Headlines News :
Home » , » Teške optužbe na račun Jankovića

Teške optužbe na račun Jankovića

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 13:30


Mijailović je zdrav kao dren, laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića, rekao je za „Sportski žurnal" menadžer mladog Zvezdinog fudbalera Stevan Miković. On je dodao da Mijailović neće odigrati ni minut dok je Janković trener Zvezde.
Menadžer Srđana Mijailovića, Stevan Miković iz agencije „Lian sport" izrekao je teške optužbe na račun trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića, zbog činjenice da od početka prolećnog dela sezone taj igrač još nije bio starter u redovima „crveno-belih".
Aleksandar Jankovic.jpg
Teške optužbe na račun Jankovića
„Mijailović je zdrav kao dren, laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića", rekao je Miković za Sportski žurnal.
On je dodao da je Mijailović od prvog dana imao problema sa Jankovićem koji ga nije zvao ni u mladu reprezentaciju.
„Trener Janković je kontaktirao njegovog oca i predložio mu da prihvati sistem menadžerisanja, što nije hteo. Sklanjanje iz tima je počelo i sada je definitivno skrajnut... Ovo, definitivno, nije fudbalska priča, u pitanju su klasični interesi. Mijailović neće odigrati više ni minut dok je Janković trener. Ne razumem sportski deo uprave Crvene zvezde kako mu dozvoljava mešetarenje", dodao je Miković.
Srdjan Mijailovic.jpg
Mijailović neće igrati za Zvezdu dok je Janković trener?
Menadžer mladog fudbalera je dodao da je njegov klijent zbog takvog odnosa trenera izgubio status A reprezentativca
"Najmanje je bilo potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, gde Zvezda ima dva reprezentativca. Doveden je fudbaler koji mora da igra iz inostranstva. Neverovatno", zaključio je Miković.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger