Headlines News :
Home » , » Delpo bolji od Nadala

Delpo bolji od Nadala

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 13:13


Egzibicioni meč između Huana Martina del Potra i Rafaela Nadala pripao je Argentincu sa 2:0 u setovima. Ipak, Rafa je sreća jer ponovo igra tenis, a Delpo očekuje da će se njegov rival vrlo brzo vratiti u sam svetski vrh.
Argentinski teniser Huan Martin del Potro pobedio je noćas u egzibicionom meču u Njujorku Španca Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4).
Nadal se početkom feburara vratio na teren posle sedmomesečne pazuezbog povrede levog kolena. Bivši prvi teniser sveta je od povratka odigrao 13 mečeva, a pobedio u 12. 
Nadal je bio finalista turnira u Vinja del Maru, a nakon toga osvojio je turnire u Sao Paulu i Akapulku. Nadal će igrati na Mastersu u Indijan Velsu, koji počinje krajem nedelje.
Nadal-Del Potro.jpg
Sedmi na ATP listi Del Potro rekao je da je iznenađen brzinom kojom je Nadal osvojio turnire od povratka na teren i ocenio da Špancu neće trebati mnogo vremena da osvoji novu grend slem titulu.
"Rafin povratak je dobar za sve. Njegova veština je impresivna. Siguran sam da će se vrlo brzo ponovo boriti za prvo mesto na ATP listi", rekao je Del Potro.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger