Headlines News :
Home » , » Slaviša Stojanović: Ispucali smo kredite

Slaviša Stojanović: Ispucali smo kredite

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 12:44

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je njegova ekipa porazom od Javora na početku Super lige "ispucala sve kredite".

On je dodao da osim pobede protiv u predstojećoj utakmici protiv Jagodine, nijedan drugi rezultat ne dolazi u obzir.

"Mi smo u Ivanjici ispucali kredite što se tiče jesenjeg dela i nemamo izbora za drugi rezultat, uz svo poštovanje prema Jagodini. Osim pobede ništa drugo ne dolazi u obzir", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Jagodine igra se sutra od 18 sati u Beogradu. Iz Zvezde je juče najavljeno da će meč početi sa pet minuta kašnjenja, u znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Stojanović je rekao da je Nikola Mijailović u četvrtak obavio prvi trening posle pauze zbog povrede, dok su ostali problemi sa novim igračima vezani za sertifikate.

"Ako sertifikati ne stignu u toku dana igraćemo sa kadrom sa kojim raspolažemo", naveo je on.

Na pitanje da li ima još nekih problema Stojanović je odgovorio: "Nema problema osim igre u Ivanjici". Zvezda je u prvom kolu, prošle nedelje, izgubila od Javora u Ivanjici sa 2:4.

"Teško je kada nam ovako stižu pojačanja da pripremimo igru, ali takva je situacija da moramo da reagujemo što adekvatnije. Nije lako ali ne sme da dolazi do toga da zbog grešaka gubimo bodove", rekao je Stojanović.

Trener Zvezde rekao je da je Jagodina svoj kvalitet pokazala u utakmicama u kojima je eliminisana od ruskog Rubina, u kvalifkacijama za Ligu Evropa.

"Jagodina je dobro balansiran i vodjen tim, a ekipa je pokazala kvalitet protiv Rubina. U utakmicu ulazimo sa velikim poštovanjem, ali znamo šta nam je cilj", rekao je on.

Stojanović je kazao da njegovi fudbaleri dobro rade na treninzima tokom nedelje, ali da to ništa ne vredi ako taj rad ne pokažu na utakmici.

"Hoću da igrači ozbiljno shvate situaciju i u kakvom klubu rade. Oni dobro treniraju i disciplinovani su na treninzima, ali ogledalo našeg rada je utakmica i tada treba sve da pokažemo", rekao je on.

Desni bek crveno-belih Marko Vešović rekao je da njegova ekipa više nema pravo na grešku.

"Nemamo pravo na kiks, svi smo shvatili ozbiljnost situacije i vreme je da posle lošeg početka upišemo tri boda protiv neugodnog rivala", rekao je Vešović.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger