Headlines News :
Home » , » Mediterancke Igre: Srpske rukometašice bolje od Crnogorki

Mediterancke Igre: Srpske rukometašice bolje od Crnogorki

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 13:20

Srpske rukometašice Srbije pobedile su evropskog prvaka i olimpijskog vicešampiona Crnu Goru rezultatom 21:18 (11:13) na Mediteranskim igrama u Mersinu.
Foto: Olimpijski komitet Srbije
Foto: Olimpijski komitet Srbije
Izabranice selektora Saše Boškovića igraće u utorak od 14 časova po lokalnom vremenu sa Turskom meč za plasman u polufinale.
Srbija je vodila tokom većeg dela prvog poluvremena, ali su u poslednjih deset minuta prvog perioda igre Crnogorke uspele da izjednače a zatim i povedu, pa su na odmor otišle sa dva gola prednosti.
U drugom poluvremenu naše devojke su zaigrale čvršće i ozbiljnije što je rezultiralo sa dvostruko više postignutih golova od rivala u drugom periodu igre, a Srbija je u jednom trenutku imala čak pet golova prednosti (20:15). 

Naša najefikasnija igračica bila je Dragana Cvijić sa pet postignutih golova, dok su u redovima rivala Majda Mehmedović i Sara Vukčević postigle po četiri pogotka. 

Srećna sam što smo uspele da pobedimo treću utakmicu za redom. Prve dve su bile malo lakše, a danas smo imali veoma kvalitetnog protivnika. Uspele smo da odgovorimo na njihovu najjaču odbranu i sutra protiv Turske idemo na pobedu i plasman u polufinale sa prvog mesta u grupi“, sumirala je utiske Dragana Cvijić odmah po izlasku sa terena. 

Rukometaši Srbije počinju takmičenje na Mediteranskim igrama od 16 časova po lokalnom vremenu, a protivnik će im biti selekcija domaćina.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger