Headlines News :
Home » , » Konačno malo para u Zvezdi

Konačno malo para u Zvezdi

Written By maxtv on уторак, 5. март 2013. | 19:23


Fudbaleri Crvene zvezde danas su dobili novac, bar deo onoga što im se duguju. Među sobom će, prema internom dogovoru, podeliti 150 hiljada evra. Ono što smo obećali, ispunili smo i igračima su uplaćene naknade, tako da više ne postoje razlozi za priče o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, rekao je Nebojša Čović.
Fudbaleri Crvene zvezde raspodelili su danas među sobom 150 hiljada evra. Ovo je prva uplata na račune neposrednih donosilaca bodova još od 16. novembra prošle godine. A druga od juna 2012. godine.
Zvezda.jpg
Naravno, ovo je samo kratkoročna pomoć i trenutno gašenje požara jer su dugovanja prema aktuelnom sastavu daleko veća.
Naravno, i ovo će mnogo značiti fudbalerima koji su danas i javno progovorili o opsegu materijalnih problema koji ih tište.
„Novac većini igrača nije potreban da bi izlazili ili trošili pare na provod i izlaske već za najosnovniju egzistenciju. Situacija je takva, sviđalo se to nekome ili ne. U svlačionici mnogo njih nema šta da jede, a problem se uvećava dodatno ako se zna da većina nema više ni od koga da pozajmi novac. To treba da znaju svi koji nas kritikuju po medijima", rekao je tokom dana Nikola Petković.
Klub je novac pronašao u nadoknadi koju je švajcarski Bazel uplatio u transferu mladog Veljka Simića u taj klub.
Igrači će interno odlučiti o raspodeli kolača, odnosno koliko će kome pripasti novca.
"Svima je potreban novac, ali videćemo kome je najpotrebniji", rekao je Bajković.
zvezda 2.jpg
Glasan je danas bio i potpredsednik kluba Nebojša Čović, koji je opominjao igrače.
„Ono što smo obećali, ispunili smo i igračima su uplaćene naknade u iznosu od 150.000 evra neto. Tako su se stekli uslovi da više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer", istakao je Čović i zatim dodao:
"S obzirom na to da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče koje su u osnovi neistine, biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu FK Crvena zvezda. Bolje bi bilo da fudbaleri misle na igru i da naprave rezultat koji se od njih očekuje. Neka se javno obraćaju svojom igrom, borbenošću i rezultatima, a ne praznim pričama i alibijima koji brukaju Crvenu zvezdu".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger