Headlines News :
Home » , , » Radnički rasterećen pred Partizan (VIDEO)

Radnički rasterećen pred Partizan (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 20:49

Šampion Srbije Partizan gostuje u subotu (19:00) niškom Radničkom, koji rasterećen čeka najbolji tim u zemlji.

"Crno-beli" su u prvom kolu savladali u kontroverznom meču Novi Pazar 4:3, dok su Nišlije nadigrale imenjaka iz Kragujevca sa 2:0.

"Mi smo našu najtežu utakmicu prošli. Protiv kragujevačkog Radničkog imali smo imperativ pobede, bili pod velikim pritiskom. Sada bi moralo da bude lakše", smatra trener Radničkog Dragoljub Bekvalac.

"Ovo je mnogo više utakmica mojih fudbalera nego mene. Nijedan trener ne mora da posebno motiviše igrače pred okršaj sa prvakom", dodao je Bekvalac.

U timu Radničkog sigurno neće biti Seada Hadžibulića koji je dobio crveni karton na prošlom meču, dok Branko Pauljević neće igrati zbog klauzule u ugovoru, u kom stoji da nema pravo nastupa protiv Partizana odakle je došao.

"Hadžibulić će nam mnogo faliti, jer je i za onih pola sata protiv Kragujevčana pokazao koliko će pojačanje biti. Ne razumem takvo uslovljavanje Partizana za Pauljevića. Čemu strah od igrača koji im nije bio potreban", istakao je trener Radničkog.

Nakon prošlosezonske agonije kada u klubu niko nije znao da li će on uopšte postojati u budućnosti, atmosfera ovog leta je znatno bolja i pozitivnija.

"Drago mi je da se u gradu stvara atmosfera kao da je vreme da Partizan izgubi u Nišu, što znači da ljudi veruju u nas, ali budite ubeđeni da to neće biti onaj Partizan iz susreta sa Novim Pazarom. Oni će doći ovde sa željom da poprave utisak, ali ja znam da imamo kvalitet da im pariramo", rekao je štoper Radničkog Miloš Živković.

Cena ulaznice za jug ili sever je 300 dinara, za zapad ili istok 600 dinara, a za ložu 1.000 dinara. Biletarnica će u subotu raditi od 10 časova do početka utakmice.

Evo kako je bilo u Nišu na premijeri sezone:


Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger