Headlines News :
Home » , » Bajern nikad jači

Bajern nikad jači

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 17:39


"Igrao sam u Bajernu 14 godina, ali ne mogu da se setim da je neki tim bio toliko dominantan", rekao je Kan za "Kiker". "Bavarci" u Bundesligi imaju 17 bodova više od "milionera".
Legendarni golman Bajerna i reprezentacije Nemačke Oliver Kan rekao je danas da je sadašnja ekipa Bavaraca najbolja u istoriji kluba.
Bajern-Hanover6.jpg
Kan se složio sa bivšim trenerom Bajerna Feliksom Magatom, koji je nedavno izjavio da izabranici Jupa Hajnkesa pružaju vrhunske partije, kao nijedna generacija pre njih.
"Magat je bio u pravu kada je rekao da je ovo najbolji Bajern ikada. Defanzivna linija je odlična, a imaju neverovatne mogućnost u napadu. Igrao sam u Bajernu 14 godina, ali ne mogu da se setim da je neki tim bio toliko dominantan", rekao je Kan za "Kiker".
Fudbaleri Bajerna trenutno vode na tabeli Bundeslige sa 17 bodova više od Borusije Dortmund, koju su eliminisali i u četvrtifnalu nemačkog kupa.
"Predstoji nam zanimljiv period. Bundesliga može da postane prilično dosadno takmičenje u narednim godinama. Bajern ima realne šanse da osvoji triplu krunu", dodao je Kan.
Bavarci imaju izgledne šanse da se plasiraju među osam najboljih ekipa Lige šampiona, pošto su u prvoj utakmici osmine finala savladali Arsenal u Londonu sa 3:1.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger