Headlines News :
Home » , » Alberto Pereira: Vreme za kraj španske ere

Alberto Pereira: Vreme za kraj španske ere

Written By maxtv on петак, 28. јун 2013. | 18:35

Brazilski stručnjak Karlos Alberto Pereira smatra da je vreme da se okonča era španske dominacije, a zemljacima je predložio da ne menjaju taktiku za finale.
Beta/APPetostruki šampion sveta Brazil i najdominantnija selekcija poslednje decenije igraće u nedelju finale Kupa konfederacija.
"Vreme je da se okonča era Španije. Razgovrao sam sa (Luisom Felipeom) Skolarijem (selektorom Brazila) i stručnim timom i rekao im da nije vreme da menjaju taktiku. Brazil igra kod kuće mora preuzimati inicijativu tokom utakmice".
Pre počeka Kupa kofederacija svi su se nadali duelu "Selekaa" i "Crvene furije", i želje su im se ispunile. Igraće dva najinteresantnija tima današnjice.
Beta/AP"Brazil je u odličnom stanju, imaju samopouzdanje, to je lako videti. Skolari je napravio odličan posao poslednjih meseci. Igrali smo protiv pet bivših šampiona sveta i nismo izgubili ni jednu utakmicu", rekao je Pereira. 

Kako treba igrati protiv Španije u četvrtak je pokazala Italija, koja je imala nekoliko gol šansi, da bi na kraju bila poražena na penale. 

"Radujemo se meču znajući da ćemo igrati dobro. Italija je imala izvanredno prvo poluvreme protiv Španije, pokazali su da volja, predanost i inteligencija mogu da pobede Španuju", zaključio je brazilski stručnjak. 

Finale između Brazila i Španije igra se u nedelju u ponoć na legendarnoj Marakani u Rio de Žaneiru. U meču za treće mesto od 18:00 u Salvadoru igraće Urugvaj i Italija.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger