Headlines News :
Home » , » Želimo nastavak pobedničkog ritma

Želimo nastavak pobedničkog ritma

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 14:28


Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović očekuje da crno-beli savladaju ekipu BSK-a u odloženoj utakmici 16. kola i tako nastave pobednički ritam.
Premijerni meč prolećnog dela Super lige Srbije između BSK-a i Partizana odložen je 26. februara pošto je teren u Borči bio natopljen vodom.
Partizan-Tromse-Vermezovic.jpg
"Ništa se nije promenilo u našem pristupu. Žao mi je što je meč bio odložen, na njega gledamo kao na početak trke od 15 finala, koliko ostaje do završetka šampionata. Želim da ostanemo u pobedničkom ritmu i pokažemo da možemo bolje u odnosu na meč protiv Donjeg Srema. Neće biti lako, iako su neki već upisali tri boda", rekao je Vermezović na konferenciji za medije.
On je istakao da prvenstvo nije odlučeno, bez obzira što bi Partizan pobedom stekao osam bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.
"Neko ko poznaje sport ne može da kaže da je prvenstvo završeno 13 kola pre kraja. Ne postoji prednost koja ne može da se istopi, naši igrači neće potceniti protivnika i oni znaju da nije sve gotovo. Bićemo oprezni do onog trenutka kada matematički sve bude rešeno", istakao je Vermezović i dodao njegov tim mora da ulazi u utakmice uvek sa ciljem da pobedi.
Trener Partizana demantovao je da je mladi Nikola Ninković za meč protiv Donjeg Srema bio udaljen iz ekipe zbog kašnjenja na trening ili interesovanja stranih klubova.
Predrag-Luka.jpg
"Dogovorili smo se da on sam objasni zašto nije bio u ekipi. Nema mesta pričama da odlazi iz Partizana, on je naš igrač. Ako Inter hoće nekog taj mora da blista, ne samo da igra, a mi od Ninkovića očekujemo da zablista. Svidja mi se njegovo sadašnje ponašanje na treninzima", rekao je Vermezović i otkrio da za meč protiv BSK-a neće konkurisati Aleksandar Miljković i Milan Smiljanić, kao i povredjeni Lazar Marković.
Odložena utakmica 16. kola Superlige Srbije izmedju BSK-a i Partizana igra se u sredu od 13 sati u Borči.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger