Headlines News :
Home » , » Estonac delegat na Maksimiru

Estonac delegat na Maksimiru

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 16:54


Delegat na Maksimiru na meču Hrvatske i Srbije Estonac Ajnar Lepanen. Ime sudije biće naknadno saopšteno.
Delegat utakmice između Hrvatske i Srbije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, biće Estonac Ajnar Lepanen, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.
Srbija-Kipar2.jpg
Utakmica Hrvatske i Srbije igra se 22. marta od 18 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu. Specijalni posmatrač suđenja biće Edgar Stejnborn iz Nemačke, a oficir za bezbednost Holanđanin Vil van Re.
Reprezentacija Srbije će četiri dana kasnije igrati u Novom Sadu na stadionu Karađorđe od 20.30 protiv Škotske, takođe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Delegat na toj utakmici biće Čeh Petr Fousek, a za specijalnog posmatrača suđenja određen je Herbert Fandel iz Nemačke. Svetska fudbalska federacija (Fifa) još nije odredila ko će biti oficir za bezbednost za meč u Novom Sadu.
Srbija-Kipar2.jpg
Imena sudija za obe utakmice biće naknadno saopštena.
Reprezentacija Srbije se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine takmiči u Grupi A, u kojoj zauzima treće mesto sa četiri boda.
Belgija je prva sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Hrvatska. Selekcija Makedonije je četvrta sa četiri boda, Vels ima tri, dok poslednja Škotska ima dva boda.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger