Headlines News :
Home » , » Nebojša Milošević trener Rada rezervisan pred gostovanje u Pazaru

Nebojša Milošević trener Rada rezervisan pred gostovanje u Pazaru

Written By maxtv on петак, 16. август 2013. | 17:29

Šef stručnog štaba Rada Nebojša Milošević smatra da je protivnik njegovog tima u drugom kolu Superlige, ekipa Novog Pazara veoma motivisana.


On veruje da su Pazarci nesrećnim porazom od šampiona Srbije, Partizana, na gostujućem terenu (4:3) probudili ceo region.

“Poraz su pretvorili u pobedu, uzburkali su javnost i privukli pažnju na sebe. Jako su motivisani, a uz to biće pojačani kako u igračkom, tako i u stručnom kadru”, upozorava Milošević.

Trener "građevinara" je naveo da njegova ekipa "ima slatku muku", jer ostaje u odredjenom trenutku bez igrača koji su na pripremama reprezentacija. 

"Četvorica su ove nedelje uspešno reprezentovala i klub i sebe, ali nećemo tražiti alibi, već ćemo sa još jačim motivima otići i prikazati se u što boljem svetlu, sa jasnom takmičarskom ambicijom", objasnio je Milošević. 

On je izlaganje završio tvrdjnom da je ekipa "puna optimizma" i da će jakom borbom ostvariti ciljeve u Novom Pazaru, dok je golman Filip Kljajić naveo da će gostovanje u Novom Pazaru biti teško. 

"Spremili smo se, mislim da neće biti nekih problema. To što smo mlada ekipa ne znači ništa, moći ćemo da odgovorimo svakom izazovu", rekao je Kljajić. 

Utakmica između Novog Pazara i Rada je na programu u subotu od 17.30, a u taboru domaćina najavljuju juriš na pobedu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger