Headlines News :
Home » , » Premijer liga 29. kolo Stivi Dži dotukao "Pevce"

Premijer liga 29. kolo Stivi Dži dotukao "Pevce"

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 20:41


U pravoj goleadi na Enfildu Stiven Džerard golom iz penala doneo pobedu "crvenima" nad Totenhemom. Njukasl do pobede protiv Stouka došao u sudijskoj nadoknadi golom Sisea.
Fudbaleri Liverpula savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Totenhema sa 3:2, u utakmici 29. kola engleske Premijer lige.
Liverpul-tot4.jpg
U odličnoj predstavi na Enfildu "crveni" su slavili posle mnogo uzbuđenja i preokreta. Poveli su već nakon 20 minuta golom Suaresa, ali je Totenhem izjednačio u finišu poluvremena i potom došao do prednost desetak minuta nakon odmora.
Činilo se da gosti iz Londona imaju barem bod u rukama, međutim, Liverpul je do kraja susreta igrao maksimalno angažovano, pa je zasluženo došao do trijumfa.
Pobedonosni pogodak postigao je kapiten Džerard u 82. minutu iz penala.
Liverpul je preuzeo šesto mesto na tabeli i ostao u konkurenciji za plasman u Ligu Evrope, a zaostaje devet bodova za Totenhemom, koji kao trećeplasirani za sada ima učešće u Ligi šampiona.
Liverpul-Tot2.jpg
Fudbaleri Njukasla savladali su na domaćem terenu ekipu Stouka sa 2:1, a do slavlja su došli posle preokreta golom u sudijskoj nadoknadi.
Prvi deo meča 29. kola Premijer lige završen je bez golova, da bi u nastavku poveli gosti pogotkom iz penala. Činilo se da su nadomak osvajanja sva tri boda, međutim, usledili su juriši upornog domaćeg tima, koji je u dramatičnom finišu obezbedio zaslužen uspeh.
Pobedonosni pogodak postigao je Sise u drugom minutu sudijske nadoknade, pa je Njukasl odmakao od grupe ugroženih timova, dok je Stouk ostao u sredini tabele.
Sise.jpg
Liverpul - Totenhem 3:2 (Suares 21, Dauning 66, Džerard 82. penal - Vertogen 45, 53)Njukasl - Stouk 2:1 (Kabaje 72, Sise 90+2 - Voters 67. penal)
Odigrano juče u nekompletnom 29. kolu: Norič - Saitempton 0:0, Kvins Park Rendžers - Sanderlend 3:1, Reding - Aston Vila 1:2, Vest Bromvič Albion - Svonsi 2:1.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger