Headlines News :
Home » , » FA Kup "Đavoli" ispustili pobedu

FA Kup "Đavoli" ispustili pobedu

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 20:36


Četvrtfinalni meč FA Kupa između Mančestera i Čelsija biće ponovljen. Junajted vodio na poluvremenu sa 2:0 i imao u rukama polufinale, "plavci" u drugom delu izjednačili.
Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija igraće novi meč četvrtfinala engleskog FA kupa pošto su večeras na Old Trafordu igrali nerešeno 2:2.
MU-Celsi5.jpg
Vodeći tim Premijer lige, bez kapitena Nemanje Vidića, imao je u rukama polufinale nakon vođstva od 2:0, ali posle odlične igre gostiju u drugom poluvremenu umalo nije eliminisan. Čelsi je nakon izjednačenja imao nekoliko sjajnih prilika u finišu, međutim, njegovi napadači nisu bili precizni, odličnim intervencijama istakao se golman domaćina De Gea, pa je izostao veliki preokret za trijumf.
Eliminacija u Ligi šampiona od madridskog Reala ostavila je traga na ekipi Aleksa Fergusona, posebno je to bilo primetno u drugom delu utakmice. Nakon odlične igre na početku i sigurnog vođstva, "crveni đavoli" su naglo popustili u nastavku i, da je meč potrajao, verovatno bi bili "nokautirani".
MU-Celsi4.jpg
S druge strane, Čelsi je zaslužio čestitke za ono što je prikazao u drugom poluvremenu. Sve je krenulo nabolje kada je Rafael Benites uveo na teren Edena Azara, "plavci" su diktirali tempo i ekspresno izjednačili, ali za konačan preokret nisu imali snage, a ni sreće. Tores, Mata i Oskar mogli su već večeras da obezbede prolaz u polufinale, međutim, pouzdani De Gea umeo je da sačuva mrežu.
Čelsi je igrao bez srpskog defanzivca Branislava Ivanovića.
Mančester junajted - Čelsi 2.2 (Hernandes 5, Runi 11 - Azar 59, Ramireš 68)
Mu-Celsi1.jpg
Ranije danas drugoligaši Milvol i Blekburn igrali su nerešeno 0:0, pa će kao i Mančester junajted i Čelsi igrati novu utakmicu.
Plasman u polufinale ranije su izborili Mančester siti i Vigan.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger