlednjem mestu na tabeli.
Fudbaleri niškog Radničkog pobedili su u Kragujevcu Radnički 1923 u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije i tako napravili važan korak u borbi za opstanak. Nišlije su se ovom pobedom popele na 10. mesto, sa 22 boda, dok je Radnički 1923 ostao pretposlednji sa 13 bodova, dva manje od BSK-a.
Radnicki Nis Radnicki Kg.jpg
Ovo je niškom Radničkom druga uzastopna pobeda i sada mirnije dočekuje Crvenu zvezdu u sledećem kolu. Gosti su danas bili aktivniji i organizovaniji, dok je domaćin igrao neubedljivo.
Strelac je bio novajlija Petar Škuletić u 34. minutu. Akcija je krenula od Marka Ljubinkovića, koji je poslao dugačku loptu u napad, gde je dohvatio Škuletić, koji je bio bolji u duelu sa svojim čuvarem, a onda savladao Ognjena Čančarevića.
Radnički 1923 tada je počeo da igra angažovanije, ali nije uspeo ozbiljnije da zapreti do kraja meča. Kragujevčani su poslednji put pobedili početkom novembra.
Publika je na kraju meča skandirala protiv uprave i trenera Dejana Đurđevića. Radnički 1923 u sledećem kolu dočekuje Hajduk iz Kule.
Trener niškog Radničkog Saša Mrkić rekao je da je njegov tim danas uspeo u nameri da postigne gol iz kontranapada.
"Znali smo da imaju problema. Došli smo da se nadmećemo i da iz zgusnute odbrane idemo u kontranapade. Uspeli smo da iz takve akcije postignemo pogodak, a imali smo još jednu-dve prilike", rekao je Mrkić.
"Utakmica je bila fer i korektna, prava takmičarska. Želim da oba tima opstanu u ligi, jer i Niš i Kragujevac to zaslužuju", dodao je trener Radničkog.
Trener domaćih Dejan Đurđević nije imao reči opravdanja za svoj tim.
"Ovo je bila sramna partija mojih izabranika. Ne mogu da nađem nijednu reč da ublažim ljutnju publike. Očigledno je da ostali igrači ne mogu da nadoknade izostanak ključnih. Lako primljeni golovi nas uvode u haos i onda ne znamo ni ono što znamo", rekao je Đurđević.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger