Headlines News :
Home » , , » Odbojkašima neophodna pobeda (VIDEO)

Odbojkašima neophodna pobeda (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 28. јун 2013. | 13:23

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Nemačku u četvrtom vikendu Svetske lige kako bi ostala u igri za plasman za završni turnir u Argentini. Selektor Nemačke Vital Hejen istakao je da je razočaran što se dueli neće igrati u Nišu, kako je prvobitno predviđeno.
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Nemačku u četvrtom vikendu Svetske lige kako bi ostala u igri za plasman za završni turnir u Argentini.
Srbija.jpg
"Očekujem veliku borbu. Sa Nemcima je mnogo godina neizvesno i jako ih poštujemo. Moramo da pobedimo u obe utakmice da bismo bili u priči za odlazak u Argentinu. Dokle god bude bilo šanse, borićemo se", rekao je Kolaković novinarima u beogradskom hotelu „M".
Reprezentacija Srbije je trenutno treća na tabeli Grupe B sa 10 bodova, pet manje od prvoplasirane Italije i tri manje od Rusije, koja je druga. Nemačka je četvrta sa sedam bodova, Iran je peti sa tri, dok Kuba nema nijedan bod.
Utakmice protiv Nemačke trebalo je da se odigraju u Nišu, ali pošto je teren u hali Čair poplavljen, igraće se u beogradskoj hali Pionir. Utakmice se igraju u subotu i nedelju od 20.00 sati.
"Nadam se da ćemo imati veliku podršku publike u hali Pionir. Trebalo da utakmice igramo u Nišu, ali smo i u Beogradu uvek imali prvu dobrodošlicu i nadam se da će tako biti i sada", istakao je Kolaković.
Kapiten reprezentacije Dragan Stanković kazao je da njegova ekipa može da pobedi Nemačku u obe utakmice.
"Mi smo u situaciji da ne smemo da izgubimo ni bod do kraja, jer će ovi što su ispred nas teško kiksnuti. Neće biti ni malo lako, Nemačka ima dobar tim, ali iskreno se nadam da možemo do dve pobede", rekao je Stanković.
Selektor Nemačke Vital Hejen istakao je da je razočaran što se dueli neće igrati u Nišu.
"Iskreno, razočaran sam što sam ovde (u Beogradu), jer sam se radovao što će se utakmice igrati u Nišu. Kao igrač, 1986. godine bio sam tamo i ne mogu da spavam dok se ne vratim u Niš. Hoću da budem u istom hotelu i da igram u istoj dvorani i da vidim da li je kao što je tada bilo", rekao je Hejen.
On je dodao da mu je selektor Srbije obećao da će sledeće godine "ako ništa drugo, makar zajedno trenirati u Nišu".
Kapiten Nemačke Johan šeps rekao je da su obe selekcije izmenile sastav u odnosu na Olimpijske igre prošle godine i da će se u ovom duelima videli ko je koliko napredovao.
"Posle Olimpijskih igara oba tima su se promenila i sada ćemo videti ko je dokle stigao. Očekujem teške utakmice, odličnu dobru i nadam se dobroj atmosferi", rekao je Šeps.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger