Headlines News :
Home » , » Vuk Rašović: Verujem u ovaj tim

Vuk Rašović: Verujem u ovaj tim

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 16:56

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da i dalje veruje da ekipa može da se izdigne iz trenutne situacije i pobedi Radnički u Nišu i da u ekipi ne sme da bude opuštanja. Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati u Nišu igraju protiv Radničkog.

"Radnički je veoma dobar tim, ima iskusne igrače i prošle sezone smo imali mnogo problema sa njima. Znaju da igraju na rezultat i imaju iskusnog trenera. Čeka nas izuzetno teška utakmica", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stradionu u Humskoj.

Na pitanje koliko mu teško pada slaba igra protiv Novog Pazara (4:3) i činjenica da jedne igrače trenira u pripremnom periodu, a druge kad počne sezona, Rašović je rekao:

"Nije lako uigrati sve te igrače, ali boriću se do kraja, videćemo dokle ću stići i koliko će mi dozvoliti. Nalazimo se u određenoj situaciji koja može da ostavi posledice na ekipu. Ja i dalje verujem u ovaj tim, da igrači mogu da se izdignu i povedu naš brod u pravom smeru", poručio je Rašović.

On je rekao da je Radnički veoma dobra ekipa s iskusnim igračima, zbog čega fudbaleri Partizana ne smeju da se opuštaju kao u meču protiv Novog Pazara prošle nedelje.

Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu drugog kola Super lige Srbije.

Rašović je rekao da je napadač iz Obale Slonovače Ismael Fofana licenciran i da se iskreno nada da će debitovati u sutrašnjoj utakmici, kao i da u ovom trenutku nije siguran da li će za meč biti spremni Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović.

On je dodao i da je golman Vladimir Stojković licenciran i da će biti u konkurenciji za tim.

"Šćepović je povređen i juče nije trenirao, Mitrović takođe nije trenirao juče i danas, otišao je na preglede u Belgiju. Moraćemo da vidimo u kakvom stanju će biti, ne bih sada da donosim konačnu odluku", rekao je on.

Aleksandar Mitrović 30. avgusta odlazi iz Partizana, a karijeru će nastaviti u belgijskom Anderlehtu.

"Partizan gubi dosta, znate da je Mitrović pokazao da je klasa, postao je prvo standardan prvotimac Partizana, a onda i debitovao za A reprezentaciju. To je igrač oko kojeg su se mnogi borili, igrač koji pravi razliku na terenu i koji je potreban svakom klubu, naročito Partizanu", rekao je Rašović.

Upitan da li će Mitrović uopšte igrati do odlaska u Belgiju, on je rekao da će igrati u dve utakmice protiv švajcarskog Tuna i da se nada da će doprineti plasmanu Partizana u grupnu fazu Lige Evrope.

Trener crno-belih rekao je da je u klubu četiri meseca i da se situacija sa sastavom tima mnogo promenila.

"Kada sam došao radio sam sa jednom ekipom, počeo sam pripreme sa drugom, a sada igram sa trećom. Treba vremena da se igrači uigraju", rekao je on.

Na konferenciji za novinare rečeno je da će osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, atletičar Partizana i reprezentativac Emir Bekrić po povratku iz Moskve biti novčano nagrađen zbog uspeha koji je ostvario.

Na pitanje šta je fudbalerima potrebno da postignu uspeh u rangu Bekrićevog, Rašović je rekao da je potrebno da više veruju.

"Igračima je potrebno da veruju i da sa više volje i želje ulaze u utakmice. Opuštanja ne sme da bude u crno-belom dresu", rekao je Rašović.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger