Headlines News :
Home » , » Marina Maljković: Možemo do bronze

Marina Maljković: Možemo do bronze

Written By maxtv on петак, 28. јун 2013. | 20:21

Selektorka srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj da njene izabranice mogu da osvoje bronzu.
Starsport
Starsport
Naš tim je u borbi za finale poražen od selekcije Španije sa 88:69, i u nedelju će se u meču za treće mesto sastati sa poraženom ekipom iz duela Francuske i Turske.
Sve smo pokušali, borili se do samog kraja, uspeli da dobijemo sa poenom razlike drugo poluvreme, još ubedljivije poslednju četvrtinu. Međutim, Španija je u ovom trenutku mnogo jači tim. Njihove igračice su ekstra klasa, a sada su bile posebno raspoložene, sve su igrale dobro, sve do jedne se upisale u listu strelaca. Kod nas se osetila energetska potrošnja posle duela sa Italijom, kao i sitne povrede koje su nas sustigle. Videli ste da Ana Dabović nije mogla da pruži maksimum“, istakla jeMaljkovićeva

Maljkovićeva je naglasila da poraz nije lak, ali da veruje u svoje izabranice. 

Poraz nam je posebno teško pao, jer smo na Vidovadan hteli da obradujemo narod u Srbiji. Bez obzira na sve, verujem da ćemo uspeti da se podignemo, još jednom skupimo i probamo da pobedimo u nedelju, osvojimo medalju. Moje devojke su vrhunski sportisti, pokazaće da mogu da se izdignu posle poraza i još jednom daju sve od sebe“, rekla je Maljkovićeva.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger