Headlines News :
Home » , » Čelsi se ne odriče Lamparda

Čelsi se ne odriče Lamparda

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 17:02


Uveliko se spekulisalo da Lampard uskoro napušta Stamford Bridž, ipak, "plavci" imaju želju da on ostane i započeli su pregovore oko produžetka saradnje.
Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej potvrdio je da je klub započeo pregovore sa Frenkom Lampardom oko produžetka saradnje.
Lampard.jpg
Lampardu ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, a engleskom reprezentativcu će najverovatnije biti ponuđen produžetak saradnje, iako se spekulisalo da će napustiti Stamford Bridž.
"Razgovori sa Lampardom su u toku, ali moraju da ostanu u tajnosti", rekao je Gurlej. On je dodao da će klub na kraju sezone oceniti rad privremenog menadžera Rafaela Beniteza.
"Plan kluba je bio da Benitez bude privremeni menadžer sa ciljem da kroz Premijer ligu obezbedi plasman u Ligu šampiona. Još možemo da osvojimo Ligu Evrope i FA kup, ali da ne bude zabune, naš prioritet je mesto u elitnom klupskom takmičenju", rekao je Gurlej.
Lampard je u Čelsi došao 2001. godine i za to vreme je odigrao 592 utakmice i postigao 199 golova. U dosadašnjem delu sezone 13 puta se upisao u listu strelaca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger