Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Troicki i Dolonc igraju meceve trećeg kola

Vimbldon: Troicki i Dolonc igraju meceve trećeg kola

Written By maxtv on петак, 28. јун 2013. | 10:55

Peti dan na terenima "Ol Ingland Kluba" donosi nam mečeve trećeg kola za dvoje srpskih predstavnika u singlu, kao i Nenada Zimonjića u dublu. Viktor Troicki igra protiv Rusa Mihaila Južnjog, dok će jedina preostala srpska teniserka Vesna Dolonc odmeriti snage sa Belgijankom Kirsten Flipkens. Nenad Zimonjić, u paru sa Žilijenom Benetoom, igra protiv Dimitrova i Nilsena.
Petog dana Vimbldona na teren izlazi troje srpskih predstavnika - Viktor Troicki, Vesna Dolonc i nenad Zimonjić.
Troicki.jpg
Troicki, jedan od dva preostala muška tenisera iz Srbije u singlu, igra protiv Rusa Mihaila Južnjog. Njihov meč je treći po redu na Terenu 1. Program počinje od 14 časova a meču Viktora Troickog prethode dueli Ferer-Bautista Ahut i Kvitova-Makarova.
Mihail Južni je u neku ruku veteran, ima 31 godinu a prošlogodišnje četvrtfinale mu je i najbolji rezultat na Vimbldonu. Roicki bi trebalo da u meč uđe odmorniji, jer je, za razliku od protivnika, svoje mečeve završavao u minimalnom broju setova. Južni je u ovom trenutku 26. teniser sveta.
Vesna Dolonc igra protiv Kirsten Flipkens, a ovaj okršaj je drugi na Terenu 14. Prethodno igraju Šardi i Štruf, nakon čega će biti poznat Đokovićev protivnik u trećoj rundi.
Dolonc.jpg
Kirsten Flipkens je 27-godišnja Belgijanka i trenutno 20. igračica sveta. Na turniru je prethodno izvacila Bojanu Jovanovski.
Nenad Zimonjić, u paru sa Žilijenom Benetoom, igra na Terenu 10, a protivnici srpsko-francuskom paru biće Dimitrov i Nilsen.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger