Headlines News :
Home » , » Stefan Pot trenira sa KK Partizanom

Stefan Pot trenira sa KK Partizanom

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 11:40

Stefan Pot, bek mlade reprezentacije Srbije, od srede trenira sa Partizanom iako nije slobodan igrač.

Menadžer osvajača srebrne medalje na SP u Pragu, Aleksandar Rašković, rekao je za Sportski žurnal da Pot radi sa 'crno-belima'.

Mladi košarkaš želeo je ovog letra da napusti Vojvodinu ali nije dobio dozvolu da napusti novosadski klub bez obeštećenja.

"Od 20 stipendija koje je trebalo da dobije od bivšeg kluba tokom juniorskog staža, dobio je samo dve i u svim zemljama sveta bi bio slobodan. Međutim, posle jednogodišnje zabrane igranja od Saveza je dobio još jednu nagradu za svetsko srebro – odluku da nije slobodan igrač," rekao je za Sportski žurnal Rašković. 

Pot, koji se jednako dobro snalazi na pozicijama jedan i dva, radiće sa 'crno-belima' koji na treningu imaju još nekoliko košarkaša koji nisu pod ugovorom. 

Od početka priprema tu su Dražen Zlovarić, Miloš Milisavljević, Nikola Malešević i Nemanja Todorović, a priključio se i Nemanja Bezbradica. 

Ostatak Partizanove ekipe je poznat – Draganu Milosavljeviću, Nikoli Milutinovu, Mihajlu Andriću, Mladenu Đorđeviću i Đoku Šaliću koji su od prve prozivke tu, priključio se i Dejan Musli.

Sa Vujoševićem radi i grupa juniora, u nedelju će u Beograd stići i Leo Vesterman. 

Reprezentativci Srbije, Bogdan Bogdanović i Đorđe Gagić su sa Ivkovićem u Francuskoj, a u reprezentaciji Francuske je Žofri Lovernj. 

Davis Bertans oporavlja se od povrede, a Letonca neće biti na parketu još najmanje tri meseca.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger