Headlines News :
Home » , » Novi Pazar ide na pobedu upkos problemima

Novi Pazar ide na pobedu upkos problemima

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 17:31

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da njegovi fudbaleri imaju kvalitet, želju i iskustvo da na svom terenu savladaju Rad u drugom kolu Superlige. Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Rada igraće se u subotu od 17.30 na Gradskom stadionu.

"Mogu da nabrojim milion problema sa kojima se suočavamo, ali se to sve stavlja u drugi plan i ja očekujem pobedu. Imamo iskusnu ekipu, kvalitetne pojedince koji će vremenom postati i tim, a dok se to ne ostvari, moramo osvajati bodove. Ovo je prva i odlična prilika da pobedimo", rekao je Milanović novinarima u Novom Pazaru.

Milanović neće moći da računa na Petra Jelića, Radoša Protića i Miloša Obradovića, dok će mu na raspolaganju biti ostali igrači dovedeni tokom letnjeg prelaznog roka.

Protiv Rada će moći da nastupi i Ibrahim Arifović, kojem je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije poništila crveni karton dobijen protiv Partizana.

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Pazaraca protiv Partizana, Nemanja Vidaković ocenio je da će njegov tim igrati protiv kvalitetnog protivnika, ali da se nadatrijumfu.

"Pred nama je veoma teška i važna utakmica. Svima je dobro poznato rivalstvo između Novog Pazara i Rada, ali uz podršku naših vernih navijača daćemo sve od sebe kako bismo pobedili i upisali prva tri boda", kazao je Vidaković.

On se osvrnuo i na interesovanje crno-belih da ga dovedu u svoje redove.

"Prija mi interesovanje Partizana, ali ne utiče na mene. Koncentrisan sam na utakmicu koja sledi, član sam Novog Pazara i ovo je pravi klub za mene", rekao je Vidaković.

Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Rada igraće se u subotu od 17.30 na Gradskom stadionu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger