Headlines News :
Home » , » Novak ostvario dečački san

Novak ostvario dečački san

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 12:49


Novak Đoković odigrao egzibicioni dubl meč u paru sa dečačkim idolom Pitom Samprasom. Ipak, protivnici Majk i Bob Brajan, najbolji dubl sveta, izvojevao je pobedu, koja je doduše bila u drugom planu. Đoković dobio najveće ovacije od publike u Los Anđelesu.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario je dečački san, pošto je igrao u egzibicionom dublu sa svojim idolom iz detinjstva Amerikancem Pitom Samprasom. Istina, Đoković i Sampras su izgubili od braće Boba i Majka Brajana, ali je taj poraz bio nevažan u odnosu na sreću prvog reketa sveta.
"Oduševljen sam što sam konačno delio teren sa Samprasom. Oduvek sam želeo da igram sa, ili protiv njega. Tokom meča preplavile su me uspomene iz detinjstva. Sampras je veliki čovek i van terena", rekao je Đoković.
Nole-i-Samoras-1.jpg
Prvi teniser sveta prethodno je u egzibicionom singl meču pobedio Amerikanca Mardija Fiša.Egzibicioni turnir u Los Anđelesu odigran je na ideju Fiša i bivšeg tenisera Džastina Gimelstoba. Fiš se vratio na teren posle šestomesečne pauze zbog problema sa srcem.
Egzibicija je odigrana u dvorani koju koristi košarkaški tim iz Los Anđelesa Ju-Si-El-Ej.
Novak-Djokovic.jpg
Đoković posle ovog egzibicionog meča učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu - koji počinje u petak, gde je do sada osvojio dve titule - 2008. i 2011.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger