Headlines News :
Home » , » Bomba otkazala dobrotvorni meč !

Bomba otkazala dobrotvorni meč !

Written By maxtv on петак, 28. јун 2013. | 23:03

Predstavnici švedskih prvoligaša, Hamarbija i Đurgardena, pozvani su na informativni razgovor u policiju pošto je u četvrtak pronađena bomba u blizini novog stadiona, “Tele 2 arene”, koji ova dva kluba dele.

Potparol policije, Sven Olaf Olson, potvrdio je da se radi o pravoj eksplozivnoj napravi koja je pronađena u četvrtak, neposredno pred početak Đurgardenovog dobrotvornog meča. Čelnici Hamarbija optužili su svoje rivale sa kojima dele novi stadion, da su odigravanjem prvog meča želeli da stave do znanja da su oni pravi vlasnici objekta. Ipak, predstavnici Đurgardena su negirali ove optužbe:

- Naš dobrotvorni susret je trebao da posluži kao test, nismo imali nikakve skrivene namere. Znamo da premijerna utakmica, kojom će biti otvoren stadion mora da bude neki zvaničan i takmičarski meč.

Dobrotvorni meč je na kraju otkazan, tako da će novi stadion biti pušten u rad susretom Hamarbija i Orgrita, koji će biti odigran u subotu. Predstavnici oba kluba su u međuvremenu pozvani u policiju, koja će detaljnom istragom utvrditi detalje i krivce za ovaj incident.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger