Headlines News :
Home » , » Četiri gola prednosti za Partizan

Četiri gola prednosti za Partizan

Written By maxtv on недеља, 10. март 2013. | 20:57


Partizan savladao Brešu 9:5 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Revanš susret 20. marta. Završni turnir biće održan 31. maja i 1. juna u Beogradu. Vujasinović nezadovoljan igrom u bazenu.
Vaterpolisti Partizana pobedili su na Banjici ekipu Breše sa 9:5 (2:0, 3:0, 1:2, 3:3), u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
VKPartizan1.jpg
Najefikasniji u srpskom timu bili su Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Nikola Dedović i Miloš Vukićević sa po dva gola, dok je Dušan Mandić postigao jedan. U Breši Luka Lončar postigao je dva pogotka, a Roberto Kalkatera, Marko Elez i Đorđi Danijele po jedan.
Revanš utakmica igraće se 20. marta u Italiji.
Vaterpolisti Partizana odlično su počeli utakmicu i protivniku nisu dozvolili da ih ozbiljnije ugrozi u prvom poluvremenu, dok su u tom delu u napadu bili dobri pa su prvu četvrtinu dobili sa 2:0, a drugu sa 3:0.
Crno-beli su u drugo poluvreme ušli opuštenije, pa je odlični Lončar sa dva pogotka smanjio ubedljivu prednost beogradskog kluba, koji je do kraja treće četvrtine uspeo da postigne pogodak, pa su Italijani taj deo dobili 2:1.
U poslednjoj četvrtini viđena je opuštenija igra oba tima u odbrani, a Partizan je uspeo da sačuva prednost sa kraja treće, pa će u Brešu putovati sa četiri gola viška.
VKPartizan1.jpg
Vladimir Vujasinović rekao je posle večerašnje pobede da misli da je njegova ekipa mogla da napravi i više od četiri gola prednosti pred revanš sa Brešom u osmini finala Lige šampiona.
"Zadovoljan sam rezultatom, mada mislim da smo sa većom prednošću mogli da odemo sa Banjice na revanš meč u Brešu. Međutim, ne mogu da budem zadovoljan igrom u bazenu, pošto smo se mnogo opustili u drugom poluvremenu", rekao je Vujasinović. On je istakao da je u revanšu sve moguće.
"U Italiji je sve moguće, mi smo posle prvog poluvremena vodili sa pet golova razlike, pa tako i oni kod kuće mogu da povedu na isti način. Moramo biti 100 odsto pripremljeni za tu utakmicu jer oni su potpuno drugačija ekipa kada igraju u Breši. Mnogo su agresivniji, kao što su danas bili u drugom delu utakmice", istakao je on.
Trener crno-belih je kazao da očekuje da sudije u revanšu puste agresivniju igru Brešinih vaterpolista.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger